Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Aneee
    07. Ožujak 2020. 13:13

Oke taman kad se vratimo s posla pa za laku noć 😁😁
    Pošto me cb zbunio ovaj ciklus pa sam išla na sigurno i napravila i ove trakice kad su već stigle... lijep pik 😁😁
    https://ibb.co/vV9jh4y

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

07. Ožujak 2020. 13:18

Meni danas nema smajlija znaci ovaj mjesec ce O kasnit dan ,dva😀😅
    Jos i bolje buduci da se jos nismo seksali zbog hgs😀😇

chiAn
    07. Ožujak 2020. 13:50

ana.b.

Mi smo akcijali jutros, a sad dali bi bilo puno da i vcrs ? Mislim hoće se šta vojnika skupiti? 🤣

Ma kako je netko ranije pisao...samo vi to zabetonirajte!! 😃😃

url=https://lilypie.com]
    url=https://lilypie.com]

07. Ožujak 2020. 13:58

ana.b.

Oke taman kad se vratimo s posla pa za laku noć 😁😁
    Pošto me cb zbunio ovaj ciklus pa sam išla na sigurno i napravila i ove trakice kad su već stigle… lijep pik 😁😁
    https://ibb.co/vV9jh4y

Krasnooooooo👍👍👍

07. Ožujak 2020. 14:03

A evo da vam ispricam jos jednu moju zivotnu pricu. Dakle nas tri ovdje curke u trudile se ostat trudne. Ja prva ostajem od nas tri 2018 godine. Mjesec dana kasnije ostaje i druga. Treca je malo tuzno ali dobro. Ja ih zezam kako ce mojr dijete biti glavno jer ce biti najstarije. 🤭. Nakon par mjeseci ta sta je ostala druga trudna ima spontani. Nakon par mjeseci ostaje i treca trudna ali ima spontani. Nakon mjesec dana nama se desava gubitak bebe. Ok idemo sve dalje. Nakon mjesec dana od naseg gubitka treca ostaje trudna i rada dijete normalno. Mjesec dana kasnije druga ostaje trudna i termin joj je sada 17.3. A ja.... jos uvijek cekam da mi Bog posalje dusu nase duse......

07. Ožujak 2020. 14:13

Aaaa anitram😇😇😇😇😇😇
    Sada si ti znaci na redu ,sada si ti treca koja ostaje trudna 
    Cekamo te i tvoj plusic 🥰🥰🥰

Rita37🤰
    07. Ožujak 2020. 14:16

Anitram1982

A evo da vam ispricam jos jednu moju zivotnu pricu. Dakle nas tri ovdje curke u trudile se ostat trudne. Ja prva ostajem od nas tri 2018 godine. Mjesec dana kasnije ostaje i druga. Treca je malo tuzno ali dobro. Ja ih zezam kako ce mojr dijete biti glavno jer ce biti najstarije. 🤭. Nakon par mjeseci ta sta je ostala druga trudna ima spontani. Nakon par mjeseci ostaje i treca trudna ali ima spontani. Nakon mjesec dana nama se desava gubitak bebe. Ok idemo sve dalje. Nakon mjesec dana od naseg gubitka treca ostaje trudna i rada dijete normalno. Mjesec dana kasnije druga ostaje trudna i termin joj je sada 17.3. A ja…. jos uvijek cekam da mi Bog posalje dusu nase duse……

Sretno i od srca neka dodje sto prije taj plusic... Nekako vjerujem da je to bas ovaj ciklus....! ❤️ 

07. Ožujak 2020. 14:21

Marinalin

Aaaa anitram😇😇😇😇😇😇
    Sada si ti znaci na redu ,sada si ti treca koja ostaje trudna
    Cekamo te i tvoj plusic 🥰🥰🥰

Hhhhhhhh hvala.. valjda ce biti uskor.... Malo smo nestrpljivi al sta cu...😍

Rita36

Anitram1982

A evo da vam ispricam jos jednu moju zivotnu pricu. Dakle nas tri ovdje curke u trudile se ostat trudne. Ja prva ostajem od nas tri 2018 godine. Mjesec dana kasnije ostaje i druga. Treca je malo tuzno ali dobro. Ja ih zezam kako ce mojr dijete biti glavno jer ce biti najstarije. 🤭. Nakon par mjeseci ta sta je ostala druga trudna ima spontani. Nakon par mjeseci ostaje i treca trudna ali ima spontani. Nakon mjesec dana nama se desava gubitak bebe. Ok idemo sve dalje. Nakon mjesec dana od naseg gubitka treca ostaje trudna i rada dijete normalno. Mjesec dana kasnije druga ostaje trudna i termin joj je sada 17.3. A ja…. jos uvijek cekam da mi Bog posalje dusu nase duse……

Sretno i od srca neka dodje sto prije taj plusic… Nekako vjerujem da je to bas ovaj ciklus….! ❤️

Hvala ❤...ja vjerujem da je svaki ciklus bas taj 🤣🤣🤣🤣...cak sam vise i prestala se razocaravat. Al svima ce doc taj dan. Tako i tebi i svima ostalim forumasicama na ovoj i nekoj drugoj temi. 😉

Ginny
    07. Ožujak 2020. 14:37

Joj anitram ❤️❤️❤️ doc ce i vasa dusa ❤️
    I ja sam sa prijom krenila u pricu o trecoj bebi, prvo je ona ostala trudna pa imala spontani pa onda ja 😏 rekla sam joj da se previse druzimo kad sam dosla kod nje u bolnicu da mi izvade kks za kiretazu 😂🙈 

🧘‍♀️37g, blaga trombofilija
    🧘‍♂️37g, oligoasthenozoospermia
    🧒2012g
    👱‍♀️2014g
    trudimo se od 05/2019
    miss.ab 12/2019 u 12tt

Ginny
    07. Ožujak 2020. 14:51

Mali osa na igraliste a malu vec tei dana boli trbuh i zatvorene smo u kuci jer mm radi opet cili dan, mislila sam da se malo prosetamo al nece da skupi nered s poda (milijun papira) i tako ne znam sta cu sad radir😂 imam joa cistit doduse al mislila sam malo prosetat

🧘‍♀️37g, blaga trombofilija
    🧘‍♂️37g, oligoasthenozoospermia
    🧒2012g
    👱‍♀️2014g
    trudimo se od 05/2019
    miss.ab 12/2019 u 12tt

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.