Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    22. Siječanj 2020. 13:11

Ma ne znam,mozda kupim ako ce mi se dati,ali cekam termin iduci cetvrtak pa cu vidjeti s doktorom sto se dogada

Irma90
    22. Siječanj 2020. 13:16

Pepika

Cure pomoć? :)

Vi koje pratite trakicama i koje osjećate probadanje u jajnicima, kad vas otprilike počinje probadati? Prije nego vam trakica pokazuje da je O ili kasnije 

Ovaj ciklus sam prvi put pratila O s trakicama.
    Probadalo.me 4 dana - nakon toga 5. dan je trakica krenula tamniti a 6. dan ujutro je bio pik.
    Tako da realno Tek 2 - 3 dana nakon bolova mi je bila O - što samostalno nebi nikad zaključila.

🙍🏼‍♀️ - 30g;blaga IR bez terapije, malo
    povišen TSH
    🙍🏻‍♂️- 34g, 2020: oligoasthenozoospermia 7 nakon vitamina, zdrave prehrane i treniranja u 11.2021. - normozoospermia :)
    Pokušavamo od 6.2019.
    1. IVF 11/2021 - rekovelle+cetrotide - čekamo 17.11. da dobijem M i krećemo s bockanjem

Aneee
    22. Siječanj 2020. 13:16

Pipin

Bok cure, drzim fige da sve crtice potamne! Mozete mi reci kako pijete femisan kapi? Koliko dnevno?

Pozz, ja pijem 60-120...dnevna doza je 120 kapi, ali ako budeš ovak pila bočice će ti biti u tjedan dana prazna 😅
    I ja sam pila samo do O, nez skodil u ranoj trudnoći zato idem na sigurno 😊

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Irma90
    22. Siječanj 2020. 13:18

MalaD - pratimo se, meni je 6dpo.
    Zadnja 2 dana me žiga desni jajnik i sve nešto dolje. Najviše pred večer.
    Ja ti na testu stvarno ne vidim ništa i mislim da je stvarno jako rano - ali ako ti uživo vidiš sjenu trebala bi ti se ubrzo debljati crta.
    Preporučam i da probaš s nekom drugom.markom testova, a ako već testiraš ovako rano uzmi si neki test 5mlU.
    Sretno 😊😊😊

🙍🏼‍♀️ - 30g;blaga IR bez terapije, malo
    povišen TSH
    🙍🏻‍♂️- 34g, 2020: oligoasthenozoospermia 7 nakon vitamina, zdrave prehrane i treniranja u 11.2021. - normozoospermia :)
    Pokušavamo od 6.2019.
    1. IVF 11/2021 - rekovelle+cetrotide - čekamo 17.11. da dobijem M i krećemo s bockanjem

Pipin
    22. Siječanj 2020. 13:18

ana.b.

Pipin

Bok cure, drzim fige da sve crtice potamne! Mozete mi reci kako pijete femisan kapi? Koliko dnevno?

Pozz, ja pijem 60-120…dnevna doza je 120 kapi, ali ako budeš ovak pila bočice će ti biti u tjedan dana prazna 😅

Dosta vecu dozu pijes, sad sam vise zbunjena koliko kapi da pijem! ALi shvatila sam da se brzo prazni! Mislim da mozes i nakon O piti, ja sam u prvoj trudnoci caj od vrkute pila cijeli ciklus i odmah prvi mjesec ostala trudna.

MalaD
    22. Siječanj 2020. 13:27

Irma90

Ja ti na testu stvarno ne vidim ništa i mislim da je stvarno jako rano - ali ako ti uživo vidiš sjenu trebala bi ti se ubrzo debljati crta.
    Preporučam i da probaš s nekom drugom.markom testova, a ako već testiraš ovako rano uzmi si neki test 5mlU.
    Sretno 😊😊😊

Moze, pratimo se :-)
    Mislim da je ovaj nesto izmedu 5mlU i 10.. Nisam sigurna..
    Hvala ti. I tebi sretno!!! 

Aneee
    22. Siječanj 2020. 13:32

Pipin

ana.b.

Pipin

Pozz, ja pijem 60-120…dnevna doza je 120 kapi, ali ako budeš ovak pila bočice će ti biti u tjedan dana prazna 😅

Dosta vecu dozu pijes, sad sam vise zbunjena koliko kapi da pijem! ALi shvatila sam da se brzo prazni! Mislim da mozes i nakon O piti, ja sam u prvoj trudnoci caj od vrkute pila cijeli ciklus i odmah prvi mjesec ostala trudna.

Da tak piše da je preporučeno 4×30 ali ja sam ugl pila 60 kapi možda sam samo 2-3 puta uzela 120 kapi.
    A nez  nekako me strah nastaviti sa kapima poslije O 😅

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙

Aneee
    22. Siječanj 2020. 13:33

MalaD

Crnerupe daj radi test.. Pa posalji. Ja odustala od misljenja da sam. Imala raniju ovulaciji i sad se ravnam na ovulaciju koju sam utvrdila lh trakicama 17.1…
    Danas je 5dpo.
    Mene od te ovulacije stalno nesto probada uz bol u donjem djelu leda i osjecaj kao da cu procuriti.. Al nemam mira i radila i danas test..

Ja ne vidim ništa, ali tek si 5dpo pa nije ni čudo...probaj tek za 4dana 🙂

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙

LeLa2807
    22. Siječanj 2020. 13:33

MalaD

Irma90

Sretno 😊😊😊

Moze, pratimo se :-)
    Mislim da je ovaj nesto izmedu 5mlU i 10.. Nisam sigurna..
    Hvala ti. I tebi sretno!!!

Ja sam radila danas sa 25 mlU jer sam taj imala doma, a datum ne očekivaneje 27-28.1. pa s enadam da je kao prerano, a opet ne znam. Možda probam za vikend, ali svakako ako probam bi neki osjetljiviji od barem 10mlU

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

Pipin
    22. Siječanj 2020. 13:37

ana.b.

Pipin

ana.b.

Pipin

Da tak piše da je preporučeno 4×30 ali ja sam ugl pila 60 kapi možda sam samo 2-3 puta uzela 120 kapi.
    A nez nekako me strah nastaviti sa kapima poslije O 😅

Kazu da vrkuta ne smeta kod zaceca nit je opasna, cak moze i pomoci! Al neko ima mozda bolje informacije pa ce javiti...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.