Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    chiAn
    01. Ožujak 2020. 22:07

Marinalin

Anitram1982 lagala sam da godinu radimo😂
    Vidit cu bas u cetvrtak sta ce mi reci😤😤😤
    Mattan28 i jel te bolilo pregled?
    Sta su ri doktori predlozili dalje?

I mene zanima kakav je bio pregled? Sta sve rade i jel boli? 

A znam da pregled prohodnosti nije propuhivanje...nego mi je jedna ženska što inače radi kao babica rekla da i ta tekućina, koju stavljaju za pregled prohodnost, moze pomoci ako je negdje nesto malo bilo sljepljeno ili nesto...

Ugl vidit ćemo poslije pregleda što kažu...svakako javi u čet svoje iskustvo...

url=https://lilypie.com]
    url=https://lilypie.com]

01. Ožujak 2020. 22:12

Rita36

Anitram1982

Rita36

Anitram1982

Marinalin

Anitram 1982 pa radi se upravo o tome da je meni nekidan rekla da bi ona jos obavila samo prohodnost jajovoda i ako to bude ok onda ne postoji prepreka za trudnocu po svi ovim nalazima koje su oni obavili(ultrazvuk,briseve,hormone ,krv,spermiograf)
    Zato me malo to zbunilo .Kako ona moze rec da nema prepreke a ne zeli vidit dal uopce imam jajasca,folikule itd😂😂
    I onda kad Rita36 mi poslala clanak skontala sam da oni zaista po hormonima vide dal mi se desavaju O i dal imam dovoljan broj jajasaca😂

A gle zavisi. Mozes ti njima rec da ne zelis cekati i pokusavat prirodno vise pa ces vidit sta ce ti reci. Ali mislim da zbog godina bi trebali nes ponuditi. Iako tek 6 mj.nije puno. Jesi im rekla da pokusavate 6 mj ili si rekla da je proslo vise od godine dana?

Evo ja tu… Je marina im je rekla da je proslo vise od godinu dana…..
    🙃 A mene zanima kako funkcionira stoperica i cemu sluzi? Hvala

Stoperica se daje kad su folikuli velicine 14 do 20 mm veliki kako bi se osiguralo njihovo sazrijevanje i pucanje u svrhu izbacivanja jajasce. I tada se zna tocno kad se O desava a to je najcesce 36 sati od O. Moze biti i ranije ako je vec kreno proces Ovulacije.

Hvala u onda nam kazu kad da imamo odnos? Muz se do tad cuva ili imamo normalne odnose? I i kako se daje stoperica??? Tableta injekcija il sto. A mogu i googlat sorry sto sve ispitujem
    🙃 🤭 😂

Ma sve pet. Da npr. Danas imas folikulometriju. Ginic kaze ok super folikul je 18mm. Uzme tikrv za lh hormon. Kaze ti da i
    uzmes u ljekarni stopericu( dobis recept). I kaze ti da ce te nazvat da ti kaze kad da si das stopericu. Kad te nazovu kazu kada npr.u 22 sata navecer. Ti si ju das. U obliku vec napravljen inekcije je. I kaze ti da imate odnose taj dan i naredna tri dana. I da za 14 dana dodes na ultrazvuk. Imate normalno odnose do tada. 
    Ma sam ti pitaj. Zato smo tu 😉

01. Ožujak 2020. 22:15

Marinalin

Anitram1982 kakvo je stanje kod tebe ima li sta na trakicama crtica🥰🙏🏽

Ma bolje da vam ne pisem. Zato i ne pisem. Ima nekih sjena. Jucer Lh bila ko pozitivna bila neka sjenana testu. Danas ista situacija..samo se danas test nes razlio pa je crta pobjegla malo vise u stranu 🤭🤭Sutra ponovaljam test al u utorak je pregled hvala Bogu pa ce agonija zavrsiti brzo. Super da si im tako rekla. Inzistiraj onda da krenete u neki od postupaka. Nedaj se.

Rita37🤰
    01. Ožujak 2020. 22:15

Anitram1982

Rita36 obicno se daje u trbuh ili butinu. I tada se ciljaju odnosi ili se radi IUI. Takoder se dobiva i u postupcima MPO zbog toga da se zna tocno vrijeme sazrijevanja folikula da bi se na vrijeme mogla izvuc jajasca a da ne propadnu. Ona sadrzi i HCG hormon.

Hvalaa 

🍀 
    🥰 Lakuu nooc.... Kod mene danas bas bolan pocetak menge a ne curi jos nista.... Inace lijeva iz mene a danas ni pola uloska nisam napunila za cijeli dan.    Al zato bolovi ko porod.... Uzas... Nocas ce valda krenut kako spada..   

01. Ožujak 2020. 22:18

Anitram1982 znaci u utorak cemo saznat kod tebe sta su tvoje sjenice👍👍👍❤️
    Ovaj tjedan ce bit novosti cini se meni👌😂
    Jedva cekam ovaj tjedan da se izdogadaju pregledi kod obje😇javi prekosutra🥰

01. Ožujak 2020. 22:24

Marinalin

Da da u utorak cemo znat. 50-50 sam. Ne znam....imam neki cudan osjecaj da jesam ali imala sam vise putaj taj neki osjecaj pa cemo vidit dal me i ovaj put prevario 😂😂😂
    Rita36 Laku noc 😉

01. Ožujak 2020. 22:26

Marinalin

Daaaaa ma vjerujem da ce biti kod tebe to sve ok i da ces vec u 6 mj ponosno na krstitkama drzat svoje kumce 😘😉 a u buskici imat svoju mrvicu ❤

Rita37🤰
    01. Ožujak 2020. 22:31

Anitram1982

Marinalin

Da da u utorak cemo znat. 50-50 sam. Ne znam….imam neki cudan osjecaj da jesam ali imala sam vise putaj taj neki osjecaj pa cemo vidit dal me i ovaj put prevario 😂😂😂
    Rita36 Laku noc 😉

Sretno u utorakkkkk! Sve javljaj 
    🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀😘

Ginny
    01. Ožujak 2020. 23:10

Anitram sritnooo 🤞🤞🤞

🧘‍♀️37g, blaga trombofilija
    🧘‍♂️37g, oligoasthenozoospermia
    🧒2012g
    👱‍♀️2014g
    trudimo se od 05/2019
    miss.ab 12/2019 u 12tt

Matkiša 😎
    01. Ožujak 2020. 23:51

Marinalin

Anitram1982 lagala sam da godinu radimo😂
    Vidit cu bas u cetvrtak sta ce mi reci😤😤😤
    Mattan28 i jel te bolilo pregled?
    Sta su ri doktori predlozili dalje?

Na nekoj sam temi pisala Al ne znam više gdje 🥴 Ugl meni je bio šou, od toga da smo zaglavili u liftu, 6 njih mi gledalo u mica macu..nudili tbl za bol pred zahvat(koji će mi vrag tada ni ne stigne djelovati) Jedva su namjestili što su trebali a da ne spominjem da mi je jedan od doktora MOBITELOM svjetlio u pipicu 😂😂 mene je već to čačkanje izmučilo, a 1.kontrast grozna bol, 2.kontrast malo manje, a 3 je rekao terapijski kad je sve bilo prohodno nisam ni osjetila 👍Evo treći dan još neš curka... Al uglavnom kratko traje pa sve i zaboraviš kad prođe 

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.