Prijavljujem drugu noc za redom, bude je u znoju, uzasnu mucninu, ali hajde sinoc bar nisam povracala. Temperaturi a ujutro 36, tako dosta dugo, ne pada.
Kasni mi otprilike 3 dan, ali test iz krvi u ponedjeljak negativan.
Sta vi mislite?
Ako je negativan, vjerojatno je virozica neka! Mislim da je beta najtocniji pokazatelj!
Zenice sa li ste imale bolove u jajnicima nakon ovulacije...danas mi je treci dan od kad mi je Ovulacija bila po lh trakicama...dobit trebam tek 06.1
28 godina/ 2,5 god pokusavanja /2 Biokemijske
Zenice sa li ste imale bolove u jajnicima nakon ovulacije…danas mi je treci dan od kad mi je Ovulacija bila po lh trakicama…dobit trebam tek 06.1
Greska 06.02
Cure pomoć? :)
Vi koje pratite trakicama i koje osjećate probadanje u jajnicima, kad vas otprilike počinje probadati? Prije nego vam trakica pokazuje da je O ili kasnije :)
Zenice sa li ste imale bolove u jajnicima nakon ovulacije…danas mi je treci dan od kad mi je Ovulacija bila po lh trakicama…dobit trebam tek 06.1
Meni bilo od O (od kad pretpostavljam da je bila) pa sve do M sam imala povremene bolove i probadanja u jajnicima i većinom samo u desnom kojeg sam i osjetila.... to mi prvi put se tako desilo pa se već počela lagano nadati da bude + ali....
Greska 06.02
Ja sam imala. I prekjučer u ponedjeljak cca 6dpo jer nisam mjerila trakicama pa nagadjam po bolovima za vrijeme O me jedno dva h bas jako grcilo navecer. A sve dane on O me bolucka ili probada...
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Meni bilo od O (od kad pretpostavljam da je bila) pa sve do M sam imala povremene bolove i probadanja u jajnicima i većinom samo u desnom kojeg sam i osjetila…. to mi prvi put se tako desilo pa se već počela lagano nadati da bude + ali….
Sinoc cjeli noc me budio bol u lijevom jajniku kad god se pomjerim osjetim probadanje...evo od jutros isto.. radila sam i jucer lh test i bio je negativan ..od jutros nisam..ne znam sta vi moglo da bude😑
Greska 06.02
Ja sam imala. I prekjučer u ponedjeljak cca 6dpo jer nisam mjerila trakicama pa nagadjam po bolovima za vrijeme O me jedno dva h bas jako grcilo navecer. A sve dane on O me bolucka ili probada…
Mene od sinoc cjeli noc probada u lijevom jajniku..jucer sam radila lh test al je bio negativan sto znaci nije moguce da mi je tek sad ovulacija .. LH Test bio pozitivan prije 3 dana
Greska 06.02
Ja sam imala. I prekjučer u ponedjeljak cca 6dpo jer nisam mjerila trakicama pa nagadjam po bolovima za vrijeme O me jedno dva h bas jako grcilo navecer. A sve dane on O me bolucka ili probada…
Mene od sinoc cjeli noc probada u lijevom jajniku..jucer sam radila lh test al je bio negativan sto znaci nije moguce da mi je tek sad ovulacija .. LH Test bio pozitivan prije 3 dana
Nadajmo se da se nešto dobro dogadja :)))
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Pazi se tih bolova u jajniku,po meni je najbolje da nazoves ginekologa/inju i vidis s njom da te uvali na pregled sto prije mozda je upala,a upala jajnika moze dovesti do sterilnosti. Moja sestra je imala istu takvu situaciju i doktorica joj je vidjela upalu i jadva nakon toga ostala trudna i onda je imala spontani...ja se najvise plasim tih stalnih bolova u jajniku...mozda nije nista,ali ne skodi provjeriti,kada se zlo navuce kasno je sprijeciti
Sortiraj odgovore
Najstariji