https://ibb.co/ky510s7 sorryte na toliko komentara, nije tilo u kobasici objavit, sad sam se sitila i ove slike ❤️ ne znam sta je forumu, pun je spama
🧘♀️37g, blaga trombofilija
🧘♂️37g, oligoasthenozoospermia
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
Raštika da da i ja sam jucer trebala dobit, radila sam u srijedu test, posto je negativan cekam da se udostoji pojaviti 😃 sam mi glupo imam radni vikend pa budem sa uloskom hodala jer ne mogu svako malo na wc provjeravat😂
Ko nam je menge ukrao nek ih i vrati, necemo mu nista! 😂😂😂
Pa evo ja danas treci dan na poslu s uloskom. 🤦♀️
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Hvala vam cure. Uz vas je sve lakse ❤
Ja 33 godina, MM 31
15.2.2021 + 🤞❤
2.5.2021- stiže dečko 💙💙
31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙
Sve je to normalno. Meni je prijateljica radjala 24 sata. Toliko sam i ja kuci plakala. Ne od srece, vjerujte mi. Nakon dva dana sam se htjela ispleskat sto san tako kujasta i nezahvalna bila. Umjesto da se veselim novom bicu na ovom svijetu ja sam kuhala mrznju 24 sata. I pomirim se napokon s time i javi mi se ta ista frendica i kaze kako ju muz nagovara da naprave jos jedno jer pazite ovo: ide im tako dobro i napravili su bas lijepu bebu bez ikakve muke. A zna kroz sta ja prolazim... I pitam ju ja pa kad ces drugo. A kraljica odgovori cim ova napuni 2 god odmah cemo drugo jer to mi je idealna razlika... Pitam ju ja jel mislis da ce to bit bas tad kad si je zamislila. Hladno je odgovorila, pa naravno! I ovo je doslo odmah. Rekoh sretno! I opet u plac i to ovaj put na vise od 24 sata. 😂😂😂😂😂😂
Sto je najgore ta ce i dobit drugo dijete kad si je i zamislila
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
Sve je to normalno. Meni je prijateljica radjala 24 sata. Toliko sam i ja kuci plakala. Ne od srece, vjerujte mi. Nakon dva dana sam se htjela ispleskat sto san tako kujasta i nezahvalna bila. Umjesto da se veselim novom bicu na ovom svijetu ja sam kuhala mrznju 24 sata. I pomirim se napokon s time i javi mi se ta ista frendica i kaze kako ju muz nagovara da naprave jos jedno jer pazite ovo: ide im tako dobro i napravili su bas lijepu bebu bez ikakve muke. A zna kroz sta ja prolazim… I pitam ju ja pa kad ces drugo. A kraljica odgovori cim ova napuni 2 god odmah cemo drugo jer to mi je idealna razlika… Pitam ju ja jel mislis da ce to bit bas tad kad si je zamislila. Hladno je odgovorila, pa naravno! I ovo je doslo odmah. Rekoh sretno! I opet u plac i to ovaj put na vise od 24 sata. 😂😂😂😂😂😂
Pa dobro po meni onda i nije neka prijateljica kad zna kroz šta ti prolazis i onda se još nasljeđuje...nebi ona meni bila dugo prijateljica 😅
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Sve je to normalno. Meni je prijateljica radjala 24 sata. Toliko sam i ja kuci plakala. Ne od srece, vjerujte mi. Nakon dva dana sam se htjela ispleskat sto san tako kujasta i nezahvalna bila. Umjesto da se veselim novom bicu na ovom svijetu ja sam kuhala mrznju 24 sata. I pomirim se napokon s time i javi mi se ta ista frendica i kaze kako ju muz nagovara da naprave jos jedno jer pazite ovo: ide im tako dobro i napravili su bas lijepu bebu bez ikakve muke. A zna kroz sta ja prolazim… I pitam ju ja pa kad ces drugo. A kraljica odgovori cim ova napuni 2 god odmah cemo drugo jer to mi je idealna razlika… Pitam ju ja jel mislis da ce to bit bas tad kad si je zamislila. Hladno je odgovorila, pa naravno! I ovo je doslo odmah. Rekoh sretno! I opet u plac i to ovaj put na vise od 24 sata. 😂😂😂😂😂😂
Pa dobro po meni onda i nije neka prijateljica kad zna kroz šta ti prolazis i onda se još nasljeđuje…nebi ona meni bila dugo prijateljica 😅
Ma ljudi nemaju takta. A nije ona nikad bila od neke velike inteligencije tako da.... 😂😂😂😂😂 Samo cu reci da se vise ni ne cujemo. Hahahahha
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
Ja kad sam doma na odmoru imam 13 djece od 3mj do 7g.... Volim ih sve do neba... To su moje rodice snahe i prijateljice rodile i nikad bas nikad im ne zavidim..... Samo sam tuzna nekad zbog sebe zasto ja ne mogu dobit djete vec 2g..... Jedna od njih je rodila troje tako sto je ciljano izvadila spiralu i odmah isti ciklus ostajala trudna.... Muz pusac pretil ona vec u godinama troje djece su dobili bez po muke. I neka ih Bog blagoslovi. Ja sam samo tuzna zbog sebe.... A onda se spakiram sa muzem na vikend i odem sebi nest lijepo kupit smislimo gdje cemo putovat.. Izadjemo u disco spontano za vikend... Spavamo do podne..... Sve ono o cemu oni mogu samo sanjati... ... Iako... Rado bi se mjenjala.... Ali time sebe tjesim....
Pa dobro po meni onda i nije neka prijateljica kad zna kroz šta ti prolazis i onda se još nasljeđuje…nebi ona meni bila dugo prijateljica 😅
Meni je moja na dan kad sam imala spontani poslala sliku sebe u radaoni sa bebom na cici. I sta covjek rec. A znala je da imam spontani jer je navecer krvarenje krenulo bas tu vecer kad je ona rodila. A znala jer sam joj prije rekla da jako krvarim i imam boloce uzasne. Eto. Bilo mi je tesko al nadisla sam to. Trenutno sam u fazi kad mi je svejedno. Tko je trudan. Tko nije. Jel drugo peto ili prvo. Ne mislilm pritom na ovdje vas nego na onaj nas vanjski svijet.
Zelim reci da nekad ljudi ne razmisljaju kad pricaju da nama o nasim tegobama. Jednostavno zaborave to. Ali nije im za zamjeriti. Jer tko bi usao u nase misli i znao tocno kako se osjecamo. Ta ista osoba uvijek me pita i kako sam i di smo u kojoj fazi. I bodri me i podrska mi je ali jednostavno tog trena nije razmisljala o tome. A i mi sami mozds nekoad nekog povrijedimo nehotice sa necim sta bubnemo.
Nas nitko nemoze skuzit osim tko to prolazi🙏🏽
Ja se sjecam moje frendice vec 3 god nemoze ostat trudna i ja do sada je nisam razumila nimalo niti je ona meni o tome pricala jer je ocito vidila da se ne kuzim u nista.
E sad je kuzim i zato ja sada uopce curama koje imaju djecu ne spominjem moje muke🤪
Ana b da to je pravi pik i smajl😂😂🤚🤚🤚🤚
Sortiraj odgovore
Najstariji