ana vidi seeeee drzim fige da je prava, napravi opet sutra :D
anitram i ostale cure, grlim na najjace <3 ima svakakvih prica, svaka ima svoj kriz… mene nekad uvati kriza, nekad sam super, nekad se pitam zasto bas nama itd itd itd….. a opet, kad vidim cure koje se godinama bore i nista, cure koje su izgubile trudnoce u visokim tjednima i sl, ma ovo mi je onda nista u usporedbi s tim….
Ja imam u blizoj obitelji par koji nema djece. Imaju oni sad preko 50 godina, pokusali su na sve nacine. Bili su u svim mogucim postupcima i jednostavno nije nikad upalilo…. Cesto razmisljam o njima. Ljudi moji, nemate pojma koliko se oni vole i koliko se oni postuju. Ni jedan brak u mojoj obitelji nije takav. To je nesto neopisivo tako da… Mislim da se uz pravu osobu sve nekako drukcije podnese.
<3
Žene, ja sam danas bila na histeroskopiji, počistio mi ostatke polipa koji su ostali nakon pobačaja. Moguće da su i ti zaboravljeni neviđeni polipi uzrok pobačaja. Ali mi je isto rekao da za takav ishod trudnoće može biti i loš spermo-materijal pa je rekao da muž napravi spermiogram. Kad sam pitala svoju redovnu doktoricu jel to može biti uzrok (loš spermij) rekla je da ne. Malo sam zbunjena.
… uzrok loš spermo-…. - ispala mi riječ.
U kojem tjednu si imala spontani? Zbog čega misli da je spermio uzrok?
Beba se prestala razvijat sa 7+5. Nije rekao da misli, nego je rekao da može biti.
Beba se prestala razvijat sa 7+5. Nije rekao da misli, nego je rekao da može biti.
Bas mi je zao. Da, istina, u takvim situacijama to moze biti uzrok. Znaci nikad ti nisu nasli tocan :(
Bok cure, evo ja sam obavila pregled.. beta mi je 1700 i nesto, ne znam tocno.. vjerojatno u petak kiretaza 😥😭
🙋🏻29god / 🙋🏼♀️27god / Pokušavamo od 2./2018.
Ja: AMH 76.6
Muž: 6./2021. Oligozoospermia
Missed ab. 7tt 3./2020. 💔 (prirodna trudnoća)
AIH 05/21 ❌
IVF klomifen,oplođene 2 JS 07/21 svježi trodnevni ET ❌
28.7. punkcija - 15 jajnih stanica,od toga 13 oplođeno-4 blastociste
2.8. - 2 vraćena, 2 🐧🐧
11.08. - beta 6,4 biokemijska 💔
FET 🐧🐧- 21.12.
31.12.'21 beta 127 ❤️ srce imamo 12.1.'22❤️
💙Dečkić💙
KBC Osijek
ana vidi seeeee drzim fige da je prava, napravi opet sutra :D
anitram i ostale cure, grlim na najjace &lt;3 ima svakakvih prica, svaka ima svoj kriz… mene nekad uvati kriza, nekad sam super, nekad se pitam zasto bas nama itd itd itd….. a opet, kad vidim cure koje se godinama bore i nista, cure koje su izgubile trudnoce u visokim tjednima i sl, ma ovo mi je onda nista u usporedbi s tim….
Ja imam u blizoj obitelji par koji nema djece. Imaju oni sad preko 50 godina, pokusali su na sve nacine. Bili su u svim mogucim postupcima i jednostavno nije nikad upalilo…. Cesto razmisljam o njima. Ljudi moji, nemate pojma koliko se oni vole i koliko se oni postuju. Ni jedan brak u mojoj obitelji nije takav. To je nesto neopisivo tako da… Mislim da se uz pravu osobu sve nekako drukcije podnese.
I ja znam jedan takav par, preko 40g u braku a nikad djece nisu imali. Sve pretrage tada obavili, oboje zdravi, ali ocigledno zajedno nisu bili dobitna kombinacija. Ili bi danasnje modernije pretrage nesto nasle,tko ce sada znati. I ne mogu jedan bez drugog #ljubav :)
Bok cure, evo ja sam obavila pregled.. beta mi je 1700 i nesto, ne znam tocno.. vjerojatno u petak kiretaza 😥😭
zao mi je :(
Jao :( toliko mi je zao peggy. To znaci da je pala? Jesu li rekli ima li jos sanse da bude ipak ok?
Sortiraj odgovore
Najstariji