Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pipin
    04. Ožujak 2020. 07:41

Ja dobila jutros :( iduce za ne dobiti 3.4.

Raštika
    04. Ožujak 2020. 08:05

Pipin

Ja dobila jutros :( iduce za ne dobiti 3.4.

Mi smo se pratile.... I pepika i hip hopsica.. A jebem mu misa... 
    Ja samo cekam da procurim vise jer me danima vec trbuh boli ko nikad. Od onog smedjeg iscjetka opet nista, pojavila se kap i to je to. Osjecam se ko ludjakinja 😂😂😂😂
    Justagirl, cestitam na super pregledu! Nek sve do kraja bude tako dobro. 😉
    Fancy, zao mi je jako...nemam stvarno nista pametnog za reci u toj situaciji osim drzite se! ❤️
    Ima li cura za testice danas?? 

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

Pipin
    04. Ožujak 2020. 08:19

Rastika - da, nas je petak trebao biti. Tuzna sam. Uzet cu si pauzu malo jer nekako se previse svime opterecujem. Javim kroz koji tjedan. Cekalice - sretno, zelim vam kisu pluseka!

04. Ožujak 2020. 08:38

I meni dode da se maknem s foruma ali opet smatram da ste mi podrska i da bi mi u biti bilo teze da nema foruma i vas.
    Jer ovdje sam svasta cula i naucila.
    Kolko god mi je tesko kad procuril ne zelim otic odavdje🥰

chiAn
    04. Ožujak 2020. 08:40

Anitram mzes mene pisati za ne dobiti za 8.3.

url=https://lilypie.com]
    url=https://lilypie.com]

Ginny
    04. Ožujak 2020. 08:54

di su ti testici jutros?
    fancy zao mi je :-* znam kako se osjecas, ni ja nisam imala nikakve tegobe, dosla na pregled 11tt i srce nije kucalo vec tri tjedna :( 
    pipin :-* nemoj se predavat

🧘‍♀️37g, blaga trombofilija
    🧘‍♂️37g, oligoasthenozoospermia
    🧒2012g
    👱‍♀️2014g
    trudimo se od 05/2019
    miss.ab 12/2019 u 12tt

Kaća
    04. Ožujak 2020. 08:55

Jutro cure. Dva dana vas ne uspijem čitati i odma naberete 20 stranica hehe. Eto čisto da znate da su u mullera onaj njihov test za trudnoću na akciji 19.99 kn 
    Nemojte skupit sve s polica. Ja ću pokušat odoliti. Imala sam CB u kući 6 mj i ovaj ciklus ga potrošila bezuspješno. Sad ću bez njih bit neko vrime. 

👩🏻‍🦰29 🧔33
    3/21 AIH - ❌
    4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
    6/21 - stimulirani IVF ❌
    2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
    22.3.2022. Helena ♥️
    25.2.2024. ➕ (4+1)
    *Trombofilija

Hip_Hopsica
    04. Ožujak 2020. 09:13

Dobro jutro cure.... Evo ja pišnula test... kaj velite?
    https://ibb.co/tP4fKPs
    2 dana prije očekivane M, müllerov test, evaporacijska linija ili se nešto kuha?

02/2017..... spontani pobačaj
    02/2018..... stigla naša curica :-)
    04/2019..... spontani pobačaj
    07/2019..... spontani pobačaj
    02/2020..... trudna - Bhcg na 4+2: 386; 4+4: 879; 9+3 Beba br.1: 27mm, beba br. 2 stala s razvojem na 6mm;
    15+1- uredan Nifty 💙; 05.11.2020. Podobnik

LeLa2807
    04. Ožujak 2020. 09:14

Kaća

Jutro cure. Dva dana vas ne uspijem čitati i odma naberete 20 stranica hehe. Eto čisto da znate da su u mullera onaj njihov test za trudnoću na akciji 19.99 kn
    Nemojte skupit sve s polica. Ja ću pokušat odoliti. Imala sam CB u kući 6 mj i ovaj ciklus ga potrošila bezuspješno. Sad ću bez njih bit neko vrime.

Kako na akciji, zar nije redovna cijena 13 kn one trakice :)
    Fancy, silno mi je žao, ali sad ćeš ti čim se oporaviš ostati T i tvoje klupko sreće ti dolazi 
    Pipin, odmori se draga, razumijem te da ti je već zasićenje. Meni dodje, ali onda si mislim koliko mi je lakše ovdje, nema osuda, napada. Uvijek je pozitiva, zaista osjetim da se žene i vesele i iščekuju tuđe plusiće, unatoč tome što taj mjesec nisu vidjele svoj. Ja sam ti isto bila u poprilično depra fazi zadnjih tjedana, ali sam se nekako trgnula i sad sam se posvetila zdravoj prehrani, tjelovježbi. trudim se sredit za posao itd. ugl sve ono što sam prije ove priče radila i što sam prestala raditi prvim razočaranim -. računam da mi to koristi jer manje mislim pošto sad dosta energije ulažem u ovo nabrojano, čisto da imam preokupaciju. 
    Ostale cure, sretno u lovu na sjene.  Ja sam jučer nastavila sa femisanA 2x25kapi, dnevno popijem čašu soka od cikle i mrkve i to je sve od suplemenata. Odmaram od folne malo :)

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

LeLa2807
    04. Ožujak 2020. 09:15

Hip_Hopsica

Dobro jutro cure…. Evo ja pišnula test… kaj velite?
    https://ibb.co/tP4fKPs
    2 dana prije očekivane M, müllerov test, evaporacijska linija ili se nešto kuha?

ma kakva evaporacijska, kuha se itekako, ajme naježila sam se sad, silno si me razveselila. čestitam ti 

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.