Ja danas i sutra ocekujem smajl😂
Odnos bio sinoc
Mozda danas opet ako bude smajl,a sutra ujutro ultrazvuk pracenje ciklusa pa cu vidit sta ce doktorica rec u klinici kad ce O
Zene sretan vam nas dan! Jadne mi kad si moramo cestitat jer smo zene. 😂😂😂😂 Sala sala 😂😂😂
Ja si moram dati pet jer me ova menga nije ni dirnula. Jedva cekam da prodje. Nije dobro, al totalno sam si kul. 😂😂😂😂
Svaka mi cast, bas sam ponosna na sebe. 🤘 Malo se i momak sokirao.. Ma ni suza nije potekla. 😋😂😂
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Ja cu novu grupu napravit.. Nazvat je Krive smo! Jer evo neda ucitat poruku.
🙃
I vama sretan dan zena ❤️
Rita 36 ja zapalim doslovno 4,5 cigara dnevno stonje super jer sam od stresa prije jednu za drugo znala dimit.
Jedino jucer dosla ekipa na aperol pa sam pretjerala s dve viska😂
Ista kolicina i isto juce prekoračila jer sam bila na kavi..al zato danas cu 2 pa je prosjek opet 4.
Sretan Dan zena, zene! Sa zeljom da sljedece godine u ovo doba budemo majke kraljice ❤️
Jutrooo. Sritan dan zena ❤️
🧘♀️37g, blaga trombofilija
🧘♂️37g, oligoasthenozoospermia
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
Zene danas sam na 8dc sluz je od jutros kao nikad pun papir nakon svakog brisanja rastze se da jedva se spakujem u gace opet... Sta to sad znaci? 😂 Jel ovulacija ce bit ranije il je upravo sad? Jbt pobjec cu sa poslaaaaaaa... Jer nismo siboc sex imaliii tek cemo danaas prvi u ovom ciklusu
Rita 36 i ja sam jucer imala odnos prvi na 8 dan Ciklusa😂😂
Al jisam primjetila neku sluz posebnu
Trci kuci pa imaj odnos😂
Sortiraj odgovore
Najstariji