Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    11. Ožujak 2020. 18:22

LeLa2807

AJME STA JE SA FORUMOM???

Stoo??? Da nije opet da zeza????

LeLa2807
    11. Ožujak 2020. 18:25

Anitram1982

LeLa2807

AJME STA JE SA FORUMOM???

Stoo??? Da nije opet da zeza????

pa vidis moj smajl preko cijele stranice uzasss

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

Ginny
    11. Ožujak 2020. 18:31

Ja radim sutra test 😂😂 ne nadam se al nek se nađe haha

🧘‍♀️37g, blaga trombofilija
    🧘‍♂️37g, oligoasthenozoospermia
    🧒2012g
    👱‍♀️2014g
    trudimo se od 05/2019
    miss.ab 12/2019 u 12tt

Kiky 🥰
    11. Ožujak 2020. 18:57

Crookshanks

Ja radim sutra test 😂😂 ne nadam se al nek se nađe haha

Pa ako nisi dobila sve je moguce 🤞🤞🤞
    Meni je danas 4dpo. Malo cu napravit lh trakicu da vidim kakva je danas. Jucer je bila dosta tamna.
    Neznam kad se pocinju prvi simptomi primjecivati ali ja nemam nikakve za sada. Grudi su mi malo napuhnute osjetim ali ne bole jos. Jedino me glavobolja lovi danas ali to mi je i od dosta stresa na poslu...ove dane koliko posla imamo ne stignem ni misliti na trudnocu 🙄

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

Matkiša 😎
    11. Ožujak 2020. 18:58

Ajme cure moje, pa koje su to zlice 🥴 Moka nit smrdi nit miriše.. Na početku braka mi je pripremila jelovnik šta njezin sin voli papati.. Ja sam samo odgovorila PA SVE 😁 i točka...
    A jednom smo prije mora ispraznili hladnjak da se ne pokvari, a oni su nam pregledali stan.. Ugl kad smo se vratili bio je pun.. Mislili sigurno da im je sinek gladan 😂😂😂

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

• dunja10
    11. Ožujak 2020. 19:03

Ovo je da čovek poludi,pojavilo se ono roskasto na papiru danas i nema vise nista od tada,izgleda je ovaj ciklus resio da me muči....

Kiky 🥰
    11. Ožujak 2020. 19:15

dunja10

Ovo je da čovek poludi,pojavilo se ono roskasto na papiru danas i nema vise nista od tada,izgleda je ovaj ciklus resio da me muči….

Mozda implantacija🤞

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

11. Ožujak 2020. 19:39

Ajme koliko sam stranica bila u zaostatku 🤣 sto se svekrve tice,nazalost nemam je,umrla je prije 5 godina naglo i iznenada,muz ne prica previse o tome,ali vidim po njemu da je i dalje svjeze kao da se tek dogodilo☹️ Sto se mene tice: danas samo neki grcici i bockanje u trbuhu i maternici i bas sam nekakva napeta,umorna ko pas i to je to..u jednom trenutku sam u podrucju maternice bas osjetila stipkanje i bockanje,bilo je bas neudobno,ali je proslo za par minuta pa ne znam sto se dogada 😖 nego gdje su testici? Bilo kakvi?🥳🥳🥳😁

• dunja10
    11. Ožujak 2020. 20:05

Nisam pametna da nije malo kasno za implantaciju?
    30dc

11. Ožujak 2020. 20:09

dunja10

Nisam pametna da nije malo kasno za implantaciju?
    30dc

Ovisi kad je bila O,sto ne moze nijedna od nas reci tocno u sati,ali dogada se izmedu 5-12 dana od ovulacije i da se 12.-ti dan dogodi implantacija jos treba par dana da test to detektira 🙈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.