Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rita37🤰
    11. Ožujak 2020. 15:58

Nikad nisam morala biti tipicna snaha jer nemam pred kime biti... 

jelenajelena
    11. Ožujak 2020. 16:08

Ja imam neku srecu pa je moja u Njemackoj🤷‍♀️🤭🤭,ali jednom smo imale konflikt bas da me je klela mrtvom mamom,i od tad sam na distanci s njom.mm je dosta puta znao posvadat snjom ali ja mu uvjek kazem ipak ti je mama pa kakva god...on ima sestru isto u Nj....ali njih dvje isto ne govore,ona nju stalno klete,mogu mislit sta tek meni misli🤔🤔🤔🤔

Ja-27
    MM-33
    6god pokusavanja
    3spontana i vm...

Kiky 🥰
    11. Ožujak 2020. 16:17

Vidim da pricate o svekrvama...ja se moram pohvaliti moja je stvarno jako dobra zena i sretnica sam. Zivi iznad nas ali nije dosadna niti gura nos u nase zivote. Tu je ako ju nesto trebamo uvijek a da se sama petlja u nesto, nije takva. Dosta se druzimo kad mi je muz na brodu i jos se nismo zakacile u ove 4 godine a nadam se da ni necemo 😁  

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

Aneee
    11. Ožujak 2020. 16:21

Dobro je da nisam jedina 😅 ja sam sa svojom bila stvarno ko najbolje prijateljice i otkako samo se preselili sami u stan (prije tog smo zivili kod tate njegovog a kod nje se kupali) sve se promjenilo...ne bi ja njoj branila da vida djecu ne daj bože, ali nebi ni da mi visi svaki dan tu...jer vidim kako pamuteje njegovom bratu kako drži bebu pa kako ovo pa kako ono...naše djete naša pravila 🙌 
    Uh tommy kad bi meni moja ulazila u stan ja bi popizdila...I nas je rezervni ključ kod nje, ali kad bi saznala da mi dolazi poludila bi eee...😅  
    Moja brat nam je jednom bio u posjeti (tj prvi puta u posjeti prije 3god) i ona došla popila si koju i onda počela pričati kao kako ona može biti sigurna da mi je to brat (jer ne licimo). Mislila je da mi je kao neki momak i da mi hoćemo njenog sina da iskoristimo...😅😅 luda žena...

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Aneee
    11. Ožujak 2020. 16:22

jelenajelena

Ja imam neku srecu pa je moja u Njemackoj🤷‍♀️🤭🤭,ali jednom smo imale konflikt bas da me je klela mrtvom mamom,i od tad sam na distanci s njom.mm je dosta puta znao posvadat snjom ali ja mu uvjek kazem ipak ti je mama pa kakva god…on ima sestru isto u Nj….ali njih dvje isto ne govore,ona nju stalno klete,mogu mislit sta tek meni misli🤔🤔🤔🤔

To mi je baš ružno da klete  nekoga 😱

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

• Miakamo
    11. Ožujak 2020. 16:28

Evo da se i ja prikljucim kad pricate o svekrvama heheh. Ja sa mojom nisam imala nikad sukob al me strasno zivcira kad me pocne pitati kad ce beba. Najradije bih je spucala s necim. Pa kad ona i zena od muzevog brata pocnu pametovati da ne slusam puno doktore dok sam jos imala problema sa stitnom, pij cajeve okani se tableta. Samo ja znam koliko bih se nakon toga isplakala i kako mi je bilo. Inace muzev brat dobio dijete i sad je centar svijeta neka je ne smeta mi, al jednostavno vidim da me podbada kad sam u blizini, obraca se tom djetetu i nesto govori a ustvari podbada mene. Sreca nije blizu al svaki put kad odemo iskoristi priliku da upita cuvamo li se ili radimo na bebi 😯

35 godina
    M-normozoospermia
    Vrkuta, letrox, vitamin d
    Pokusavamo od 02/2020

LeLa2807
    11. Ožujak 2020. 16:28

ana.b.

Dobro je da nisam jedina 😅 ja sam sa svojom bila stvarno ko najbolje prijateljice i otkako samo se preselili sami u stan (prije tog smo zivili kod tate njegovog a kod nje se kupali) sve se promjenilo…ne bi ja njoj branila da vida djecu ne daj bože, ali nebi ni da mi visi svaki dan tu…jer vidim kako pamuteje njegovom bratu kako drži bebu pa kako ovo pa kako ono…naše djete naša pravila 🙌
    Uh tommy kad bi meni moja ulazila u stan ja bi popizdila…I nas je rezervni ključ kod nje, ali kad bi saznala da mi dolazi poludila bi eee…😅
    Moja brat nam je jednom bio u posjeti (tj prvi puta u posjeti prije 3god) i ona došla popila si koju i onda počela pričati kao kako ona može biti sigurna da mi je to brat (jer ne licimo). Mislila je da mi je kao neki momak i da mi hoćemo njenog sina da iskoristimo…😅😅 luda žena…

ufff sto ljudi sto cudi, sa njom na fino i minimalno i briga te.
    Kiky, moja je isto divna, preko tjedna mi uvijek posalje poruku za dobro jutro i laku noc haha  kad smo za vikend on i ja skupa nazove ga i uvijek trazi mene, inace me preko tjedna dok sam sama nikad ne zivka (ne tlaci i to) stvarno je dobra. a imamo slobodu nitko nam ne visi za vratom ni moji ni njegovi

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

jelenajelena
    11. Ožujak 2020. 16:36

ana.b.

jelenajelena

Ja imam neku srecu pa je moja u Njemackoj🤷‍♀️🤭🤭,ali jednom smo imale konflikt bas da me je klela mrtvom mamom,i od tad sam na distanci s njom.mm je dosta puta znao posvadat snjom ali ja mu uvjek kazem ipak ti je mama pa kakva god…on ima sestru isto u Nj….ali njih dvje isto ne govore,ona nju stalno klete,mogu mislit sta tek meni misli🤔🤔🤔🤔

To mi je baš ružno da klete nekoga 😱

Mene je jednom  i nikad vise...cak se i svekar posvadao  s njom zbog toga,a m i nezna nisam.mu rekla jer znam da bi je on napao a ja nezelim sukob ni skim...eto joj tamo sto dalje od mene...sretnija sam.i.mirnija kad je nema..😔😔

Ja-27
    MM-33
    6god pokusavanja
    3spontana i vm...

LeLa2807
    11. Ožujak 2020. 16:39

Miakamo

Evo da se i ja prikljucim kad pricate o svekrvama heheh. Ja sa mojom nisam imala nikad sukob al me strasno zivcira kad me pocne pitati kad ce beba. Najradije bih je spucala s necim. Pa kad ona i zena od muzevog brata pocnu pametovati da ne slusam puno doktore dok sam jos imala problema sa stitnom, pij cajeve okani se tableta. Samo ja znam koliko bih se nakon toga isplakala i kako mi je bilo. Inace muzev brat dobio dijete i sad je centar svijeta neka je ne smeta mi, al jednostavno vidim da me podbada kad sam u blizini, obraca se tom djetetu i nesto govori a ustvari podbada mene. Sreca nije blizu al svaki put kad odemo iskoristi priliku da upita cuvamo li se ili radimo na bebi 😯

uf tesko mi je to i citati kad se rade razlike po tome tko ima dijete i ta pitanja kad ce beba. nas to ne pitaju, ali sigurna sam da bi iduce godine npr da ne ostanem do tad trudna. 

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

Tommyfame
    11. Ožujak 2020. 16:40

ana.b.

Dobro je da nisam jedina 😅 ja sam sa svojom bila stvarno ko najbolje prijateljice i otkako samo se preselili sami u stan (prije tog smo zivili kod tate njegovog a kod nje se kupali) sve se promjenilo…ne bi ja njoj branila da vida djecu ne daj bože, ali nebi ni da mi visi svaki dan tu…jer vidim kako pamuteje njegovom bratu kako drži bebu pa kako ovo pa kako ono…naše djete naša pravila 🙌
    Uh tommy kad bi meni moja ulazila u stan ja bi popizdila…I nas je rezervni ključ kod nje, ali kad bi saznala da mi dolazi poludila bi eee…😅
    Moja brat nam je jednom bio u posjeti (tj prvi puta u posjeti prije 3god) i ona došla popila si koju i onda počela pričati kao kako ona može biti sigurna da mi je to brat (jer ne licimo). Mislila je da mi je kao neki momak i da mi hoćemo njenog sina da iskoristimo…😅😅 luda žena…

Ma daaa,ude pa oriba stan,opere i slozi moje gaće (jednom prilikom me pitala jel mi nije neugodno nosit tange)..a kljuc ima jer je to njen stan,tj.od svekra je (koji je naaajdivniii covjek na svijetu) al to je sve njeno i nece ga jos prepisat na njega da nebi slucajno snajka ga dobila (???) nepozna zena zakone haha

No ja i mm smo se dog da probleme sa njegovim rijesava on a sa mojima ja,tako da ja sam sa njom pristojna,napisem muzu ceduljicu sa stavkama i posaljem ga gore 🤣

Neki dan je susjedi izjavila da nemamo jos djece jer sam ja pretila (imam 10 kg viska)..i to me bas pogodilo..

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
    06/25 počeli raditi na no.2 💫

*A goal without a plan is just a wish

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.