Cure moje rasplakala sam se sada kao kisna godina. Zove me najbolja prijateljica i kaze ostala je trudna. I kaze nismo planirali, gledali smo kada nisu plodni dani, a kada bi bili nismo imali akciju, jer kaze financijski nisu spremni, on ima neki mali poslic, a ona ne radi.
E zivote nesreco, nazvala sam MM odmah jer je na putu. Gusila sam se od placa.
Volim ju i obozvam, ali ja sam uvijek pricala o bebama, a ona o putovanjima bebe nikada nije spomenula. I eto. Biti cu kuma bebacu kada se rodi, biti cu im podrska i voliti tu bebu jako. Ali ovu tugu koju osjetim radi sebe je prevelika.
Pa to u principu i jest tako kad ne planiraš desi se...i meni se desilo kad uopće nisam planirala zato nije ni uspijelo (zbog mojih hormona nije se razvijalo vise) a sad kad planiramo i toliko želimo čak i hormone držim pod kontrolom pa opet ne ide 😓
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Malo me nema i imam bome dosta za citati i pohvatati 😃 kaj se tice sexa moj bi i s temp od 40 hopsal 😅 vecinom sam ja ta kojoj dosadi🤷🏻♀️ ujutro mi se nekak najslade ali muz radi stalno jutarnju smjenu pd 6 pa mi malo prerano to al vikend obavezno i nakon toga da mi skuha kavu bez toga nejde 😂
M jos cekam jos se gospodida nije udostojola pojaviti a 12tog imam dogovoreno kod gin sad me brine da nebu otisla do onda😏
Pepika, ti si trebala dobiti jucer kad i ja, jel tako?
Anitram, ni meni nisu dali jucet stavit obicni komentar.. Meni se cini da im je nesto uletilo na forum, vidis koliko spama ima. Ko da nitko ovaj forum ni ne odrzava.🤷♂️
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Ma O mi bila na dan zahvata, bljučak... Sad čekam M, a onda ću slijediti recept za trudnoću po specijalistu 😁
Kaže ovako: do O muž mora imati što češće ejakulacije, po danu par puta 😁da se sperma napuca.. Pratiti trakice i kad počne tamniti stati sa keksom i ispucavanjem mališana te ih čuvati do dana kad je O po trakici..
Kad je O na vrhuncu imati odnos oko ponoći jer folikul puca u periodu od ponoći do jutra 😁
I nadati se najboljem
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Treba 4 dana prije O stati sa akcijom 🙈
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Ne znam koji kuki, opet nece da objavi obicni komentar 🙄
🧘♀️37g, blaga trombofilija
🧘♂️37g, oligoasthenozoospermia
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
Cure moje rasplakala sam se sada kao kisna godina. Zove me najbolja prijateljica i kaze ostala je trudna. I kaze nismo planirali, gledali smo kada nisu plodni dani, a kada bi bili nismo imali akciju, jer kaze financijski nisu spremni, on ima neki mali poslic, a ona ne radi.
E zivote nesreco, nazvala sam MM odmah jer je na putu. Gusila sam se od placa.
Volim ju i obozvam, ali ja sam uvijek pricala o bebama, a ona o putovanjima bebe nikada nije spomenula. I eto. Biti cu kuma bebacu kada se rodi, biti cu im podrska i voliti tu bebu jako. Ali ovu tugu koju osjetim radi sebe je prevelika.
Sanja grlim i suosjećam. To što osjećaš je potpuno prirodno i normalno, dozvoli si tugu i isplači. Ubrzo će tvoja bebica, možda ćete imati generaciju, ako i ne usmjeri svoju ljubav prema toj bebici bit će ti lakše. Možda prizove sebi prijatrlja ili prijateljicu. Život ne mari za naše planove i kad mislimo da nam prkosi zapravo ima neku višu svrhu. Još jednom grlim i vjerujmo u čuda 😘
url=https://lilypie.com]
Neda pa neda. Ne postoji carobna formula, da postoji sve bi mi vec bile trudne
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
Ma O mi bila na dan zahvata, bljučak… Sad čekam M, a onda ću slijediti recept za trudnoću po specijalistu 😁
Kaže ovako: do O muž mora imati što češće ejakulacije, po danu par puta 😁da se sperma napuca.. Pratiti trakice i kad počne tamniti stati sa keksom i ispucavanjem mališana te ih čuvati do dana kad je O po trakici..
Kad je O na vrhuncu imati odnos oko ponoći jer folikul puca u periodu od ponoći do jutra 😁
I nadati se najboljem
Stvarno tako specijalist rekao ili? Pa mogla bi primjenit to neki ciklus pokusat tako. Hvala
Raštika da da i ja sam jucer trebala dobit, radila sam u srijedu test, posto je negativan cekam da se udostoji pojaviti 😃 sam mi glupo imam radni vikend pa budem sa uloskom hodala jer ne mogu svako malo na wc provjeravat😂
Sanja 😘 znam da ti je tesko, al mozda vec u iducem ciklusu ostanes trudna, misli pozitivno. Nazalost tako to obicno biva onaj ko hoce ne dolazi mu.
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
Sortiraj odgovore
Najstariji