Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    12. Ožujak 2020. 16:38

Malela

Ja jedva čekam sutra kontrolu, nikad se nisam tako veselila ginekološkom pregledu 😋

Vjerujem 👍👍👍

Miakamo

Sue

Imam ih 5 - 6 😂 a ne virujem da ću se izbedirat, jer nemam nikakve simptome i ne očekujem sam uspjela išta ovaj mjesec 😵
    Al sutra se mogu pišnit, čisto da imamo šta tražit po testu 😂

Probaj pa stavi da trazimo sjene 😁
    cokoladni_mafin
    12. Ožujak 2020. 17:08

Pozz nova sam…😊 imala sam dva spontana…ukratko da objasnim nalazi moji svi super prohodnos jajovoda dobra,kod MM spermogram oky nije najbolji ali nije ni loš doktor kaže da je dobar..sada sam u postupku pikanja💉sa ovitrelle.zanima me dali je neka imala iskustva i koliko 💉je primila da je uspijela trudnoća meni je ovo drugi postupak za 4dana idem vaditi krv za betu HCG. Da vidimo da li je uspjelo.pozz😊

12. Ožujak 2020. 17:12

cokoladni_mafin

Pozz nova sam…😊 imala sam dva spontana…ukratko da objasnim nalazi moji svi super prohodnos jajovoda dobra,kod MM spermogram oky nije najbolji ali nije ni loš doktor kaže da je dobar..sada sam u postupku pikanja💉sa ovitrelle.zanima me dali je neka imala iskustva i koliko 💉je primila da je uspijela trudnoća meni je ovo drugi postupak za 4dana idem vaditi krv za betu HCG. Da vidimo da li je uspjelo.pozz😊

Ja sam primila u tri ciklusa Ali kao stopericu za pucanje folikula. I to samo jednu. Sretno 🤞🤞🤞..kad si zadnju primila? 

12. Ožujak 2020. 17:14

Miakamo

Cao cure. Ja sam se jutros probudila s uzasnom glavoboljom. Jedva gledam. Inace danas 3dpo nikakvih simptoma. Ima li iko danas da radi test?

Uf najgore su mi takve glavobolje 🤦‍♀️. Nek brzo prode...

cokoladni_mafin
    12. Ožujak 2020. 17:33

Anitram1982

cokoladni_mafin

Ja sam primila u tri ciklusa Ali kao stopericu za pucanje folikula. I to samo jednu. Sretno 🤞🤞🤞..kad si zadnju primila?

Kod mene prvo pikanje nije uspjelo..A drugo pikanje bilo prije 12 dana..za 4 dana kontrola...da i kod mene je bili za pucanje folikula..da li si imala neke simptome trudnoce kada je uspjelo sa ovitrelle..ja se baš i ne nadam nicemu😢 100x se razočarala tako da sad izgubila nadu sta bude 😢😢😘

• justagirl2201
    12. Ožujak 2020. 17:40

Curke trebam savjet...frendica s posla šizi...kasni joj M 2 dana...napravila test dns oko 10h i prvih 10 min nista....kad je pogledala nakon par sati ovo:
    https://ibb.co/Y0SMgyc
    Mislite da se tu nešt kuha i ima šanse za T ili vam se čini kao evaporacijska??

12. Ožujak 2020. 17:48

justagirl2201

Curke trebam savjet…frendica s posla šizi…kasni joj M 2 dana…napravila test dns oko 10h i prvih 10 min nista….kad je pogledala nakon par sati ovo:

Ja bih rekla evaporacijska,ali neka uzme novi test i s prvim jutarnjim unutar 5 min nek vidi sto je..kako si ti? Jesi voljna napraviti za nas eksperiment? 😂🙈

12. Ožujak 2020. 17:49

cokoladni_mafin

Anitram1982

cokoladni_mafin

Kod mene prvo pikanje nije uspjelo..A drugo pikanje bilo prije 12 dana..za 4 dana kontrola…da i kod mene je bili za pucanje folikula..da li si imala neke simptome trudnoce kada je uspjelo sa ovitrelle..ja se baš i ne nadam nicemu😢 100x se razočarala tako da sad izgubila nadu sta bude 😢😢😘

Nije nam jos uspjelo 🤭. Evo sad cemo opet ali idemo na inseminaciju pa cemo vidit. Jesi uradila test? Iako bolje nemoj do termina. Da ti ne bude lazno pozitivan od inekcije. 

12. Ožujak 2020. 17:50

justagirl2201

Curke trebam savjet…frendica s posla šizi…kasni joj M 2 dana…napravila test dns oko 10h i prvih 10 min nista….kad je pogledala nakon par sati ovo:

Uf imala sam i jedan takav i nista. Nek napravi sutra opet. I sretno 🤞

cokoladni_mafin
    12. Ožujak 2020. 17:54

A joj ja sam mislila da je vama uspijeli...želim nam more plusica😊...A nisam još uradila test strah me razocarenja cekat ću pregled😁vidjet ćemo sta ce biti😇ali nemam nikakvi simptoma tak nemam neka ocekivanja😢

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.