Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • dunja10
    11. Ožujak 2020. 14:54

Onaj prvi sto sam stavila je baby rapid,gde ste sve videle senu.....ali izgleda da nema nista od tog,počela ledja da bole i na papiru malopre roskast beli sekret,izgleda da krece....

Aneee
    11. Ožujak 2020. 14:55

anaid

meni se več i kinezi smiju koliko naručujem i LH i HCG trakice…
    mislim da je vrijeme da dobim neki popust na količinu
    ana jer obično imaš tako duge cikluse ?
    e da moj kratak osvrt na FEMISAN
    - potaknuo sluz, ovulacija je bila prije, M došla isto prije, inače općenito
    nemam nikad psm u smislu da me nešto boli, grudi niš, tak da je i sad tako,
    jedino su mi znali izbit prišti, ali sad ni toga nema…

Prije su bili nekad 30 dana nekad 60 😅 i onda sam počela sa terapijom za štitnjaču i od tada su se smirili i uvijek 30 do 35 dana...I sad kako sam krenula sa femisanom sve mi opet poremetio...tako da sam rekla više ga neću uzimati

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Ginny
    11. Ožujak 2020. 14:57

dunja10

Onaj prvi sto sam stavila je baby rapid,gde ste sve videle senu…..ali izgleda da nema nista od tog,počela ledja da bole i na papiru malopre roskast beli sekret,izgleda da krece….

:-* mozda te jos iznenadi a ako i ne, idemo dalje, u nove pobjede

🧘‍♀️37g, blaga trombofilija
    🧘‍♂️37g, oligoasthenozoospermia
    🧒2012g
    👱‍♀️2014g
    trudimo se od 05/2019
    miss.ab 12/2019 u 12tt

Ginny
    11. Ožujak 2020. 14:58

rita na posao i drzimo fige :D

🧘‍♀️37g, blaga trombofilija
    🧘‍♂️37g, oligoasthenozoospermia
    🧒2012g
    👱‍♀️2014g
    trudimo se od 05/2019
    miss.ab 12/2019 u 12tt

Aneee
    11. Ožujak 2020. 15:05

Drage moje jel vi imate problema sa svekrvama...moja je bila zlato ali od kako smo vjencani se skroz promijenila...Baš me vrijeđaju njeni postupci...Ja sam se baš isplakala...žena se vratila sa godišnjeg i poslije 24satnog putovanja je odmah vozila sat i pol do njenog sina da kao požalila unuce( inače ona ima 2 sina mog muža i tog..I taj je ove godine dobio dijete), a za mene (koja joj zivim tu u istom gradu di i ona) nije niti pitala...Baš sam se loše osjećala, bezvrijedno, kao ono ja nemam dijete i nisam uopće vrijedna da pita kako sam ili šta ima kod mene 😔😔 morala sam se izjadati jer mi se stalno kupi a mužu sam se jednom požalila na nju pa se malo naljutio, zasmetalo mu je

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙

Rita37🤰
    11. Ožujak 2020. 15:11

ana.b.

Drage moje jel vi imate problema sa svekrvama…moja je bila zlato ali od kako smo vjencani se skroz promijenila…Baš me vrijeđaju njeni postupci…Ja sam se baš isplakala…žena se vratila sa godišnjeg i poslije 24satnog putovanja je odmah vozila sat i pol do njenog sina da kao požalila unuce( inače ona ima 2 sina mog muža i tog..I taj je ove godine dobio dijete), a za mene (koja joj zivim tu u istom gradu di i ona) nije niti pitala…Baš sam se loše osjećala, bezvrijedno, kao ono ja nemam dijete i nisam uopće vrijedna da pita kako sam ili šta ima kod mene 😔😔 morala sam se izjadati jer mi se stalno kupi a mužu sam se jednom požalila na nju pa se malo naljutio, zasmetalo mu je

Ja nemam ni svekra ni svekrvu... Ali moras shvatiti da  to (ako je samo to) nije neka zla namjera da tebe obezvrijedi.... Jer moji mama i tata su dobili troje unuka od moga brata 6,4i 1g... Ludi su za njima ludi i ne pricaju o nicem osim o njima..... Nekad me to smeta jer ne znaju sto mi se dogadja u zivotu.... Ali isto tamo shvacam i drago mi je da ih imaju jer i ja i mladji brat smo otisli vani prije 4g... I da nema unuka mislim da bi umrli od tuge... Jer kad smo otisli moj tata je te godine  imao 3 laksa mozdana udara inace ne pije ne pusi zdrav ko dren... Al ga je pogodio odlazak... A sad kako su unuci se namnozili su sretniji i ja sam... Jer mi je onda olaksanje i mogu zivjet svoj zivot.... Moras prihvatiti da nasu situaciju i ono sto nas boli mozemo shvatiti samo mi koje to prolazimo. 

LeLa2807
    11. Ožujak 2020. 15:15

ana.b.

Drage moje jel vi imate problema sa svekrvama…moja je bila zlato ali od kako smo vjencani se skroz promijenila…Baš me vrijeđaju njeni postupci…Ja sam se baš isplakala…žena se vratila sa godišnjeg i poslije 24satnog putovanja je odmah vozila sat i pol do njenog sina da kao požalila unuce( inače ona ima 2 sina mog muža i tog..I taj je ove godine dobio dijete), a za mene (koja joj zivim tu u istom gradu di i ona) nije niti pitala…Baš sam se loše osjećala, bezvrijedno, kao ono ja nemam dijete i nisam uopće vrijedna da pita kako sam ili šta ima kod mene 😔😔 morala sam se izjadati jer mi se stalno kupi a mužu sam se jednom požalila na nju pa se malo naljutio, zasmetalo mu je

draga ne sekiraj se, ne vjerujem da je imala za namjeru obezvriejditi tebe. imat cete i vi bebu pa ces bit luda sto ti stalno dolazi :) moja ima samo mog dragog, on je jedinac, vidjet cemo kako ce biti kad dobije unuce. 

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

jelenajelena
    11. Ožujak 2020. 15:18

Draga,mislim da nije mislila nista lose,sta mislis kako je meni,mm ima dvoje djece iz 1og.braka....a mi jos nemamo,i uvjek razmislja da li ce voljet moje kad rodim koliko vole to dvoje...i plus od zaove jos dvje curke imaju😔😔...nemoj da te to vrijeda

Ja-27
    MM-33
    6god pokusavanja
    3spontana i vm...

• anaid
    11. Ožujak 2020. 15:21

Ja ni nemam neki odnos sa svekrvom. A ni MM nijr nesto vezan sa svojima. Idemo k njima par put na godinu i cao. Znam da nije pohvalno, zena je malo starija i svaki put postavlja ista pitanja, MM gleda tv a ja se moram s njima druzit. I rekla sam MM da vise nejdem tam, jer mi se neda... ugl neznam kak opisat al nemam potrebu jih vidat... muz je tamo par put na tjedan jer mu vezano uz posao, tak da ono..

JA - 31, MM 34
    Radimo na bebi od 6/2019
    Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
    Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.

Aneee
    11. Ožujak 2020. 15:24

Ma nije samo to ima tih stvari ali nije vezano uz djecu, ima toga da sam joj na svadbi naručila extra ženu da je dođe nasmijati i frizuru napraviti i na kraju me žena zove 2 sata prije okupljanja da svekrva stvara probleme oće pa neće ovo ono...ili dok su moji pomagali oko svadbe da se sredi oko kuće ona je samo došla u našu kuću kao na godišnji i još htjela da joj pokazujem grad, a ja ono 4 dana pred svadbu ne znam di cu glavom udarati morala još nju vozati...ali kazem ti nista od tog nije vezano za ovo sto me sad pogodilo...da me bar pitala kako sam, stvarno živimo blizu (prdne i već je kod mene 🤣). Već je tjedan dana prošlo kako je ona došla s godišnjeg, odmah isti dan išla da vidi unuce, a ni nakon tjedan dana se mene nije sjetila...
    Bas mi je žao to za tatu, naravno da im je teško kad im djeca odu, dobro je da su našli neku utjehu u zivotu sa unucicima 🙂

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.