ana vidi seeeee drzim fige da je prava, napravi opet sutra :D
anitram i ostale cure, grlim na najjace <3 ima svakakvih prica, svaka ima svoj kriz… mene nekad uvati kriza, nekad sam super, nekad se pitam zasto bas nama itd itd itd….. a opet, kad vidim cure koje se godinama bore i nista, cure koje su izgubile trudnoce u visokim tjednima i sl, ma ovo mi je onda nista u usporedbi s tim….
Ja imam u blizoj obitelji par koji nema djece. Imaju oni sad preko 50 godina, pokusali su na sve nacine. Bili su u svim mogucim postupcima i jednostavno nije nikad upalilo…. Cesto razmisljam o njima. Ljudi moji, nemate pojma koliko se oni vole i koliko se oni postuju. Ni jedan brak u mojoj obitelji nije takav. To je nesto neopisivo tako da… Mislim da se uz pravu osobu sve nekako drukcije podnese.
<3

Žene, ja sam danas bila na histeroskopiji, počistio mi ostatke polipa koji su ostali nakon pobačaja. Moguće da su i ti zaboravljeni neviđeni polipi uzrok pobačaja. Ali mi je isto rekao da za takav ishod trudnoće može biti i loš spermo-materijal pa je rekao da muž napravi spermiogram. Kad sam pitala svoju redovnu doktoricu jel to može biti uzrok (loš spermij) rekla je da ne. Malo sam zbunjena.
… uzrok loš spermo-…. - ispala mi riječ.
U kojem tjednu si imala spontani? Zbog čega misli da je spermio uzrok?

Beba se prestala razvijat sa 7+5. Nije rekao da misli, nego je rekao da može biti.
Beba se prestala razvijat sa 7+5. Nije rekao da misli, nego je rekao da može biti.
Bas mi je zao. Da, istina, u takvim situacijama to moze biti uzrok. Znaci nikad ti nisu nasli tocan :(

Bok cure, evo ja sam obavila pregled.. beta mi je 1700 i nesto, ne znam tocno.. vjerojatno u petak kiretaza 😥😭

🙋🏻29god / 🙋🏼♀️27god / Pokušavamo od 2./2018.
Ja: AMH 76.6
Muž: 6./2021. Oligozoospermia
Missed ab. 7tt 3./2020. 💔 (prirodna trudnoća)
AIH 05/21 ❌
IVF klomifen,oplođene 2 JS 07/21 svježi trodnevni ET ❌
28.7. punkcija - 15 jajnih stanica,od toga 13 oplođeno-4 blastociste
2.8. - 2 vraćena, 2 🐧🐧
11.08. - beta 6,4 biokemijska 💔
FET 🐧🐧- 21.12.
31.12.'21 beta 127 ❤️ srce imamo 12.1.'22❤️
💙Dečkić💙
KBC Osijek
ana vidi seeeee drzim fige da je prava, napravi opet sutra :D
anitram i ostale cure, grlim na najjace &lt;3 ima svakakvih prica, svaka ima svoj kriz… mene nekad uvati kriza, nekad sam super, nekad se pitam zasto bas nama itd itd itd….. a opet, kad vidim cure koje se godinama bore i nista, cure koje su izgubile trudnoce u visokim tjednima i sl, ma ovo mi je onda nista u usporedbi s tim….
Ja imam u blizoj obitelji par koji nema djece. Imaju oni sad preko 50 godina, pokusali su na sve nacine. Bili su u svim mogucim postupcima i jednostavno nije nikad upalilo…. Cesto razmisljam o njima. Ljudi moji, nemate pojma koliko se oni vole i koliko se oni postuju. Ni jedan brak u mojoj obitelji nije takav. To je nesto neopisivo tako da… Mislim da se uz pravu osobu sve nekako drukcije podnese.
I ja znam jedan takav par, preko 40g u braku a nikad djece nisu imali. Sve pretrage tada obavili, oboje zdravi, ali ocigledno zajedno nisu bili dobitna kombinacija. Ili bi danasnje modernije pretrage nesto nasle,tko ce sada znati. I ne mogu jedan bez drugog #ljubav :)
Bok cure, evo ja sam obavila pregled.. beta mi je 1700 i nesto, ne znam tocno.. vjerojatno u petak kiretaza 😥😭
zao mi je :(
Jao :( toliko mi je zao peggy. To znaci da je pala? Jesu li rekli ima li jos sanse da bude ipak ok?

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji