Mattan nemoj se bojat i ja mislim da je mozda zilica il nesto iziritirano kao rastika sto je napisala.
A kad ti slijedi O oces stic bit aktivna ?
Anchy luđakinjo hahahahah
Pratimo se pratimo! I anaid je s nama 🤔 samo je kod nje bila O prije.
Rastika sumnjiva ti je ta menga 🤔🤔🤔 tako je meni bilo kad sam bila trudna sa malom😎
🧘♀️37g, blaga trombofilija
🧘♂️37g, oligoasthenozoospermia
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
Jutro curke 😁😁
Vec nam dugo plusica nema, ajmo pisanje 😁😁
I mi smo jucer keksnuli, cak sam se iznenadila. MM je skroz jutatnji tip i ono vikendas😂😂😂 i sad on nes kao krene, i kontam ja, on uvijek ima volju kaj nesmemo, ono dok smo apstinirali prije pregleda lik bio lud, sad sam mu rekla da necemo dok smo na terapiji, vidi vraga … izgleda da moram cesce rec da nesmemo 🤣🤣🤣
Moj je isto jutarnji tip i vikendas i blagdanas.
🙈😂🙈😂 Ma i ja sam lako je imat sex kad se probudis skupa.. A ja radim svaki drugi vikend pa nam je to bezveze sto je to samo 4 put mjesecno da je bas uzivanje u sexu ovo preko tjedna sto radimo radimo jer moramo
🙃
Ja nisam jutarnji tip nikako 😂🙈 prije kave i pranja zubi necu ni da prica sa mnom 😂😂😂🙈
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
Anchy luđakinjo hahahahah
Pratimo se pratimo! I anaid je s nama 🤔 samo je kod nje bila O prije.
Rastika sumnjiva ti je ta menga 🤔🤔🤔 tako je meni bilo kad sam bila trudna sa malom😎
Stvarno? Daj malo opisi kak je to kod tebe bilo... Malo me brine bas sta se dogadja jer i taj smedji iscjedak je drukcije boje kako inace bude, svijetliji je dosta....
Marina, nisam ni radila test.... Samo onaj 10 dana ranije 😂😂😂😂
Palo mi je na pamet da poslije posla uzmem test. Neš ti, jos jedan u nizu.... 😂😂😂 A opet nekako mislim ma evo krenut ce.... 🤦♀️🤦♀️
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Ja nisam jutarnji tip nikako 😂🙈 prije kave i pranja zubi necu ni da prica sa mnom 😂😂😂🙈
Joj nisam ni ja 😂😂😂😂😂😂
Znas kako je meni mama stalno govorila? Da sam tip osobe koji ujutro mrzi sebe a poslije podne cijeli svijet. 😂😂😂😂😂
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Ja u ova dva dana morala popit dva brufena kako sam osjetila ovulaciju ovaj mjesec. Sad me jos malo bolucka ali nista strasno. do sad ju nikad nisam tako osjetila. Nije nikakva upala jer bi me jako bolilo. Nema sta drugo bit osim O a nisam znala da su tako bolne. Od kad imam ovulacije ova je najbolnija valjda zbog femisana
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Ponovit cu opet, dakle, tad su mi ciklusi isto bili kraci nesto, ciklus prije je bio 24dana pa nisam nista posumnjala kad sam dobila, dva dana stavljala tampone da bi onda skuzila da je menga neka cudna, samo smeđa stara krv uglavnom, i pricam ja to mm, kaze on meni trudna si sto posto 😂 sutradan napravim test a on negativan 😂😂🙈 al menga se nije prominila. Dva dana nakon test pozitivan 😂 taman je onda bilo 4tt, 4+1 tako nesto, nekidan sam gledala u kalendaru kad sam pisala o tome
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
Joj nisam ni ja 😂😂😂😂😂😂
Znas kako je meni mama stalno govorila? Da sam tip osobe koji ujutro mrzi sebe a poslije podne cijeli svijet. 😂😂😂😂😂
To ja kazem za sebe haahhaha
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
Sortiraj odgovore
Najstariji