Moja lh trakica danas na 5dpo.https://ibb.co/XXw6PQS
Na gacicama sam maloprije nasla sluzavi iscjedak koji se rasteze kao bjelanjak….nemam pojma sta je to
Evo i mojehttps://ibb.co/dpx3807
4dpo
Moja je mrvicu tamnija od tvoje.. a vidjet cemo dalje kako ce se stanje odvijat. Imam tih lh trakica pa ih bezveze trosim igram se a nebi trebala narucena je nova tura ali zbog ove korone tko zna kad ce doci😱
Bas ti zelim da ovaj put nesto bude. Vec je vrijeme za nove plusice
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
I ja sam sva nikakva isto i glavobolja i nos sve me ulovilo najednom
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
cure koje ste radile hormone, briseve i ostalo u hr.. je li vas vaša socijalna gin odmah čim ste rekli da pokušavate dugo poslala na reproduktivnu ili vam je ona radila neke nalaze? moja meni odbija išta osim papa testa napravit/dati..
Mene je moja gin. slala vaditi spolne hormone, a i briseve mi je napravila. Ostalo sam radila kod endokrinologice, test na IR i hormone stitnjace. Sa svim tim nalazima sam isla kod mpo lijecnice.
mislim da bi bilo najbolje da ja odem obaviti sve sto trebam privatno.
kad god ju pitam da radimo nešto: nema potrebe, ti si još mlada, i da vadimo hormone šta ću ja s tim nalazima hormona (kakvo je to pitanje), svi bi vi htjeli da se to odmah dogodi, kad nešto jako želite baš vam onda to neće doći, to većinom dođe spontano i sličan bullsh*t koji mi ne treba slušat još i od doktora kao da to nisam čula već 100 puta od ljudi koji ne znaju što drugo reći pa te tješe tim ofucanim riječima.
kao da sam došla kod psihoterapeuta, a ne doktora.
I mene odjednom. Jutros se probudim sa uzasnom glavoboljom i evo sad sam isto slomljena, nista mi se ne da samo bih lezala i spavala. Nadam se da ce proci do sutra. Samo da ne dobijem temp, u doba korone nije svejedno 😁.
35 godina
M-normozoospermia
Vrkuta, letrox, vitamin d
Pokusavamo od 02/2020
Zašto radite Lh trakice, koji je to znak? 🤷♀️🙄 Da napravim ujutro nju il test za trudnoću? Sutra mi je 10dpo?
05.12.2022 💗
I mene odjednom. Jutros se probudim sa uzasnom glavoboljom i evo sad sam isto slomljena, nista mi se ne da samo bih lezala i spavala. Nadam se da ce proci do sutra. Samo da ne dobijem temp, u doba korone nije svejedno 😁.
Ja imam včrs 37,3. 😣
05.12.2022 💗
cure koje ste radile hormone, briseve i ostalo u hr.. je li vas vaša socijalna gin odmah čim ste rekli da pokušavate dugo poslala na reproduktivnu ili vam je ona radila neke nalaze? moja meni odbija išta osim papa testa napravit/dati..
Mene je moja gin. slala vaditi spolne hormone, a i briseve mi je napravila. Ostalo sam radila kod endokrinologice, test na IR i hormone stitnjace. Sa svim tim nalazima sam isla kod mpo lijecnice.
mislim da bi bilo najbolje da ja odem obaviti sve sto trebam privatno.
kad god ju pitam da radimo nešto: nema potrebe, ti si još mlada, i da vadimo hormone šta ću ja s tim nalazima hormona (kakvo je to pitanje), svi bi vi htjeli da se to odmah dogodi, kad nešto jako želite baš vam onda to neće doći, to većinom dođe spontano i sličan bullsh*t koji mi ne treba slušat još i od doktora kao da to nisam čula već 100 puta od ljudi koji ne znaju što drugo reći pa te tješe tim ofucanim riječima.
kao da sam došla kod psihoterapeuta, a ne doktora.
Mislim da bi psihoterapeut imao više takta... bas ima cudne izjave ta tvoja dr. A koliko pokusavate? Sad i ja zvucim kao dr. haha.. ali zasto ne razmislis o promjeni doktorice? Nije da ce te to sve malo kostati kod privatnika pa ono..
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Ja imam včrs 37,3. 😣
Sue, lh trakica isto kupi hormon hcg al ako je testna linija tamnija od kontrolne onda moze biti da si trudna, ali naravno treba potvrditi testom za trudnocu. Gledala sam ouno videa na youtubeu o tome. A i justgirl s foruma je imala pozitivnu lh traku prije nego je uradila test. Ako imas viska lh trakica bolje i njih mozda probati da ne kupujes test. Ozdravi brzo 😘
35 godina
M-normozoospermia
Pokusavamo od 02/2020
Evo nadjoh nesto na netu kao rani simptom trudnoce 😁.
Začepljen nos ili prehlada
Trudnoća vam potiskuje imunološki sustav kako tijelo ne bi odbacilo dijete kao "strano tijelo". Antitijela koje štite dijete dio su rasta i razvoja posteljice, a zbog hormonalnih promjena u imunološkom sustavu postajete osjetljiviji na prehlade. Začepljenje nosa je vrlo učestalo u trudnoći zbog utjecaja hormona na dišne puteve.
35 godina
M-normozoospermia
Pokusavamo od 02/2020
Ja imam včrs 37,3. 😣
Sue, lh trakica isto kupi hormon hcg al ako je testna linija tamnija od kontrolne onda moze biti da si trudna, ali naravno treba potvrditi testom za trudnocu. Gledala sam ouno videa na youtubeu o tome. A i justgirl s foruma je imala pozitivnu lh traku prije nego je uradila test. Ako imas viska lh trakica bolje i njih mozda probati da ne kupujes test. Ozdravi brzo 😘
A ja cijelo vrijeme mislim da vi s njima lovite ovulaciju?!?!?!
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Sortiraj odgovore
Najstariji