Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kiky 🥰
    11. Ožujak 2020. 20:14

Pa da nikad se u ciklusu nemoze tocno odrediti tako da dunja drzim 🤞 da je i da ces nam pokazati pozitivan test 🥰

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

• dunja10
    11. Ožujak 2020. 20:33

Jao daj bože,ako bude tako da je ovo implantacijsko vodim vas sve sa foruma na piće 

11. Ožujak 2020. 20:38

Curke,imam pitanje...prvi put mi se nakon ovulacije dogada iscjedak koji je kremast i blago zuckaste boje ali nema apsolutno nikakvog mirisa ni nista..jel mozda koja zna sto bi to moglo biti?

11. Ožujak 2020. 20:39

dunja10

Jao daj bože,ako bude tako da je ovo implantacijsko vodim vas sve sa foruma na piće

Dogovoreno! 🤞🏻💪🏻🍻

Tommyfame
    11. Ožujak 2020. 20:40

ana.b.

TommyA baš to što se tiče stana ove svekrve misle da su njihovi sinovi bogataši a mi sirotice pa tražimo nekog da nas obezbijedi ili šta? Jao bože tako kao moja što misli da sam sa njenim sinom zbog "para" wtf?!?! Kakvi para trenutno szarađujemo jednako, živimo u iznajmljenom stanu a ja u hrvatskoj imam kucu…al haj ti to njima objasni 😅

Hahahha daaaa 🤣🤣 ea zena se razarila kad je skuzila da sam iz imucne obitelji (nisam ja imucna moji su)..i svima prica kak je damir sad u doktorskoj familiji sta ti ja znam..a tek kad se druzi sa mojima..ajmeee pa nives celzijus manje stenje od nje 🤣
    Danas mi idemo na posao u 7 ujutro,kad evo cula ona nas kak izlazimo i eto ti nje krene urlat kako je dobila racun iz A1 100 kn vise i da to provjerimo..ja joj velim dada budemo,nema frke. I dere se ona za nama 'Damire nemoj zaboravit'..i na kraju ja sve rijesim i nazove ju Damir kako sam ja sve riješila i veli ona njemu 'joj sto bi ja da ti ne radis tamo' i cujem ja njega Toooomislava je rijesila,Tomislavaaaa! Poludio je 🤣🤣 

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
    06/25 počeli raditi na no.2 💫

*A goal without a plan is just a wish

• Malela
    11. Ožujak 2020. 21:00

Bet cure, trebala su mi puna 3 dana da uspijem sve pročitati 😮.
    Pisale ste o danu žena, neka vam je svima svaki dan poseban i da uživate. Ja sam par dana prije 8.3. Dobila naušnice konavoke, to sam jednom spomenula kak su mi divne. 
    Grupa na fejsu, okej ali ja ostajem ovdje 😁.
    Svekrvice, okej, dok nismo imali curku, svako malo pričali za unuke i onda je bio spontani, a ona i dalje pričala a ja bila sva u 'ranama' zbog te situacije pa sam malo grublje odgovorila, ne sjećam se vise sto. Poslije joj se još ispričala jer mi bilo bed ali njoj je bilo više bed i ispričavam se meni. E da, rekla je kao da je posadila jagode da ih bude za unuke, a ja poludila jer unuka/e ni na vidiku i rekla sam nesto u smislu da unuka nema niti će ih biti uskoro, tak nesto sam rekla..... Uglavnom, svaki vikend nas zovu na ručak, nekad mi se bas i neda pa ne odemo, ali često dobro dođe, pričuva nam malenu po potrebi, u mirovini je. Moji su super, rade, imam dvije mlađe sestre s kojima jako povezana.
    Što se tiče M i trudnoće, uvijek me tjesi i bodri, zajedno smo u tome, sada nam je 5. Ciklus i malo smo šokirani da nam toliko treba ali okej. 
    U petak idem na uzv i oaoa test i da pitam malo jel sve okej i mišljenje. Očekujem O u pon pa me bas zanima što će on reći. 
    Anitram piši me za ne dobiti 30.4.

• dunja10
    11. Ožujak 2020. 21:04

Sad vraćam film,u prvoj trudnoci mi je kasnilo pet dana i taman sam posla u kupatilo da uradim test kad vidim na vesu  kao da je neko razmazao talog od kafe,sećam se svog komentara sta i da radim sad kad je krenulo,pa kao hajde da ga uradim ipak kad sam ga već kupila i kako sam ga umocila u urin tako su iskocile dve pruge.....svašta je moguće kad bolje razmislim,javljam ishod u svakom slucaju,hvala vam na podršci i savetima stvarno ste divne.....

Matkiša 😎
    11. Ožujak 2020. 21:13

crnerupe

Curke,imam pitanje…prvi put mi se nakon ovulacije dogada iscjedak koji je kremast i blago zuckaste boje ali nema apsolutno nikakvog mirisa ni nista..jel mozda koja zna sto bi to moglo biti?

Evo i meni, ja trebam dobit sutra..  Tako mi je evo već mislim treći ciklus po redu.. Ni doktorica nije imala niš pametno reći 🤔

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

Kiky 🥰
    11. Ožujak 2020. 22:26

crnerupe

Curke,imam pitanje…prvi put mi se nakon ovulacije dogada iscjedak koji je kremast i blago zuckaste boje ali nema apsolutno nikakvog mirisa ni nista..jel mozda koja zna sto bi to moglo biti?

Ja imam isto iscjedak nakon O ali moj je bijeli i kremast bez mirisa...to je normalno nakon O. Mislim da ti je to isto to. Osim ako te nesto ne pece ili boli dole onda moze biti kakvo gljivicno oboljenje. 
    Ja sam si narucila ulje sa interneta za mazanje dole i super je. Antikandida ulje prirodno ulje ali mi je zenska rekla da pomaze u svim oboljenjima dole i mazem svaku vecer

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

Rita37🤰
    11. Ožujak 2020. 23:10

dunja10

Sad vraćam film,u prvoj trudnoci mi je kasnilo pet dana i taman sam posla u kupatilo da uradim test kad vidim na vesu kao da je neko razmazao talog od kafe,sećam se svog komentara sta i da radim sad kad je krenulo,pa kao hajde da ga uradim ipak kad sam ga već kupila i kako sam ga umocila u urin tako su iskocile dve pruge…..svašta je moguće kad bolje razmislim,javljam ishod u svakom slucaju,hvala vam na podršci i savetima stvarno ste divne…..

Sretno ti! 

🍀 🍀 🍀 🍀 🍀 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.