Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    08. Ožujak 2020. 08:23

Ja danas i sutra ocekujem smajl😂
    Odnos bio sinoc
    Mozda danas opet ako bude smajl,a sutra ujutro ultrazvuk pracenje ciklusa pa cu vidit sta ce doktorica rec u klinici kad ce O

working_mom
    08. Ožujak 2020. 08:32

Sretan dan zena, zelim svima 🤰
    🌼🌻❤️🥀🌺

Raštika
    08. Ožujak 2020. 09:00

Zene sretan vam nas dan! Jadne mi kad si moramo cestitat jer smo zene. 😂😂😂😂 Sala sala 😂😂😂
    Ja si moram dati pet jer me ova menga nije ni dirnula. Jedva cekam da prodje. Nije dobro, al totalno sam si kul. 😂😂😂😂
    Svaka mi cast, bas sam ponosna na sebe. 🤘 Malo se i momak sokirao.. Ma ni suza nije potekla. 😋😂😂

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

Rita37🤰
    08. Ožujak 2020. 09:04

Ja cu novu grupu napravit.. Nazvat je Krive smo! Jer evo neda ucitat poruku.
    🙃 

Rita37🤰
    08. Ožujak 2020. 09:05

Mozda zato sto ne pisemo o Lh trakicama a taj je naziv?! 

Rita37🤰
    08. Ožujak 2020. 09:08

Marinalin

I vama sretan dan zena ❤️
    Rita 36 ja zapalim doslovno 4,5 cigara dnevno stonje super jer sam od stresa prije jednu za drugo znala dimit.
    Jedino jucer dosla ekipa na aperol pa sam pretjerala s dve viska😂

Ista kolicina i isto juce prekoračila jer sam bila na kavi..al zato danas cu 2 pa je prosjek opet 4.

08. Ožujak 2020. 09:29

Sretan Dan zena, zene! Sa zeljom da sljedece godine u ovo doba budemo majke kraljice ❤️

Ginny
    08. Ožujak 2020. 09:35

Jutrooo. Sritan dan zena ❤️

🧘‍♀️37g, blaga trombofilija
    🧘‍♂️37g, oligoasthenozoospermia
    🧒2012g
    👱‍♀️2014g
    trudimo se od 05/2019
    miss.ab 12/2019 u 12tt

Rita37🤰
    08. Ožujak 2020. 09:36

Zene danas sam na 8dc sluz je od jutros kao nikad pun papir nakon svakog brisanja rastze se da jedva se spakujem u gace opet... Sta to sad znaci? 😂 Jel ovulacija ce bit ranije il je upravo sad? Jbt pobjec cu sa poslaaaaaaa... Jer nismo siboc sex imaliii tek cemo danaas prvi u ovom ciklusu 

08. Ožujak 2020. 09:38

Rita 36 i ja sam jucer imala odnos prvi na 8 dan  Ciklusa😂😂
    Al jisam primjetila neku sluz posebnu
    Trci kuci pa imaj odnos😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.