Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mallla
    07. Ožujak 2020. 12:50

Slažem se Martina, to su uglavnom nehotice stvari koje ljudi naprave. Oni žele podjeliti svoju radost i u tim trenutcima ne razmišljaju. A zapravo smo uvijek u tim situacijama mi tužni radi sebe a ne radi nikog drugog. Alii sve će doći na svoje,  prolazit ćemo trudnoću spremnije i svaka tegoba će nam biti lakša za podnijeti zbog duge i velike želje.. 
    A kasnije dok budemo rađale oni bliski će nas bodriti ker roditi nije lako ni bezazleno, velik je to i opasan zadatak koji kada završi uspješno je razlog za veliku radost. Evo sad malo filozofiram valjda to PMS progovara i borim se sa svojim mislima o tome zašto ne ide, zašto tako dugo treba itd 

url=https://lilypie.com]

Aneee

Anitram1982

Zelim reci da nekad ljudi ne razmisljaju kad pricaju da nama o nasim tegobama. Jednostavno zaborave to. Ali nije im za zamjeriti. Jer tko bi usao u nase misli i znao tocno kako se osjecamo. Ta ista osoba uvijek me pita i kako sam i di smo u kojoj fazi. I bodri me i podrska mi je ali jednostavno tog trena nije razmisljala o tome. A i mi sami mozds nekoad nekog povrijedimo nehotice sa necim sta bubnemo.

Dobro ima dosta njih kojima je jezik brzi od pameti...ali i to što se tebi desilo meni je pretuzno i još da ti odmah šalje sliku, mogu mislit kako si se osjećala....da ti pukne srce od tuge 😔

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Sanja0508 potpuno te razmijem jer tako je meni bilo u 12mj kad sam cula za blizeg clana obitelji da je iz prvog pokusaja trudna☹️
    Kroz mene je prosao bjes,tuga,ljubimora,srce mi koda ce iskocit..tako da te kuzim al taj osjecaj ce proc samo vremena treba malo🤦‍♀️😏

sanja0508
    07. Ožujak 2020. 12:51

Evo i druga prijateljica mi sada javi da je trudna. Idem sutra s njom betu vaditi. 
    Znaci ja cu poluditi. Necu vise plakati. Idem se napiti od muke🤣🤣🤣🤦‍♀️🤦‍♀️🤣

Ja 33 godina, MM 31
    15.2.2021 + 🤞❤
    2.5.2021- stiže dečko 💙💙
    31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙

Aneee
    07. Ožujak 2020. 12:52

Marinalin  da napokon 😅 na 33.dan ciklusa...nisam odustala dok nije uspijelo 💪🏻💪🏻💪🏻 🤣

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙

07. Ožujak 2020. 12:52

Sanja0508 zaredalo se kod tebe bome al sad si ti na redu🥰🥰🥰

Rita37🤰
    07. Ožujak 2020. 12:55

Anitram1982

ana.b.

Raštika

sanja0508

Hvala vam cure. Uz vas je sve lakse ❤

Sve je to normalno. Meni je prijateljica radjala 24 sata. Toliko sam i ja kuci plakala. Ne od srece, vjerujte mi. Nakon dva dana sam se htjela ispleskat sto san tako kujasta i nezahvalna bila. Umjesto da se veselim novom bicu na ovom svijetu ja sam kuhala mrznju 24 sata. I pomirim se napokon s time i javi mi se ta ista frendica i kaze kako ju muz nagovara da naprave jos jedno jer pazite ovo: ide im tako dobro i napravili su bas lijepu bebu bez ikakve muke. A zna kroz sta ja prolazim… I pitam ju ja pa kad ces drugo. A kraljica odgovori cim ova napuni 2 god odmah cemo drugo jer to mi je idealna razlika… Pitam ju ja jel mislis da ce to bit bas tad kad si je zamislila. Hladno je odgovorila, pa naravno! I ovo je doslo odmah. Rekoh sretno! I opet u plac i to ovaj put na vise od 24 sata. 😂😂😂😂😂😂
    Sto je najgore ta ce i dobit drugo dijete kad si je i zamislila

Pa dobro po meni onda i nije neka prijateljica kad zna kroz šta ti prolazis i onda se još nasljeđuje…nebi ona meni bila dugo prijateljica 😅

Meni je moja na dan kad sam imala spontani poslala sliku sebe u radaoni sa bebom na cici. I sta covjek rec. A znala je da imam spontani jer je navecer krvarenje krenulo bas tu vecer kad je ona rodila. A znala jer sam joj prije rekla da jako krvarim i imam boloce uzasne. Eto. Bilo mi je tesko al nadisla sam to. Trenutno sam u fazi kad mi je svejedno. Tko je trudan. Tko nije. Jel drugo peto ili prvo. Ne mislilm pritom na ovdje vas nego na onaj nas vanjski svijet.

To je bas bez empatije.... Zao mi je sto si to dozivjela od prijateljice.... Ali mozda od poroda hormona i sve srece sto je rodila nije mogla mislit na tvoje osjecaje.... Jer kako bi mi podjelile tugu tako bi i one svoju srecu.     Znam da je tesko i samo mi koje isto dozivljavamo mozemo se razumjeti..... Od ostalih ne ocekujem nista.... Prosla sam u zovotu i tezi perioda i imala prijatelje uz sebe... Znali su grijesit (jer ne mogu razumjeti kad nisu isto prosli) ja ne zamjeram tako lako imam prijateljice 30g (sada vec rasute po svijetu) ali iste.   I  volimo se puno iako jedne druge nekad i povrijedimo opet si oprostimo i idemo dalje.    

Matkiša 😎
    07. Ožujak 2020. 12:56

Rita36

Mattan28

Ma O mi bila na dan zahvata, bljučak… Sad čekam M, a onda ću slijediti recept za trudnoću po specijalistu 😁

Kaže ovako: do O muž mora imati što češće ejakulacije, po danu par puta 😁da se sperma napuca.. Pratiti trakice i kad počne tamniti stati sa keksom i ispucavanjem mališana te ih čuvati do dana kad je O po trakici..
    Kad je O na vrhuncu imati odnos oko ponoći jer folikul puca u periodu od ponoći do jutra 😁
    I nadati se najboljem

Stvarno tako specijalist rekao ili? Pa mogla bi primjenit to neki ciklus pokusat tako. Hvala

Da da, ja sam tako i čini se da je uspjelo ali je bilo vrlo kratko.. Bio pozitivan test isto tako rano, sjena mislim na 11 dpo  i za 4 dana negativna beta..  Ugl mislili smo da su pokvareni ti testovi iz Kine ali već sam ih i prije koristila iz iste serije i poslije i nisu pokazali sjenu više nikad.. Pa doktor misli da je došlo do ne kakvog procesa ali  nije se moglo dokazati kao biokemijska ili nešto.. 

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

Aneee
    07. Ožujak 2020. 12:56

Mi smo akcijali jutros, a sad dali bi bilo puno da i vcrs ? Mislim hoće se šta vojnika skupiti? 🤣

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙

Rita37🤰
    07. Ožujak 2020. 13:00

ana.b.

Mi smo akcijali jutros, a sad dali bi bilo puno da i vcrs ? Mislim hoće se šta vojnika skupiti? 🤣

Ma samo vi posaljite pojačanje!!! 
    🍀🍀🍀🍀🍀😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.