Ja pijem ujutro za stitnjacu lijek. Pa poslje dorucka ferro sanol 50mg za zeljezo (obavezno sa cijedjenim sokom narandze) , pa femibion 0 baby Planung i folio.... Kad sam bila na onom razg u kinderwunsch klinik doktor je rekao da je to super i da nastavim.. Prije sam pila fertilup.. Pa orthomol natal..... Jedno vrijeme agnucaston. Cajevi mi nisu godili jer mi ubrzavaju ovilaciju i skracuju ciklus. Eto moje lekarne
🙃
Od cajeva popijem cesto mentu (jer je volim) i pijem aroniju jer imam domacu.... Al to samo povremeno kad nisam lijena je pripremit..
Rita36 super👍👍
Tako i ja baby planung 0
Pa to je sasvim ok sto pijes👍
Ja se trudim samo dignut imunitet prirodno a i imunitet je bitan za zacece👍
Bomeee cijela apoteka na ovim slikama 😂 Ja bas nisam previse nakupovala. Folnu pila jedno 7mj bez prestanka i sad sam ju odlucila izbacit malo i napravit pauzu. Ovaj mjesec sam na femisan kapima 2×dnevno i inofolic+cikla. Samo to. Vidjet cemo kako ce se pokazat, nadam se pozitivno 😊
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Kiky, zasto si izbacila folnu? Mislis da moze bit prevec? Ja je pijem sad vec skoro godinu dana.
Ja mislim da se folna moze pit stalno do zaceca
I folna je bitna kad se ostane trudan kolko sam citala.
Ja mislim da se folna moze pit stalno do zaceca
I folna je bitna kad se ostane trudan kolko sam citala.
Da, to sam i ja procitala. Da je u prva tri mjeseca najbitnija.
Ja pijem folnu vec dvije godine, ne mora se raditi pauza, a jako je bitna u prvom tromjesečju, slobodno ju pijte.
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Folna je bitna ali sto god da pijes dobro je napraviti pauzu mjesec dana pa sam odlucila ovaj mjesec folnu preskociti a i u inofolicu koji sam pocela piti ima folne, zato je i preporucuju za plodnost...
Ja 33g,mm 34g
💙 Stiže nam dečko 💙
Ja cu probat bez nje ovaj mjesec pa cu sljedeci nastavit pit. Nisam pila nista 7mj osim folne i nista se nije dogodilo u tih 7 ciklusa. Jedino se dogodilo kad sam femisan krenula piti kao da mi se tjelo probudilo, takav osjecaj.....mislim znam da nije los i da je potreban nasemu tjelu ali reko si ajmo probat ovako pa cemo vidit sto ce se izdogadjat ovaj ciklus
Ja 33g,mm 34g
💙 Stiže nam dečko 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji