ANAB:
OVO JE MOJA REPLIKA HAHA:
ma pusti ju vidis da je iskopleksirana. to su zene bez nekih svojih interesa jedino sto vide u zivotu je sto su se ostvarile u ulozi majki nis drugo nemaju. moja je normalna zato sto je jako uspjesna na poslu, doktor znanosti, trci maratone, zena je zmaj doslovno. s druge strane moja mama je najbriznija mama ikad bila (naravno svakome njegova da se razumijemo hehe) i isto voli otic sa prijateljicama na cugu, cita knjige ko luda odlazi u kazaliste ugl stvari koje nju vesele i ni jedna ni druga nas ne maletretiraju.
s druge strane sa bivsim, na kojeg sam potratila 5 godina zivota, mama nije imala nis osim toga da bude domacica i baka, ona je odgojila doslovno dvoje unucadi (od njegove sestre djeca) koja je sa 30-35 g pijancevala vani. ja sam tad bila na faxu, pocistila bi ona bi uvijek isla ZA MNOM, sta god pocistim eto ona prepravlja. nikad nisam bila dovoljno dobra. u to vrijeme nosila sam stikle, pa mi je rekla da koja pristojna cura usred dana nosi cipele na petu. ugl nabila mi komplekse oporavljala sam se dvije godine iza toga.
tako da, razumijem vas sta prolazite ja bi isto mogla svasta pricat sta sam sa ovom lujoom prosla, ali kad smo se razisli bila sam sretna jer joj nikad ni jednu ruznu rijeci nisam uputila, a ona je znala imat zajedljive komentare.
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
I jos sam htela napisat da moji bas imaju rada muzica, a i on sr s njima suprr slaze... valda zato jer se nikad kod svojih nije osjecal tak kak s mojima... i to mi je drago...
Cure, bitno da smo si s muzcima ok, ali da je grdo dok moras trpit tuda sranja, bome je...
Ja jih hvala bogu ni ne moram...
Al sam se raspisala 😂
JA - 31, MM 34
Radimo na bebi od 6/2019
Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.
AJME STA JE SA FORUMOM???
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Mogle bi mi ovako.do.sutra🤣🤣🤣🤣🤣..bome svaka ima neku brigu svoju..makar nam malo ovaj forum dobro dode🤭🤭🤭
Ja-27
MM-33
6god pokusavanja
3spontana i vm...
Lela ti si sretnica sa tom sad ...mislim majka mu je moram je poštivati koliko toliko....ali volim a bi i ja da je normalnije da nam olakša život...i ja bi jednu takvu kao kod tebe 😅 a možda je ovo dobro pa naučimo nešto pa ćemo mi biti dobre svekrve 😁😁
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Da baš bar se možemo jedna drugog izjadati...ali smo i sretnice jer imamo nase muzice koji nas poštuju i vole 😊😊
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
Da baš bar se možemo jedna drugog izjadati…ali smo i sretnice jer imamo nase muzice koji nas poštuju i vole 😊😊
Upravo tako🤗🤗🤗🤗🥰🥰
Ja-27
MM-33
6god pokusavanja
3spontana i vm...
da, kad vidim kakvih idiota ima i parova, stvarno se osjecam blagoslovljeno.
ajmo, koja radi testic? ja cekam svoje lh trakice pa da ih krenem testirat.
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
da, kad vidim kakvih idiota ima i parova, stvarno se osjecam blagoslovljeno.
ajmo, koja radi testic? ja cekam svoje lh trakice pa da ih krenem testirat.
Ja radim za 10 dana 😝
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
Šta se bas tiče, nemam svekrvu, Imam svekra kojeg vidim kada ga se pozove (inače ne bi ni došao), tako i M ima 2 brata i sestru s kojima nije nešto blisko povezan... isto dođu samo ako ih se pozove, boli njih ona stvar za jedinu unuku/nećakinju, jer nitko od njih nije u braku niti ima djece... pa mi zna smetati jer M ponekad forsira da dođu, da dugo nisu bili... PA NEKA SAMI ODLUČE DOĆI!!!! ali dobro, nismo blizu i nisu nam za vratom pa ok...
A šogorica, nemam rijeci... nije došla na prvi ročkas svoje nećakinje jer se nešto naljutila i htjela nam napakostiti ?!?! Uglavnom, sto ih manje vidim i čujem to bolje ☺️
Sortiraj odgovore
Najstariji