Ja jedva čekam sutra kontrolu, nikad se nisam tako veselila ginekološkom pregledu 😋
Vjerujem 👍👍👍
Imam ih 5 - 6 😂 a ne virujem da ću se izbedirat, jer nemam nikakve simptome i ne očekujem sam uspjela išta ovaj mjesec 😵
Al sutra se mogu pišnit, čisto da imamo šta tražit po testu 😂
Probaj pa stavi da trazimo sjene 😁
Pozz nova sam…😊 imala sam dva spontana…ukratko da objasnim nalazi moji svi super prohodnos jajovoda dobra,kod MM spermogram oky nije najbolji ali nije ni loš doktor kaže da je dobar..sada sam u postupku pikanja💉sa ovitrelle.zanima me dali je neka imala iskustva i koliko 💉je primila da je uspijela trudnoća meni je ovo drugi postupak za 4dana idem vaditi krv za betu HCG. Da vidimo da li je uspjelo.pozz😊
Pozz nova sam…😊 imala sam dva spontana…ukratko da objasnim nalazi moji svi super prohodnos jajovoda dobra,kod MM spermogram oky nije najbolji ali nije ni loš doktor kaže da je dobar..sada sam u postupku pikanja💉sa ovitrelle.zanima me dali je neka imala iskustva i koliko 💉je primila da je uspijela trudnoća meni je ovo drugi postupak za 4dana idem vaditi krv za betu HCG. Da vidimo da li je uspjelo.pozz😊
Ja sam primila u tri ciklusa Ali kao stopericu za pucanje folikula. I to samo jednu. Sretno 🤞🤞🤞..kad si zadnju primila?
Cao cure. Ja sam se jutros probudila s uzasnom glavoboljom. Jedva gledam. Inace danas 3dpo nikakvih simptoma. Ima li iko danas da radi test?
Uf najgore su mi takve glavobolje 🤦♀️. Nek brzo prode...
Ja sam primila u tri ciklusa Ali kao stopericu za pucanje folikula. I to samo jednu. Sretno 🤞🤞🤞..kad si zadnju primila?
Kod mene prvo pikanje nije uspjelo..A drugo pikanje bilo prije 12 dana..za 4 dana kontrola...da i kod mene je bili za pucanje folikula..da li si imala neke simptome trudnoce kada je uspjelo sa ovitrelle..ja se baš i ne nadam nicemu😢 100x se razočarala tako da sad izgubila nadu sta bude 😢😢😘
Curke trebam savjet...frendica s posla šizi...kasni joj M 2 dana...napravila test dns oko 10h i prvih 10 min nista....kad je pogledala nakon par sati ovo:
https://ibb.co/Y0SMgyc
Mislite da se tu nešt kuha i ima šanse za T ili vam se čini kao evaporacijska??
Curke trebam savjet…frendica s posla šizi…kasni joj M 2 dana…napravila test dns oko 10h i prvih 10 min nista….kad je pogledala nakon par sati ovo:
Ja bih rekla evaporacijska,ali neka uzme novi test i s prvim jutarnjim unutar 5 min nek vidi sto je..kako si ti? Jesi voljna napraviti za nas eksperiment? 😂🙈
Kod mene prvo pikanje nije uspjelo..A drugo pikanje bilo prije 12 dana..za 4 dana kontrola…da i kod mene je bili za pucanje folikula..da li si imala neke simptome trudnoce kada je uspjelo sa ovitrelle..ja se baš i ne nadam nicemu😢 100x se razočarala tako da sad izgubila nadu sta bude 😢😢😘
Nije nam jos uspjelo 🤭. Evo sad cemo opet ali idemo na inseminaciju pa cemo vidit. Jesi uradila test? Iako bolje nemoj do termina. Da ti ne bude lazno pozitivan od inekcije.
Curke trebam savjet…frendica s posla šizi…kasni joj M 2 dana…napravila test dns oko 10h i prvih 10 min nista….kad je pogledala nakon par sati ovo:
Uf imala sam i jedan takav i nista. Nek napravi sutra opet. I sretno 🤞
A joj ja sam mislila da je vama uspijeli...želim nam more plusica😊...A nisam još uradila test strah me razocarenja cekat ću pregled😁vidjet ćemo sta ce biti😇ali nemam nikakvi simptoma tak nemam neka ocekivanja😢
Sortiraj odgovore
Najstariji