Jao curee bas mi je žao kad cujem da netko ima tako problema sa svekrvama...imam i prijateljice koje nemaju nikakav odnos sa svekrvom...
Moja je prepredobra...u nista se ne petlja, ne maltretira nas...doslovno mi nju tjeramo da bude s nama i mi nju maltretiramo 🤭🤭ona samo ne želi smetati...
Zove nas na rucak..staln govori da joj javim sta zelimo jesti pa da nam pripremi...pomaze kako god moze...i to bez da ikad spomene...
Mi onako pricamo nesto neobavezno sta sve moramo poplaćati i o računima i tako...ona nakon kojeg dana samo nam negdje gurne, sakrije neki smotuljak sa novcima i napise vama treba vise nego meni...
Žena je stvarno predobra...da bar svatko ima ovakvu svekrvu...
Da se razumijemo i snaja joj je super 😂😂
url=https://lilypie.com]
url=https://lilypie.com]
Curke,imam pitanje…prvi put mi se nakon ovulacije dogada iscjedak koji je kremast i blago zuckaste boje ali nema apsolutno nikakvog mirisa ni nista..jel mozda koja zna sto bi to moglo biti?
Ja samo prošli ciklus imala stvarno dosta tog kremastog iscjedka...na gacicama je izgledalo zuckasto ali kad bi uzela na papir onda je baš kremasto bijeli bilo 🤷🏼♀️
.
E naše svekrvice neka su one žive i zdrave i što dalje da ih put nosi 😅😅 kad moja nazove mm loše mi dođe 🤣 mislim se živiš tak blizu, ali neee, moraš nazvati i još uz to minimalno pola sata pričati 🤣 uh uh dalo bi se pisati...😅
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
ODBROJAVANJE 3/2020
Crookshanks - 12.3.2020 - 0 dana
Nova19-15.3.2020 - 3 dana
Sue - 16.3.2020 - 4 dana
Anab - 20.3.2020 -8 dana
Kiky-21.3.2020 - 9 dana
Jelenajelana-25.3.2020- 13 dana
Miakamo-25.3.2020 - 13 dana
Lilo23-25.3.2020 - 13 dana
Rita36 - 26.3.2020 - 14 dana
Malela - 30.3.2020 - 19 dana
ODBROJAVANJE 4/2020
Ljubicicax - 1.4.2020 - 20 dana
Ona2- 2.4.2020 - 21 dan
Mara Kokosica - 3.4.2020 - 22 dana
Pepika-3.4.2020 - 24 dana
ChiAn6- 3.4.2020- 24 dana
Rastika- 4.4.2020 - 24 dana
Anitram1982-5.4.2020- 25 dana
Anaid - 7.4.2020 - 27 dana
Tonia - 7.4.2020 - 27 dana
Tera- 8.4.2020 - 28 dana
Mallla-
Bet cure, trebala su mi puna 3 dana da uspijem sve pročitati 😮.
Pisale ste o danu žena, neka vam je svima svaki dan poseban i da uživate. Ja sam par dana prije 8.3. Dobila naušnice konavoke, to sam jednom spomenula kak su mi divne.
Grupa na fejsu, okej ali ja ostajem ovdje 😁.
Svekrvice, okej, dok nismo imali curku, svako malo pričali za unuke i onda je bio spontani, a ona i dalje pričala a ja bila sva u 'ranama' zbog te situacije pa sam malo grublje odgovorila, ne sjećam se vise sto. Poslije joj se još ispričala jer mi bilo bed ali njoj je bilo više bed i ispričavam se meni. E da, rekla je kao da je posadila jagode da ih bude za unuke, a ja poludila jer unuka/e ni na vidiku i rekla sam nesto u smislu da unuka nema niti će ih biti uskoro, tak nesto sam rekla….. Uglavnom, svaki vikend nas zovu na ručak, nekad mi se bas i neda pa ne odemo, ali često dobro dođe, pričuva nam malenu po potrebi, u mirovini je. Moji su super, rade, imam dvije mlađe sestre s kojima jako povezana.
Što se tiče M i trudnoće, uvijek me tjesi i bodri, zajedno smo u tome, sada nam je 5. Ciklus i malo smo šokirani da nam toliko treba ali okej.
U petak idem na uzv i oaoa test i da pitam malo jel sve okej i mišljenje. Očekujem O u pon pa me bas zanima što će on reći.
Anitram piši me za ne dobiti 30.4.
30.4 ili 30.3 😊 sretno kod ginica. Trebala bi vidit vodeci folikul 👍👍👍👍 5 ciklusa je malo al za onog tko ceka je puno. Bek bude iduci dobitan 👍👍👍
Bet cure, trebala su mi puna 3 dana da uspijem sve pročitati 😮.
Pisale ste o danu žena, neka vam je svima svaki dan poseban i da uživate. Ja sam par dana prije 8.3. Dobila naušnice konavoke, to sam jednom spomenula kak su mi divne.
Grupa na fejsu, okej ali ja ostajem ovdje 😁.
Svekrvice, okej, dok nismo imali curku, svako malo pričali za unuke i onda je bio spontani, a ona i dalje pričala a ja bila sva u 'ranama' zbog te situacije pa sam malo grublje odgovorila, ne sjećam se vise sto. Poslije joj se još ispričala jer mi bilo bed ali njoj je bilo više bed i ispričavam se meni. E da, rekla je kao da je posadila jagode da ih bude za unuke, a ja poludila jer unuka/e ni na vidiku i rekla sam nesto u smislu da unuka nema niti će ih biti uskoro, tak nesto sam rekla….. Uglavnom, svaki vikend nas zovu na ručak, nekad mi se bas i neda pa ne odemo, ali često dobro dođe, pričuva nam malenu po potrebi, u mirovini je. Moji su super, rade, imam dvije mlađe sestre s kojima jako povezana.
Što se tiče M i trudnoće, uvijek me tjesi i bodri, zajedno smo u tome, sada nam je 5. Ciklus i malo smo šokirani da nam toliko treba ali okej.
U petak idem na uzv i oaoa test i da pitam malo jel sve okej i mišljenje. Očekujem O u pon pa me bas zanima što će on reći.
Anitram piši me za ne dobiti 30.4.
30.4 ili 30.3 😊 sretno kod ginica. Trebala bi vidit vodeci folikul 👍👍👍👍 5 ciklusa je malo al za onog tko ceka je puno. Bek bude iduci dobitan 👍👍👍
Anitram 30.3., ovo je mjesec kada imam 2x mengu, na samom početku i eto nadam se da na kraju mjeseca neće doći.
Ma znam da 5mj nije puno, tako razum kaže, ali srce ludujeeee. Prva T iz 4.ciklusa, 2.T iz prvog ciklusa i jednog sexa, eto. Zato nam je ovo sada šok. Ali bude sve to dobro.
Justagirl ako naides negdje tu na ovaj moj post,imamo ideju da nam napravis jedan mali eksperiment s jodom za otkrivanje trudnoce. Anchy nam je nesto sumnjiva,ali ne mozemo utvrditi je li plus ili minus pa trebamo tebe ili bilo koju drugu trudnicu koja bi napravila za nas cekalice taj mali eksperiment! 🤞🏻😁🙈 inace kako smo? Ima koja da radi danas bilo kakav test? LH ili HCG? 🥳🥳🙈
Kiky kako si ti? Vidim da smo dan razlike...kako se osjećaš...kad ćeš napraviti prvi test? 😋
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Mislim da Crooksdanas piški 👏👏😁😁
daaaaa al nema nista, bijel ko snijeg hahahah. idemo dalje :D iduci misec je dobitni <3
🧘♀️37g, blaga trombofilija
🧘♂️37g, oligoasthenozoospermia
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
A joj, baš sam se nadala da će biti nešto... ajde, novi ciklus, nove pobjede 💪🏻💪🏻🤗🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji