Evo da se i ja prikljucim kad pricate o svekrvama heheh. Ja sa mojom nisam imala nikad sukob al me strasno zivcira kad me pocne pitati kad ce beba. Najradije bih je spucala s necim. Pa kad ona i zena od muzevog brata pocnu pametovati da ne slusam puno doktore dok sam jos imala problema sa stitnom, pij cajeve okani se tableta. Samo ja znam koliko bih se nakon toga isplakala i kako mi je bilo. Inace muzev brat dobio dijete i sad je centar svijeta neka je ne smeta mi, al jednostavno vidim da me podbada kad sam u blizini, obraca se tom djetetu i nesto govori a ustvari podbada mene. Sreca nije blizu al svaki put kad odemo iskoristi priliku da upita cuvamo li se ili radimo na bebi 😯
uf tesko mi je to i citati kad se rade razlike po tome tko ima dijete i ta pitanja kad ce beba. nas to ne pitaju, ali sigurna sam da bi iduce godine npr da ne ostanem do tad trudna.
Prosli put kad smo se vidjele je cak izjavila da joj ovaj drugi sin prizeljkuje da kad budu opet planirali drugo dobiju blizance na sta sam ostala u nevjerici. Sadasnjem djetetu nema jos godina. Upitala sam naravno je li imaju u porodici ikoga sa blizancima na sta je odgovorila da nemaju ali eto ako da Bog bice i blizanci. Ja ne znam stvarno jesam li ja normalna mozda sve umisljam eto recite mi vi grijesim li 😔.
35 godina
M-normozoospermia
Vrkuta, letrox, vitamin d
Pokusavamo od 02/2020
Dobro je da nisam jedina 😅 ja sam sa svojom bila stvarno ko najbolje prijateljice i otkako samo se preselili sami u stan (prije tog smo zivili kod tate njegovog a kod nje se kupali) sve se promjenilo…ne bi ja njoj branila da vida djecu ne daj bože, ali nebi ni da mi visi svaki dan tu…jer vidim kako pamuteje njegovom bratu kako drži bebu pa kako ovo pa kako ono…naše djete naša pravila 🙌
Uh tommy kad bi meni moja ulazila u stan ja bi popizdila…I nas je rezervni ključ kod nje, ali kad bi saznala da mi dolazi poludila bi eee…😅
Moja brat nam je jednom bio u posjeti (tj prvi puta u posjeti prije 3god) i ona došla popila si koju i onda počela pričati kao kako ona može biti sigurna da mi je to brat (jer ne licimo). Mislila je da mi je kao neki momak i da mi hoćemo njenog sina da iskoristimo…😅😅 luda žena…
Ma daaa,ude pa oriba stan,opere i slozi moje gaće (jednom prilikom me pitala jel mi nije neugodno nosit tange)..a kljuc ima jer je to njen stan,tj.od svekra je (koji je naaajdivniii covjek na svijetu) al to je sve njeno i nece ga jos prepisat na njega da nebi slucajno snajka ga dobila (???) nepozna zena zakone haha
No ja i mm smo se dog da probleme sa njegovim rijesava on a sa mojima ja,tako da ja sam sa njom pristojna,napisem muzu ceduljicu sa stavkama i posaljem ga gore 🤣
Neki dan je susjedi izjavila da nemamo jos djece jer sam ja pretila (imam 10 kg viska)..i to me bas pogodilo..
E pa stvarno je bezobrazna 😔. Vjerovatno misle ako tako nesto kazu da cete se vise truditi ili sta ti ja znam. Zapravo nemaju pojma kroz sta prolazis.
35 godina
M-normozoospermia
Pokusavamo od 02/2020
Joj cure kakvih zlih zena ima, boli me i ljuti to samo procitat. dno dna. nemojte si vi kvariti ljubav sa muzevima/partnerima i pokusajte ignorirat sto vise, mada znam da sigurno jako boli.
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
MiakamoMa nisam ni ja sa svojom imala sukoba iako bi joj rado sve u lice rekla ali neću zbog mm...😅 e baš to najgore mi to pametovanje de ba mani se mene vodi svoj život 😅
Lela Što manje to bolje 👍🏻👍🏻 meni je žao što je pokazala takvo lice, jer na početku bila odlična...hvalila sam je na sva usta čak sam rekla da mi je poput druge mame...al sad više ne...još je rekla da je pred njenom obitelji ne smijem zvati imenom nego joj moram reći mama
Jelenajelena Vidiš svakakvih ljudi ima...ali takve ljude stvarno treba samo na distanci drzati
Tommy A baš pretjeruje žena. To je baš ružno da tak nešto kaze 🤬
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Joj cure kakvih zlih zena ima, boli me i ljuti to samo procitat. dno dna. nemojte si vi kvariti ljubav sa muzevima/partnerima i pokusajte ignorirat sto vise, mada znam da sigurno jako boli.
Ah ma najgore sto kad spomenem muzu on nju brani, kao nije mislila nista lose, hoce unuce. Pa ne zeli to vise od mene. Ali eto u zadnje vrijeme je ne zovem nikako, cujemo se samo kad muz nazove jer znam da pred njim nece nista upitati i mirna sam.
35 godina
M-normozoospermia
Pokusavamo od 02/2020
Stvarno ima svakavih zena i vidim i u mojoj sredini puno njih nisu dobre sa svekrvama... ma da moja meni nije dobra nebi se sigurno dugo mucila i sebe sekirala radi nje. Imam takvu narav da sam u stanju prekinut sve odnose ako treba. Puno puta sam udovaljala svima a sebi ne i rekla sam sebi sama da vise necu mucit sebe niti radi laznih prijatelja, niti radi posla...a i moja ni ne pita za djecu, po tom pitanju su moji starci gori, moj stari svako malo govori da kao sanja da sam ja trudna hahah 😂😂 ali jos nista na vidiku 🙄
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
MiakamoMa nisam ni ja sa svojom imala sukoba iako bi joj rado sve u lice rekla ali neću zbog mm…😅 e baš to najgore mi to pametovanje de ba mani se mene vodi svoj život 😅
LelaŠto manje to bolje 👍🏻👍🏻 meni je žao što je pokazala takvo lice, jer na početku bila odlična…hvalila sam je na sva usta čak sam rekla da mi je poput druge mame…al sad više ne…još je rekla da je pred njenom obitelji ne smijem zvati imenom nego joj moram reći mama
JelenajelenaVidiš svakakvih ljudi ima…ali takve ljude stvarno treba samo na distanci drzati
Hahahahaha zar i kod tebe hoce da je zoves mamom. To je meni muz govorio ali ja samo svoju mamu mogu tako zvati. Iskreno ne mogu nesto raditi sto ne osjecam. Druga snaha je zove mamom ja ne mogu.
35 godina
M-normozoospermia
Pokusavamo od 02/2020
Tommy A baš to što se tiče stana ove svekrve misle da su njihovi sinovi bogataši a mi sirotice pa tražimo nekog da nas obezbijedi ili šta? Jao bože tako kao moja što misli da sam sa njenim sinom zbog "para" wtf?!?! Kakvi para trenutno szarađujemo jednako, živimo u iznajmljenom stanu a ja u hrvatskoj imam kucu...al haj ti to njima objasni 😅
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
MiakamoMa nisam ni ja sa svojom imala sukoba iako bi joj rado sve u lice rekla ali neću zbog mm…😅 e baš to najgore mi to pametovanje de ba mani se mene vodi svoj život 😅
LelaŠto manje to bolje 👍🏻👍🏻 meni je žao što je pokazala takvo lice, jer na početku bila odlična…hvalila sam je na sva usta čak sam rekla da mi je poput druge mame…al sad više ne…još je rekla da je pred njenom obitelji ne smijem zvati imenom nego joj moram reći mama
JelenajelenaVidiš svakakvih ljudi ima…ali takve ljude stvarno treba samo na distanci drzati
Hahahahaha zar i kod tebe hoce da je zoves mamom. To je meni muz govorio ali ja samo svoju mamu mogu tako zvati. Iskreno ne mogu nesto raditi sto ne osjecam. Druga snaha je zove mamom ja ne mogu.
Ni ja ne mogu to mi je pretjerano...previše lažno...samo da bi pokazala koliko je ja kao poštujem 😅😅
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
Ni ja ne mogu to mi je pretjerano…previše lažno…samo da bi pokazala koliko je ja kao poštujem 😅😅
Bas tako 😁.
35 godina
M-normozoospermia
Pokusavamo od 02/2020
Sortiraj odgovore
Najstariji