Ja nisam cugala mjesecima jbt😀😀
Idem ja ubitI Hpv s aperolom dolazi nam ekipa pa vas pozdravljam do navecer 😋😋😋
Hej, nova sam s tim lh trakicama, cini mi se da cu trebati vasu pomoc :)
Ja sam od previše hopsanja ovih 5 6 dana, dobila upalu mjehura🤦♀️
Je li koja od vas ima učestale upale mjehura? Ja jako često znam dobiti 12 sati poslije odnosa, kao da mi je sve preblizu pa sve aktivira 🤔🙄
Escherihiju sam dobila od 5 god života, cijeli život se borim s njom. D manoza mi jedino pomaže, al ništa dugoročno
05.12.2022 💗
China Da da samo dobro zebetonirat 😂
Anitram jao baš se nadam da ćeš i ti što prije 😊
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Iwana tu smo za sve sta triba, dobrodosla i jos prije otisla 😎
Lilo 😘
Sue jesi pitala gina za to?
Mene je sinoc jajnik prilikom sexa jako bolio i poslin je bilo malo krvi 🤔 🙈 i sad me bole oba jajnika al postala sam vec pms zivcana tako da mislim da nista od ovog ciklusa al isto cu ujutro umocit kineza hahahha kad ih vec imam
🧘♀️37g, blaga trombofilija
🧘♂️37g, oligoasthenozoospermia
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
Pitala, bila i kod urologa i sve. Kao moram se puno hidrirat i obavezno prije sexa popit čašu vode, samo šta kad me zaskoči ne stignem 🤷♀️ strah me jer znam da ta Escherihija bude jako gadna u trudnoći.
Napravi test, odavno nije bio lov na sjenice 😍🤗 meni je neočekivana za 9 dana, nikako dočekat.
Iwana tu smo za sve sta triba, dobrodosla i jos prije otisla 😎
Lilo 😘
Sue jesi pitala gina za to?
Mene je sinoc jajnik prilikom sexa jako bolio i poslin je bilo malo krvi 🤔 🙈 i sad me bole oba jajnika al postala sam vec pms zivcana tako da mislim da nista od ovog ciklusa al isto cu ujutro umocit kineza hahahha kad ih vec imam
05.12.2022 💗
Joj najsporije vrime ide nakon O 😂😂
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
Evo krenula menga napokon. 🤘🤘🤘
Iduca za ne dobit je 4.4. 😉🤞
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Joj najsporije vrime ide nakon O 😂😂
Daaaa 😂 kolika je osjetljivost ovim kineskim testovima, kad je najranije za testirat?
Sjećam se da sam na prvoj trudnoći test radila 8 dana od zakašnjele, jer sam cijeli mjesec imala 2 odnosa i kao nema šanse da sam trudna🤷♀️
05.12.2022 💗
Ja sam prosli put imala sjenu sjene na 9dpo cini mi se. U prve dvi trudnoce nisam ni znala za kineze 😂 koristila cb
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
Sortiraj odgovore
Najstariji