Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kiky 🥰
    12. Ožujak 2020. 17:55

ana.b.

Kikykako si ti? Vidim da smo dan razlike…kako se osjećaš…kad ćeš napraviti prvi test? 😋

Nas dvije se pratimo da da 🥰🥰 a ja bas danas u poslu cijeli dan, sad sam tek predahnula... dakle danas 5dpo.
    Glavobolju imam danas pola dana, od simptoma nemam bas nista posebno...osjetim da su mi grudi malo punije i cvrsce i jucer i danas ali me ne bole jos..imam nekakvo bockanje dole neznam ni sama vise dali je kakva prehlada ali ne boli me kao pred O...mislila sam da je mozda bubreg ali ocito nije nego sam samo ovaj put bas jako jako osjetila O i to i par dana prije nego je nastupila. Ovaj ciklus sam kombinirala femisan i inofolic prvi put pa je mozda to reakcija... jos je rano za bilo koji test cekat cemo 🥰

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

• justagirl2201
    12. Ožujak 2020. 17:55

Crne rupe moze kakav eksperiment? 😊

Kiky 🥰
    12. Ožujak 2020. 17:57

Ana.b a kako se ti osjecas, imas kakve simptome?

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

12. Ožujak 2020. 18:06

justagirl2201

Crne rupe moze kakav eksperiment? 😊

E to je eksperiment s jodom jer pokusavamo dokuciti jel nam Anchy u drugom stanju🙈 imas mozda fb? Tamo imamo grupu u koju se mozes uclaniti pa te ubacimo u razgovor i onda cemo ti objasniti korak po korak,bojim se da mi ovdje ne krenu spamovi ako cu imat previse teksta,a budem😂

12. Ožujak 2020. 18:07

Kiky 🥰

Ana.b a kako se ti osjecas, imas kakve simptome?

E ovako mogu i za Anu i za sebe reci da smo uzasno cangrizave,samo bi lezale i imamo neka bockanja,tj njoj su danas krenula neka bockanja,meni vec par dana pomalo ali je
    iritantno,a ona ce nadopisati ako se dogada jos nesto gratis🥳🙈

• justagirl2201
    12. Ožujak 2020. 18:11

Moze Crne Rupe :) koja grupa na fb? Iako nemam jod 🙄

12. Ožujak 2020. 18:19

justagirl2201

Moze Crne Rupe :) koja grupa na fb? Iako nemam jod 🙄

Zove se Dijete u meni. Posalji zahtjev pa ce jedna od curka dsti odobrenjee

• justagirl2201
    12. Ožujak 2020. 18:23

U grupi sam :)

12. Ožujak 2020. 18:40

cokoladni_mafin

A joj ja sam mislila da je vama uspijeli…želim nam more plusica😊…A nisam još uradila test strah me razocarenja cekat ću pregled😁vidjet ćemo sta ce biti😇ali nemam nikakvi simptoma tak nemam neka ocekivanja😢

Da znam. I tebi sretno 🤞ja sam svaki put testirala kad sam dobila stopericu. Da vidim koliko ostaje u tijelu. Kod mene je 11 dana od dana kad sam ju dobila. Ovaj put cu svaki drugi dan jer imam 9 hcg testova. 🤣🤣🤣🤣..nemrem si pomoc...😊

Nova19
    12. Ožujak 2020. 18:42

Cokoladni-muffin dobro došla i sto prije otišla ☺️ Nadam se da ćeš imati pozitivan odgovor za 4 dana 🤞🏻🤞🏻
    Justagirl bojim se da je evaporacijska jer ti Testovi vole pokazati lažne crtice nakon nekog vremena 😣 neka ponovi sa prvim jutarnjim urinom 🤗🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.