Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    jelenajelena
    11. Ožujak 2020. 17:04

Ana.b.....znas ja nemam.ni mamu ni tatu...onda je ona mislila e evo uzece me pod svoje pa cemo onda igrat po njenom....ali stvar je u tome najveca sto ona svima govori kako je ona sve stvorila..kako je sve njeno,a jadan svekar kao nista on nevalja...ona bi da se njoj podnose racuni od plate i de se pare trose...to me jako iritira🤬🤬ali imam srecu da mm neda to tako..i zna joj reci nekad da previse "laprda"...sad ona misli da ja odvaracam njenog sina od nje...kao ja sam kriva...e curke bas je lakse kad se imas kome ispricat i pozalit.....🤭

Ja-27
    MM-33
    6god pokusavanja
    3spontana i vm...

LeLa2807
    11. Ožujak 2020. 17:04

dakle ovo kad vidim MAMA jeza me prodje. samo je jedna mama i uvijek ce biti!!! moju mamu je svekrva tlacila da ju zove mama a svekra tata, a tata joj umro sa 14 godina i nikad nije zvala, a zamjerali joj. 

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

11. Ožujak 2020. 17:06

Da i ja kazem koju 🤭. Moja svekrva je super zena. Vrijedna i dobra. Fino je odgojila djecu nema sta. Kulturni ljudi. Ali.....imaju neke stvari koje mene osobno smetaju. Npr.radenje razlike medu djecom. Svi oni rade ali...i ja sam to trpila a onda sam nedavno rekla sve M jer je vidio da me nes muci. I reko..da on to sve zna vec i vidi al da se ne zeli mjesat. Sto se tice odnosa mene i nje takoder je reko da se ne zeli mjesat ako budr kakvih nesuglasica (jer smo jedno vrijeme zivjeli svi skupa). Ne petlja nam se u zivot. Ne preispituje. Iako znam da ju zanima al nece pitat (sto mene ponekad smeta) al opet ja dam zena pa valjda pase kak vjetar puse. Da me pita vjerojatno bi govorila da me to smeta. Rekla je da ako imamo problem slobodno se obratimo njoj. Jer M nema tata. A ja nemam ni mamu ni tatu.  Tako da mi zapravo ona dode kao nadomjestak za mamu i dan danas joj se obracam sa Vi jer ju prije svega postujem kao majku mog muza a onda jer je starija od mene. Ali da mi pocne nes zanovijetat ili sl.rekla bi joj bez imalo pardona. 

Aneee
    11. Ožujak 2020. 17:08

jelenajelena

Ana.b…..znas ja nemam.ni mamu ni tatu…onda je ona mislila e evo uzece me pod svoje pa cemo onda igrat po njenom….ali stvar je u tome najveca sto ona svima govori kako je ona sve stvorila..kako je sve njeno,a jadan svekar kao nista on nevalja…ona bi da se njoj podnose racuni od plate i de se pare trose…to me jako iritira🤬🤬ali imam srecu da mm neda to tako..i zna joj reci nekad da previse "laprda"…sad ona misli da ja odvaracam njenog sina od nje…kao ja sam kriva…e curke bas je lakse kad se imas kome ispricat i pozalit…..🤭

Ja znam da ćemo i mi (ako bog da) nekad biti svekrva ali ovo što one nama rade ja nebi nikad nekom napravila...ili od starosti poludila tko zna 🤣
    Stvarno jest, puno lakše kad sve pustiš iz sebe jer ne mogu ja ovako sve mm ispričati 🤣
    Lela tako je...to je meni isto odvratno, al kazem ti pokušaj ti objasniti te stvari mojoj svekrvi 😅

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

LeLa2807
    11. Ožujak 2020. 17:08

Anitram1982

Da i ja kazem koju 🤭. Moja svekrva je super zena. Vrijedna i dobra. Fino je odgojila djecu nema sta. Kulturni ljudi. Ali…..imaju neke stvari koje mene osobno smetaju. Npr.radenje razlike medu djecom. Svi oni rade ali…i ja sam to trpila a onda sam nedavno rekla sve M jer je vidio da me nes muci. I reko..da on to sve zna vec i vidi al da se ne zeli mjesat. Sto se tice odnosa mene i nje takoder je reko da se ne zeli mjesat ako budr kakvih nesuglasica (jer smo jedno vrijeme zivjeli svi skupa). Ne petlja nam se u zivot. Ne preispituje. Iako znam da ju zanima al nece pitat (sto mene ponekad smeta) al opet ja dam zena pa valjda pase kak vjetar puse. Da me pita vjerojatno bi govorila da me to smeta. Rekla je da ako imamo problem slobodno se obratimo njoj. Jer M nema tata. A ja nemam ni mamu ni tatu. Tako da mi zapravo ona dode kao nadomjestak za mamu i dan danas joj se obracam sa Vi jer ju prije svega postujem kao majku mog muza a onda jer je starija od mene. Ali da mi pocne nes zanovijetat ili sl.rekla bi joj bez imalo pardona.

mi smo isto na "Vi" tj ja sa njima, ne oni sa mnom :)

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙

11. Ožujak 2020. 17:10

E da se nadovezem da me ne shvatite krivo. Ne moze nitko zamjeniti majku. Majka je jedna jedina. Ali sam htjela reci u smislu nekih zenskih stvari. Onih obicnih sta nam donosi svakodnevni zivot. Od tipa kak da nes skuham ako nisam sigurna ili ako bi probala nes sto recimo ona kuha a jos nisam. Ili tak nekih banalnih stvari. Ili s cim da skinem koju mrlju ili u tak nes sto bi mozda zvala mamu i pitala jer je iskusnija i starija. 

11. Ožujak 2020. 17:11

LeLa2807

Anitram1982

Da i ja kazem koju 🤭. Moja svekrva je super zena. Vrijedna i dobra. Fino je odgojila djecu nema sta. Kulturni ljudi. Ali…..imaju neke stvari koje mene osobno smetaju. Npr.radenje razlike medu djecom. Svi oni rade ali…i ja sam to trpila a onda sam nedavno rekla sve M jer je vidio da me nes muci. I reko..da on to sve zna vec i vidi al da se ne zeli mjesat. Sto se tice odnosa mene i nje takoder je reko da se ne zeli mjesat ako budr kakvih nesuglasica (jer smo jedno vrijeme zivjeli svi skupa). Ne petlja nam se u zivot. Ne preispituje. Iako znam da ju zanima al nece pitat (sto mene ponekad smeta) al opet ja dam zena pa valjda pase kak vjetar puse. Da me pita vjerojatno bi govorila da me to smeta. Rekla je da ako imamo problem slobodno se obratimo njoj. Jer M nema tata. A ja nemam ni mamu ni tatu. Tako da mi zapravo ona dode kao nadomjestak za mamu i dan danas joj se obracam sa Vi jer ju prije svega postujem kao majku mog muza a onda jer je starija od mene. Ali da mi pocne nes zanovijetat ili sl.rekla bi joj bez imalo pardona.

mi smo isto na "Vi" tj ja sa njima, ne oni sa mnom :)

Da da i ona meni govori ti. Iako mi je rekla da ju mogu zvat imenom al ja opet zovnem imenom pa prebacim na Vi. Ne znam..nemrem nekak..cudno mi da ju zovem na ti. 🤭🤭

Aneee
    11. Ožujak 2020. 17:14

Anitram1982

E da se nadovezem da me ne shvatite krivo. Ne moze nitko zamjeniti majku. Majka je jedna jedina. Ali sam htjela reci u smislu nekih zenskih stvari. Onih obicnih sta nam donosi svakodnevni zivot. Od tipa kak da nes skuham ako nisam sigurna ili ako bi probala nes sto recimo ona kuha a jos nisam. Ili tak nekih banalnih stvari. Ili s cim da skinem koju mrlju ili u tak nes sto bi mozda zvala mamu i pitala jer je iskusnija i starija.

Jao sad se sjetih u vezi kuhanja kad sam ovo pročitala 😅
    Ja sam prvi put bila spremila sataras (ako možda znate šta je, i to je bez mesa jelo) i svima je to bilo  ukusno. da bi ona sljedeći dan napravila isto to, samo dodala meso i još pitala mm kao i koje ti je bolje. On je reko naravno da je njeno bilo bolje ja sam se bila toliko naljutila jer je to moje jelo koje ja volim i onda ga ona malo izmjeni da bi se hvalila da ona može bolje...znaš s kojim me podsmjehom pogledivala kad je on reko da je njeno bolje...javio...btw od tada više nikad nisam napravila sataras 🤣🤣🤣🤣🤣 hahahah

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

• anaid
    11. Ožujak 2020. 17:23

Mene je moja ajmo rec povrijedila, jer me uvijek zvala samo prije prostenja da dodem da joj pomognem kuhati (a ima i drugu snahu al ni ta ju bas ne dozivlkava)... i isla sam uvijek... i prosle godine me zove na moj rodendan 12.8 i kao mama veli odi na telefon svekrva ti oce cestitat... i ja se javim a ona meni. Bok, zovem te ka ti recem ka dojdes v petek ka bos mi pomogla kuhati prosceje je (velka mesa,15.8) i ja ono  ok... i rekla sam muzu poslije, sad zadnji put, dr godine idemo nekam...a da ne velim, 7 godina smo skupa ama bas ni jednan jebeni vikend nas nije pozvala na rucak... tak da ... cudna je... svekar je jos ok, ali ona je naporba i sam bi nes zapovjedala...

JA - 31, MM 34
    Radimo na bebi od 6/2019
    Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
    Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.

LeLa2807
    11. Ožujak 2020. 17:26

Jao sad se sjetih u vezi kuhanja kad sam ovo pročitala 😅
    Ja sam prvi put bila spremila sataras (ako možda znate šta je, i to je bez mesa jelo) i svima je to bilo ukusno. da bi ona sljedeći dan napravila isto to, samo dodala meso i još pitala mm kao i koje ti je bolje. On je reko naravno da je njeno bilo bolje ja sam se bila toliko naljutila jer je to moje jelo koje ja volim i onda ga ona malo izmjeni da bi se hvalila da ona može bolje...znaš s kojim me podsmjehom pogledivala kad je on reko da je njeno bolje...javio...btw od tada više nikad nisam napravila sataras 🤣🤣🤣🤣🤣 hahahah

ma pusti ju vidis da je iskopleksirana. to su zene bez nekih svojih interesa jedino sto vide u zivotu je sto su se ostvarile u ulozi majki nis drugo nemaju. moja je normalna zato sto je jako uspjesna na poslu, doktor znanosti, trci maratone, zena je zmaj doslovno. s druge strane moja mama je najbriznija mama ikad bila (naravno svakome njegova da se razumijemo hehe) i isto voli otic sa prijateljicama na cugu, cita knjige ko luda odlazi u kazaliste ugl stvari koje nju vesele i ni jedna ni druga nas ne maletretiraju. 

s druge strane sa bivsim, na kojeg sam potratila 5 godina zivota, mama nije imala nis osim toga da bude domacica i baka, ona je odgojila doslovno dvoje unucadi (od njegove sestre djeca) koja je sa 30-35 g pijancevala vani. ja sam tad bila na faxu, pocistila bi ona bi uvijek isla ZA MNOM, sta god pocistim eto ona prepravlja. nikad nisam bila dovoljno dobra. u to vrijeme nosila sam stikle, pa mi je rekla da koja pristojna cura usred dana nosi cipele na petu. ugl nabila mi komplekse oporavljala sam se dvije godine iza toga. 

tako da, razumijem vas sta prolazite ja bi isto mogla svasta pricat sta sam sa ovom lujoom prosla, ali kad smo se razisli bila sam sretna jer joj nikad ni jednu ruznu rijeci nisam uputila, a ona je znala imat zajedljive komentare.

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.