Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rita37🤰
    07. Ožujak 2020. 10:50

Marinalin

Ma svi muzevi stekaju i ja sam mislila da svaki muskarac oce stalno seks pogotovo kad je zena hola kraj njega.,
    Mislila sam da je moj cudak al eto ovdje sam skuzila da svaki drugi je takav😱

Pa zelili su dok su bili mladji isto kao i mi.   Nekad imam osjecaj da nas Bog kaznjava za propustene godine.  Nikad nisam koristila pilule al smo bacili toliko sperme u kondomima da me strah da sad nikad doc nece..  U vezi smo oduvijek i sexa je bilo od proljeca do ljeta svaki Bozji dan.. Zimi smo bili malo lijeniji al cim je toplo uzivali smo kad se zavrse poslovi tusiranje dekica na livadu il vikendicu il u auto il na haubi.   Maaaa bas godinama bili ko zecevi..uvijek satima trajalo.   Al sad smo tako umorni cesto i bas se trudimo vratiti staru žar al ipak oko sa tempiranim odnosima smetaa... Ali trudimo se i bas smo redoviti.   Ali bez one pozude kao prije... 

Rita37🤰
    07. Ožujak 2020. 10:53

ana.b.

I taman mi sad dođu ove trakice 🤦‍♀️🤣https://ibb.co/rx9W6dz
    A ništa isprobati ću i te prije posla 🤣

Takve sam ja koristila godinu dana meni  bile super.   

Aneee
    07. Ožujak 2020. 10:55

Rita Ja mislim baš da tempirani odnosi malo ubiju romantiku...nadam se da će to proći pa da opet uživamo baš kako mi želimo 😁

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

07. Ožujak 2020. 10:58

Ne mogu staviti odbrojavanje. Stalno mi govori prekrsili ste pravilo. Wtf? Sad cu ih pitat a koje to pravilo sam prekrsila?!

Rita37🤰
    07. Ožujak 2020. 11:01

ana.b.

RitaJa mislim baš da tempirani odnosi malo ubiju romantiku…nadam se da će to proći pa da opet uživamo baš kako mi želimo 😁

Da bas se nadam.   Jer volimo sex oboje.   I mozda i mobiteli kvare sve jer se nakacimo na njih. Al opet drzino se dobro jer smo rekli sad kad je dan za odnos  prvo to pa sve drugo i tako uspjevamo drzat ritam svaki dr dan.   Evo mega prosla danas krecemo tj veceras.  I danas i prekosutra cemo bit s voljom al nakon dva puta mi bi pauzu a taman dodje plodno pravo vrijeme pa onda vise mehanicki. Kontam se mozda ovaj put da cekamo do pred samu ovulaciju jer rec ce mi doktor sad kad je tocno pa mozda da taj žar koji se skupi dok je apstinencija i menga iskoristimo tada.    Jerr do sad odmah rano pocnemo jer jedva do cekam da dodje novi ciklus pa nikad O ne cekamo. 

• Pepika
    07. Ožujak 2020. 11:05

Malo me nema i imam bome dosta za citati i pohvatati 😃  kaj se tice sexa moj bi i s temp od 40 hopsal 😅 vecinom sam ja ta kojoj dosadi🤷🏻‍♀️ ujutro mi se nekak najslade ali muz radi stalno jutarnju smjenu pd 6 pa mi malo prerano to al vikend obavezno i nakon toga da mi skuha kavu bez toga nejde 😂

M jos cekam jos se gospodida nije udostojola pojaviti a 12tog imam dogovoreno kod gin sad me brine da nebu otisla do onda😏

Rita37🤰
    07. Ožujak 2020. 11:10

Anitram1982

Ne mogu staviti odbrojavanje. Stalno mi govori prekrsili ste pravilo. Wtf? Sad cu ih pitat a koje to pravilo sam prekrsila?!

Nisi napravila test za trudnocu..... Misle da nemas sto odbrojavati takva sva trudna 
    🙃 

Aneee
    07. Ožujak 2020. 11:17

Martina a nek svaka stavi ove vremenske trake u potpis pa nam odbrojavanje i ne treba ako baš ne ide
    Rita potpuno te razumijem...i mi smo se nekad znali istrosit do plodnih dana pa na plodne dane slabi, ali eto nama svaki drugi dan je oke jedino u plodni danima se malo plan promjeni hahah

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

sanja0508
    07. Ožujak 2020. 11:17

Cure moje rasplakala sam se sada kao kisna godina. Zove me najbolja prijateljica i kaze ostala je trudna. I kaze nismo planirali, gledali smo kada nisu plodni dani, a kada bi bili nismo imali akciju, jer kaze financijski nisu spremni, on ima neki mali poslic, a ona ne radi. 
    E zivote nesreco, nazvala sam MM odmah jer je na putu. Gusila sam se od placa. 
    Volim ju i obozvam, ali ja sam uvijek pricala o bebama, a ona o putovanjima bebe nikada nije spomenula. I eto. Biti cu kuma bebacu kada se rodi, biti cu im podrska i voliti tu bebu jako. Ali ovu tugu koju osjetim radi sebe je prevelika. 

Ja 33 godina, MM 31
    15.2.2021 + 🤞❤
    2.5.2021- stiže dečko 💙💙
    31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙

07. Ožujak 2020. 11:21

Rita36

Anitram1982

Nisi napravila test za trudnocu….. Misle da nemas sto odbrojavati takva sva trudna
    🙃

Hahhahaha daaaa 🤣🤣🤣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.