Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LeLa2807
    22. Siječanj 2020. 08:54

kristinak

Slee

Jusagirl dragaa sretan ti rodjendan i neka ovaj tvoj plusic koji je sve vidljiviji postane jos vidljiviji!
    Kristinak vidi se sjena! Za sest nada prije m to je bas jedna zavidna sjena.

Nadam da se ce potamnit. Samo da ne prodje…. da se ne razocaram 😔

Koje osjetljivosti si test radila? Moj je isto first sign ali ne znam kako jer je 25 a ima od 10 i 5 :D

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

22. Siječanj 2020. 08:56

Cure kupite testove od 5miu ako tako rano radite
    25miu je sipak

Pipin
    22. Siječanj 2020. 09:01

Marinalin

Pipin kad trebas dobit?
    Kolko godina imas?

Ja sam inace s teme spontanih. Imam 29 godina, imala sam spontani prije 2 mjeseca i od ovog mjeseca krecemo opet u pobjede, trenutno mi je ovulacija ( ja mislim), a za NE dobiti imam tek 5.2.

Kiky 🥰
    22. Siječanj 2020. 09:08

Ja sam radila onaj jeftini test sa aliekspresa narucila sam si vise komada za hcg. Necu jos kupovat test dok ne budem trebala dobit stvari

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

Tonia♥️
    22. Siječanj 2020. 09:11

Pipin

Marinalin

Pipin kad trebas dobit?
    Kolko godina imas?

Ja sam inace s teme spontanih. Imam 29 godina, imala sam spontani prije 2 mjeseca i od ovog mjeseca krecemo opet u pobjede, trenutno mi je ovulacija ( ja mislim), a za NE dobiti imam tek 5.2.

Ja sam ti tu isto... Slicne smo, ja isto 29, isto spontani prije 2 mj... M za ne dobit 8.2 😊

👩‍🦰31g 🧔34g
    👫 9g
    👰🤵6g
    24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
    27.02.2020. Biokemijska (7+2)
    30.05.2020. Biokemijska (6+3)
    11.09.2020. Laparatomija mioma
    Trudimo se od 2017.
    Desni jajnik blago PCOS
    ✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
    💉 Gynositol, cikla
    Ne redoviti ciklusi
    Ponovni pokušaji od 05/21
    + 28.10.

Pipin
    22. Siječanj 2020. 09:18

Tonia

Pipin

Marinalin

Pipin kad trebas dobit?
    Kolko godina imas?

Ja sam ti tu isto… Slicne smo, ja isto 29, isto spontani prije 2 mj… M za ne dobit 8.2 😊

Subornice bas me veseli da si i ti tu :D ja lutam malo po svuda hihi. Je li dobila nalaze? Ja nisam jos sve obavila, ali idemo u nove pobjede svejedno! Ja cekam da obje NE dobijemo kroz 2-3 tjedna 

• anaid
    22. Siječanj 2020. 09:24

Justagirl, sretan rockas 😘
    Lijepo ga proslavi i nek ti potamni vise do sutra ;)

JA - 31, MM 34
    Radimo na bebi od 6/2019
    Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
    Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.

Tonia♥️
    22. Siječanj 2020. 09:28

Pipin

Tonia

Pipin

Marinalin

Pipin kad trebas dobit?
    Kolko godina imas?

Ja sam ti tu isto… Slicne smo, ja isto 29, isto spontani prije 2 mj… M za ne dobit 8.2 😊

Subornice bas me veseli da si i ti tu :D ja lutam malo po svuda hihi. Je li dobila nalaze? Ja nisam jos sve obavila, ali idemo u nove pobjede svejedno! Ja cekam da obje NE dobijemo kroz 2-3 tjedna

Cekam jos samo svoj, muz je sve ok 🤗 bit ce to sve dobro, samo polako, bez sekirancije i bit ce nama opet + 😊

👩‍🦰31g 🧔34g
    👫 9g
    👰🤵6g
    24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
    27.02.2020. Biokemijska (7+2)
    30.05.2020. Biokemijska (6+3)
    11.09.2020. Laparatomija mioma
    Trudimo se od 2017.
    Desni jajnik blago PCOS
    ✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
    💉 Gynositol, cikla
    Ne redoviti ciklusi
    Ponovni pokušaji od 05/21
    + 28.10.

Pipin
    22. Siječanj 2020. 09:33

Tonia

Pipin

Tonia

Pipin

Marinalin

Pipin kad trebas dobit?
    Kolko godina imas?

Cekam jos samo svoj, muz je sve ok 🤗 bit ce to sve dobro, samo polako, bez sekirancije i bit ce nama opet + 😊

potpisujem

• Ninuska
    22. Siječanj 2020. 11:18

Prijavljujem drugu noc za redom, bude je u znoju, uzasnu mucninu, ali hajde sinoc bar nisam povracala. Temperaturi a ujutro 36, tako dosta dugo, ne pada. 
    Kasni mi otprilike 3 dan, ali test iz krvi u ponedjeljak negativan. 
    Sta vi mislite? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.