Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dashuri
    07. Ožujak 2020. 17:30

Crookshanks

Ja sam prosli put imala sjenu sjene na 9dpo cini mi se. U prve dvi trudnoce nisam ni znala za kineze 😂 koristila cb

I ja. I to onaj električni što odma pokaže koliko tjedana si trudna. Ali taj zapis traje samo 24 sata posli je za smeće, ja ga mislila čuvat za uspomenu, al ćorak. Kineski bar moš čuvat 😂

05.12.2022 💗

• Boobaaboo
    07. Ožujak 2020. 18:22

Znaci mene te trakice trenutno zbunjuju, pila sam do prvog mjeseca pilule zbog neredovitih ciklusa, bila kod gin i sve super kaze, menga dosla na vrijeme i pocela sam sa trakicama, cijelo vrijeme se pojavljivala samo kontrolna crta, prije pet dana se pocela pojavljivati kontrolna i tek nakon nekoliko minuta testna, testna je prva 2 dana bila slabija tek treci dan iste boje kao i kontrolna i sad zadnja dva dana je svijetlija od kontrolne opet, ali ta testna crtica se svaki put pojavi tek nakon nekoliko minuta, pa ne znam da li je za vjerovati trakici da je O u pitanju ili ne

working_mom
    07. Ožujak 2020. 18:31

Napravila test danas, iz dma, sto su 2 za 30kn cini mi se.

Ni sjene . Nista. Mislim da je danas 11dpo.
    Bolova nema, tu i tamo mala napetost u cicama. 🤔

Ginny
    07. Ožujak 2020. 18:52

Working mom taj je od 25mlu,mislim da ti nema sta pokazat na 11dpo.
    Iwana meni su trakice dobre, reci nam koji ti je dc? Ne znam ni kakvi au ti ciklusi?
    Rastika 😘😘 u nove pobjede 💪
    Isuse ovof spama, ovaj forum niko ne odrzava🤔

🧘‍♀️37g, blaga trombofilija
    🧘‍♂️37g, oligoasthenozoospermia
    🧒2012g
    👱‍♀️2014g
    trudimo se od 05/2019
    miss.ab 12/2019 u 12tt

Ginny
    07. Ožujak 2020. 18:55

Iwana insataliraj si onu app premom kojom mozes analizirat trakice 🤔 ja bi na tvom mistu kad pocne tamnit testirala vise puta dnevno, peak zapravo brzo prođe 

🧒2012g
    👱‍♀️2014g
    trudimo se od 05/2019
    miss.ab 12/2019 u 12tt

Ginny
    07. Ožujak 2020. 18:56

Sue

Crookshanks

Ja sam prosli put imala sjenu sjene na 9dpo cini mi se. U prve dvi trudnoce nisam ni znala za kineze 😂 koristila cb

I ja. I to onaj električni što odma pokaže koliko tjedana si trudna. Ali taj zapis traje samo 24 sata posli je za smeće, ja ga mislila čuvat za uspomenu, al ćorak. Kineski bar moš čuvat 😂

I ja sam taj haha. Da, za smece je poslin, slikala sam ga bila za uspomenu i to je to

🧒2012g
    👱‍♀️2014g
    trudimo se od 05/2019
    miss.ab 12/2019 u 12tt

Tommyfame
    07. Ožujak 2020. 19:42

Omg sta je sa ovim forumom??
    Cijeli dan ne mogu komentirati..a vidim spamova malo more 

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
    06/25 počeli raditi na no.2 💫

*A goal without a plan is just a wish

Kiky 🥰
    07. Ožujak 2020. 19:50

Meni lh trakica jucer pocela svijetlit i bila je popodne ful svijetla poslje pika i vise ju nisam radila. Danas kao idem jednu napravit i pisnem popodne i opet tamnija dosta. Onda mi jos nije bila ocito O ili moze bit tamnija i ako je nastupila O? Nekuzim to

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

07. Ožujak 2020. 20:08

Tommyfame ja mogu komentirat😱
    Di je zapelo😱😱😱😱

Anchyy
    07. Ožujak 2020. 20:10

Crookshanks

Ja nisam jutarnji tip nikako 😂🙈 prije kave i pranja zubi necu ni da prica sa mnom 😂😂😂🙈

..kaj ti trebaju zubi ? 😜 .. naprči se i gas 🥳

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.