Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Aneee
    08. Ožujak 2020. 07:32

Žene moje, sretan vam dan žena 💐😊

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

• anaid
    08. Ožujak 2020. 07:34

Zene, majke, kraljice, sretan vam dan zena 😍😍😍😍

JA - 31, MM 34
    Radimo na bebi od 6/2019
    Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
    Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.

LeLa2807
    08. Ožujak 2020. 07:36

ana.b.

Sretan dan žena lavice moje. 
    Cure jucer sam stala na vagu dakle ja sam se sa mm udebljala ko svinja. Ok nisam debela debela da se razumijemo, ali imam 5 kila viska sto nikad nisam imala. Tako da mi je sad fokus prehrana i vjezbe da se stesem. Lito ide. Hahahahaha, a i ne zelim u T bit svinja udjem li sa ovoliko kila. 

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

Rita37🤰
    08. Ožujak 2020. 07:52

Marinalin

Svasta jedino ja ne krsim pravila😂😂😂😂😂🙏🏽

Ii jaa 
    🤣🤣🤣🤣

Rita37🤰
    08. Ožujak 2020. 08:04

LeLa2807

ana.b.

Cure jucer sam stala na vagu dakle ja sam se sa mm udebljala ko svinja. Ok nisam debela debela da se razumijemo, ali imam 5 kila viska sto nikad nisam imala. Tako da mi je sad fokus prehrana i vjezbe da se stesem. Lito ide. Hahahahaha, a i ne zelim u T bit svinja udjem li sa ovoliko kila.

I ja imam 64 a zelim imat svojih 60 koje su mi bas taman.  Tak da pikusavam sve slatkise i grickalice izbacit i ubacit samo voce ak vec nesto moram kao medju obrok.   Nikad u zovotu nisam morala skidat kile ovo je prvi put... Valda godine a mozda i to sto pijem lijek za stitnu vec dvije godine.... Ufff..  Vec sam rezervirala more.  Nema vise zezanja 🤣🤣..  Cigare smanjila na minimum.   Na poslu kad me uhvati da zapalim tih pet min idem na stepenice do petog kata kata gore dole.. Pa nastavim radit.  Valda ce sta pomoc.. 

Rita37🤰
    08. Ožujak 2020. 08:05

Sretan vam dan Zena! I da uskoro cestitamo jedna drugoj na trudnoci svima nam to od srca molim Boga i zelim! 
    🥰🥰😘🥰😘🥰💞💞❤️💞💞❤️🍀🍀🍀🍀🍀

08. Ožujak 2020. 08:13

I vama sretan dan zena ❤️
    Rita 36 ja zapalim doslovno 4,5 cigara dnevno stonje super jer sam od stresa prije jednu za drugo znala dimit.
    Jedino jucer dosla ekipa na aperol pa sam pretjerala s dve viska😂

Nova19
    08. Ožujak 2020. 08:16

Sretan dan žena drage moje 💕💕

Aneee
    08. Ožujak 2020. 08:19

Rita36

LeLa2807

ana.b.

I ja imam 64 a zelim imat svojih 60 koje su mi bas taman. Tak da pikusavam sve slatkise i grickalice izbacit i ubacit samo voce ak vec nesto moram kao medju obrok. Nikad u zovotu nisam morala skidat kile ovo je prvi put… Valda godine a mozda i to sto pijem lijek za stitnu vec dvije godine…. Ufff.. Vec sam rezervirala more. Nema vise zezanja 🤣🤣.. Cigare smanjila na minimum. Na poslu kad me uhvati da zapalim tih pet min idem na stepenice do petog kata kata gore dole.. Pa nastavim radit. Valda ce sta pomoc..

Ja se borila čitav život da se udebljam a nisam mogla zbog stitne i otkako uzimam terapiju udebljala se 10 kila 😅 sad imam 61 i sad hoću da smrsam 😅 šta ti je život 🤣🤣    

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

08. Ožujak 2020. 08:22

Ana b ako je sad crtica svjetlija ne znaci da se dogodila O nego je samo trakica dosegla svoj maksimum lh u tijelu
    A o se dogada do 36h kolko sam skuzila tako nesto

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.