Pazi se tih bolova u jajniku,po meni je najbolje da nazoves ginekologa/inju i vidis s njom da te uvali na pregled sto prije mozda je upala,a upala jajnika moze dovesti do sterilnosti. Moja sestra je imala istu takvu situaciju i doktorica joj je vidjela upalu i jadva nakon toga ostala trudna i onda je imala spontani…ja se najvise plasim tih stalnih bolova u jajniku…mozda nije nista,ali ne skodi provjeriti,kada se zlo navuce kasno je sprijeciti
Jesi li ti dobila M? 😊
Zenice sa li ste imale bolove u jajnicima nakon ovulacije…danas mi je treci dan od kad mi je Ovulacija bila po lh trakicama…dobit trebam tek 06.1
Greska 06.02
Ja sam imala. I prekjučer u ponedjeljak cca 6dpo jer nisam mjerila trakicama pa nagadjam po bolovima za vrijeme O me jedno dva h bas jako grcilo navecer. A sve dane on O me bolucka ili probada…
Mene od sinoc cjeli noc probada u lijevom jajniku..jucer sam radila lh test al je bio negativan sto znaci nije moguce da mi je tek sad ovulacija .. LH Test bio pozitivan prije 3 dana
Nadajmo se da se nešto dobro dogadja :)))
Kad ti trebas Ne dobit..ja 06.02...najgore ovo cekanje od ovulacije pa do tog dana hoce li ovaj put uspjet ili nece..😣
28 godina/ 2,5 god pokusavanja /2 Biokemijske
Pazi se tih bolova u jajniku,po meni je najbolje da nazoves ginekologa/inju i vidis s njom da te uvali na pregled sto prije mozda je upala,a upala jajnika moze dovesti do sterilnosti. Moja sestra je imala istu takvu situaciju i doktorica joj je vidjela upalu i jadva nakon toga ostala trudna i onda je imala spontani…ja se najvise plasim tih stalnih bolova u jajniku…mozda nije nista,ali ne skodi provjeriti,kada se zlo navuce kasno je sprijeciti
Napravila sam termin kod doktorice u Petak ..pa cu da vidim sta je u pitanju..nadam se da je Sve ok 😑
28 godina/ 2,5 god pokusavanja /2 Biokemijske
Uff bas mi je zao.
Ja imam probadajucu bol u desnom kad ovulira i to mi je dr na pregledu rekla da je sve ok.
A sad iza O sam imala na momente ali je nakon 3-4 dana prestalo i imam samo menstrualne grčeve ali slabije. Jer mene za vrijeme M jako boli. Bas jako. Npr kad sam operirala dojku drugi put ja sam bez tableta trpila bol stvarno mogu trpit ali sam dobila M nakon par dana i morala uzimat brufene.
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Crnerupe daj radi test.. Pa posalji. Ja odustala od misljenja da sam. Imala raniju ovulaciji i sad se ravnam na ovulaciju koju sam utvrdila lh trakicama 17.1...
Danas je 5dpo.
Mene od te ovulacije stalno nesto probada uz bol u donjem djelu leda i osjecaj kao da cu procuriti.. Al nemam mira i radila i danas test..
MalaD ja vidim crticu i drzim fige da je to to!!!
Cure hvala Vam na lijepim željama! Ja bas uzivam danas u svom danu...papamo kolače na poslu, zezamo se...poslije cugica i tako ❤
Jutros me probudili snažni grčevi kao da ću dobit...e sad jel to impl.il dolazi crvena vidjet ćemooo...kako god, sretna sam danas :)
Kak ste mi vi? Ljubim vas 😊😚💃🥂
Ja ne vidim crtu nimalo
Al nemoze za 5 dana nakon O bas nikako bit jos implantacija a kamoli crta
I ja sam pik imala 17 .1 i ne pada mi napamet jos test uradit😂😂😂
Ja ne vidim crtu nimalo
Al nemoze za 5 dana nakon O bas nikako bit jos implantacija a kamoli crta
I ja sam pik imala 17 .1 i ne pada mi napamet jos test uradit😂😂😂
Ma znam tesko da je al crtica je tu mada je vise sjena.. Al znam da ima situacija da su zene 6dpp imale svijetle crtice i bila pozitiva.
Vidjet cu.
Justagirl samo ti uzivaj i drzim prste da to nije crvena!!
Sortiraj odgovore
Najstariji