Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LeLa2807
    22. Siječanj 2020. 08:34

kristinak

LeLa2807

kristinak

Imam vecinu dana slabe grceve na desnoj strani jajnika i osjecaj kao da cu dobit stvari. Jos mi je 6 dugih dana za cekanje. Po lh trakicama mi je 13og bila O.

Vidi se Kristinak full Ajme!!!!!!

Super da i vi vidite onda ne umisljam. Test se cijeli vec izlizao koliko ga gledam.

Nee ful se vidim. Meni je O bila po bolovima ned na pon po aplikacii u utorak ali nisam radila trakice nisam radila pa ne znam. Jutros napravila test ali od 25 i nulaaa cisto sve. Ne znam. Od koliko je tvoj bio?  Gubim nadu polako jer smo tu negdje. Mozda sam trebala. Bar od 10 jacu osjetljivost. Ali eto mozda nema niceg

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

Pipin
    22. Siječanj 2020. 08:42

Bok cure, drzim fige da sve crtice potamne! Mozete mi reci kako pijete femisan kapi? Koliko dnevno?

Kiky 🥰
    22. Siječanj 2020. 08:44

Ja sam radila trakice. Kako pokusavamo vec godinu dana zadnja dva mjeseca pratim sa lh trakicama jer sam skuzila da mi nije uvijek kako pise u aplikaciji. Do prije dva mj sam stalno po aplikaciji pratila. Meni je bila 13og na 14ti, danas je znaci 8-9 dana nakon O

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

22. Siječanj 2020. 08:45

Ja pijem samo ujutro 30kapi
    Jer inace pijem i caj za sterilitet u kojem su slicni sastojci ko u kapima.

22. Siječanj 2020. 08:46

Definitivno treba s trakicama pratit jer meni isto kalendar laz
    Nekad mi je pik 12 dan nekad 10dan
    A ciklusi su mi redovni 27-28 dana

Kiky 🥰
    22. Siječanj 2020. 08:46

Pijem femisan kapi jednom dnevno po 15ak kapi jer je bocica mala. Pise da se pije 30 kapi dnevno ali su skupe preko 100kn pa ja to pomalo pijuckam. Ako sam trudna onda su mi one sigurno pomogle jer ih pijem mjesec dana otprilike od zadnjih stvari.

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

jasamja
    22. Siječanj 2020. 08:49

Justagirl2201 sretan ti rođendan i čestitke na sjeni 😁 držimo fige da potamni 😊
    Kristinak čestitke i tebi. Lijepo se vidi crtica 😊

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

Pipin
    22. Siječanj 2020. 08:49

kristinak

Pijem femisan kapi jednom dnevno po 15ak kapi jer je bocica mala. Pise da se pije 30 kapi dnevno ali su skupe preko 100kn pa ja to pomalo pijuckam. Ako sam trudna onda su mi one sigurno pomogle jer ih pijem mjesec dana otprilike od zadnjih stvari.

Ja pijem 1x30, znaci to je uredu! Isto prvi mjesec, nadam se uspjehu kao i kod tebe, a tebi drzim fige da sjenica tamni! :D

22. Siječanj 2020. 08:50

Pipin kad trebas dobit?
    Kolko godina imas?

LeLa2807
    22. Siječanj 2020. 08:53

Marinalin

Definitivno treba s trakicama pratit jer meni isto kalendar laz
    Nekad mi je pik 12 dan nekad 10dan
    A ciklusi su mi redovni 27-28 dana

Znam, ali mm i ja nismo skupa preko tjedna radi posla tako da onr meni nece pomoc :( jos ovih par mj razdvojenosti... 

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.