Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ginny
    07. Ožujak 2020. 08:07

Nemas ticker al tu smo negdi🤔 danas 7dpo
    Sinoc mi je bas bilo super sa prijama i onda akcija sa mm 😎

🧘‍♀️37g, blaga trombofilija
    🧘‍♂️37g, oligoasthenozoospermia
    🧒2012g
    👱‍♀️2014g
    trudimo se od 05/2019
    miss.ab 12/2019 u 12tt

Anchyy
    07. Ožujak 2020. 08:09

Crookshanks

Nemas ticker al tu smo negdi🤔 danas 7dpo
    Sinoc mi je bas bilo super sa prijama i onda akcija sa mm 😎

..meni 6 ili 7 dpo.. 
    ...lijepo je znati da se netko hopsal kad i mi, drugi puta cu mislit na tebe 😂

07. Ožujak 2020. 08:14

Anchyy

..Jutro cure ? Kak je prošao petak ?
    …mi jučer imali keks kakav u 2 godine nismo imali, bili smo jedno i nekom zenu.. nakraju kak je zavrsio tako me zagrlio, motku nije vadio i zaspali 😂
    Crookshanks , nas dvije smo bile u istom terminu ovulacije ?

Hahaha, ovo zvuci filmski 😎

Raštika
    07. Ožujak 2020. 08:18

Jutro svima. Napokon ja nakon muke s tipkanjen i krsenjem pravila. 😂😂😂
    Lela, narucila sam konopljiku kapsule s iherba bas zato jer ne mogu naci vrkutu. Ali hvala ti. ❤️ A kako stvari stoje trebat ce mk mozda uskoro i ona. 😂😂😂
    Ja ne znam di je moja menga... Prije dva dana opet poceo smedji iscjedak i to je to... Menge nigdje. Na dnevnom ulosku nadjem samo trag svijetlo smedjeg. Za poludit! Trbuh me skoro i ne boli vise, cice bole ali manje nego prije par dana. Nisan stvarno pametna... Nisam nista pila sto bi mi moglo utjecat na hormone. 🤔 Jucer joj je bio zadnji dan za doci.
    Mattan, moguce da se malo nesto dole ozljedilo /izirititalo prilikom pregleda pa sad krvaris. Prati kakvo je krvarenje. 

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

• anaid
    07. Ožujak 2020. 08:22

Jutro curke 😁😁
    Vec nam dugo plusica nema, ajmo pisanje 😁😁
    I mi smo jucer keksnuli, cak sam se iznenadila. MM je skroz jutatnji tip i ono vikendas😂😂😂 i sad on nes kao krene, i kontam ja, on uvijek ima volju kaj nesmemo, ono dok smo apstinirali prije pregleda lik bio lud, sad sam mu rekla da necemo dok smo na terapiji, vidi vraga ... izgleda da moram cesce rec da nesmemo 🤣🤣🤣

JA - 31, MM 34
    Radimo na bebi od 6/2019
    Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
    Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.

07. Ožujak 2020. 08:25

Evo ja sam svome rekla da alo se on nece seksat da ima tko hoce i kaze da mu prijetim😂😂
    Danas cu vidit dal ce bit smajl na 8 dan ako bude akcija cjel vikend i ponedj na ultrazvuk😂

07. Ožujak 2020. 08:30

Upalila je prijetnja!!!
    Dosao je nakon 5min i kaze nemoj se ljutit nadoknadit cu ti to svaki dan i danas i sutra i prekosutra😂😂😂

jelenajelena
    07. Ožujak 2020. 08:34

Marinalin

Upalila je prijetnja!!!
    Dosao je nakon 5min i kaze nemoj se ljutit nadoknadit cu ti to svaki dan i danas i sutra i prekosutra😂😂😂

🤣🤣🤣🤭🤭🤭kazem.ja samo treba malo zaprijetit...hehheheheh....joj joj ti muski...ja sa svojim jos nepricam.....😱😱🤔cekam sutra da vidim sta ce biti...a ionako je otisao na put😁😁

Ja-27
    MM-33
    6god pokusavanja
    3spontana i vm...

Matkiša 😎
    07. Ožujak 2020. 08:41

Raštika

Jutro svima. Napokon ja nakon muke s tipkanjen i krsenjem pravila. 😂😂😂
    Lela, narucila sam konopljiku kapsule s iherba bas zato jer ne mogu naci vrkutu. Ali hvala ti. ❤️ A kako stvari stoje trebat ce mk mozda uskoro i ona. 😂😂😂
    Ja ne znam di je moja menga… Prije dva dana opet poceo smedji iscjedak i to je to… Menge nigdje. Na dnevnom ulosku nadjem samo trag svijetlo smedjeg. Za poludit! Trbuh me skoro i ne boli vise, cice bole ali manje nego prije par dana. Nisan stvarno pametna… Nisam nista pila sto bi mi moglo utjecat na hormone. 🤔 Jucer joj je bio zadnji dan za doci.
    Mattan, moguce da se malo nesto dole ozljedilo /izirititalo prilikom pregleda pa sad krvaris. Prati kakvo je krvarenje.

Ma da, ne radi se baš o obilnom kvarenju ali mislila, sam da će već prestati.. Gin mi ne radi do pon.
    I sto posto su mi iziritirali sve dolje jer cure moje ono je bilo mesarenje, nisu mogli nešto namjestiti i skoro pa na silu su 😔 

A što se tiče muževa, joooj 🥴 Drago mi je da nisam jedina kojoj muž šteka nekad 😂😂

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

07. Ožujak 2020. 08:55

Ma svi muzevi stekaju i ja sam mislila da svaki muskarac oce stalno seks pogotovo kad je zena hola kraj njega.,
    Mislila sam da je moj cudak al eto ovdje sam skuzila da svaki drugi je takav😱

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.