Sad jedno glupo pitanje, kako se stavi sticker?
Loggirala sam se i napravila, al ne znam dalje😂
05.12.2022 💗
Meni se tako sexalo danas da sam jadnog muža na poslu spopala 😅 čuj jadan bome se nije puno bunio 🤣🤣
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Mm i ja krenuli vježbat danas, ubio me u teretani.
Pijemo sad magnezij i kalij radi misica, on jos cink i folnu, a ja nastavljam sa femisamom sokovima: ciklom i mrkvom. Laku noc curke, ja mortus
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Evo ga još jedan sam napravila
https://ibb.co/hYms1KZ
Čim lh padne znači O se desila? Ili? 🙈
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
Pijemo sad magnezij i kalij radi misica, on jos cink i folnu, a ja nastavljam sa femisamom sokovima: ciklom i mrkvom. Laku noc curke, ja mortus
Sad bolje sa femisanom? Ne pravi ti više problem?
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
Ne, nije mi jasno od ceg je ono bilo.
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Ne, nije mi jasno od ceg je ono bilo.
Moguće nešto bilo u hrani na što ti se pojavila alergija...ne mora značiti da ako prije na nešto nisi imala alergiju da se ne moze pojaviti 🤷🏼♀️ ali eto sreća pa nije od femisana 😁 samo šteta što meni nije pomoglo 😕
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
Cao cure,radila sam ponovo test,negativan je opet😔Trebala bih dobiti M 11.03. Da li je prerano radjen test (radila sam clear blue test) ?
Cao cure,radila sam ponovo test,negativan je opet😔Trebala bih dobiti M 11.03. Da li je prerano radjen test (radila sam clear blue test) ?
Da još je rano...pokušaj za 2 dana sa prvim jutarnjim urinom 🤞🏻
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
Ne mogu 100% reci kakav je ciklus jer je prije bio opci kaos, pa sam pila pilule i naravno s njima sve u dan, prestala u 1.mj i 8.2. dobila M, trakice evo tek sad pkazuju par dana drugu crticu, a M je vec trebala doc, prekratko mi je to vrjeme bez pilula da utvrdim jel ciklus sad stabilan ili ne
Sortiraj odgovore
Najstariji