Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LeLa2807
    28. Veljača 2020. 18:19

Miakamo

LeLa2807

LeLa2807

TiKi92

Cure jel netko probao one kapsule ulja noćurka za plodnu sluz? Dok jos nismo u pokusavanju da isprobam ako mi bude odgovaralo pa onda nastavim kad budemo krenuli… Nisam imala prije neku posebnu sluz za vrijeme O, jedino u postupcima kad sam bila na stimulaciji i to uglavnom par dana prije same O.

Ja nisam, sad sam na femisanA kapima jer ih zenske tu hvale. Ja ih pijem 3x dnevno. I tako cu do kraja ciklusa. Neke kazu 2x ja cu 3x30 kapi.

Ja nocurak ne smijem. Operirala dojku. Nedaju mi. VI koje imate visak estrogena pazljivo sa nocurkom.

Visak estrogena su vam izrasline po dojkama, miomi npr. Tako se manifestira pa FYI. :D

To sam i ja vidjela da je neko pisao od cura. Je li u femisan A kapima ima nocurka? Pise na njima da su dobre za miome ciste itd. Ja isto nisam primjetila da imam te sluzi pa bih probala te kapi.

Nema vrkuta stolisnik maslačak neven i joos nes. :D

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

Irma90
    28. Veljača 2020. 18:41

Hej svima,

Evo i mene.
    Malo sam.se maknula od foruma jer sam baš nekako otpisala ovaj ciklus a i sve buduće.
    Stigli mi nalazi - imam povišen TSH, inzulinsu rezistenciju i pre nizak progesteron za tu fazu ciklusa.
    I naravno ureaplasmu.
    Znači totalno sam out.
    Baš sam nekako depresivna zbog toga ali drago mi je da sam si privatno napravila te nalaze. Prije godinu dana mi je TSH recimo bio ok a sad mi je duplo viši...
    Samo sam vam to htjela reći.
    Sad se moram.koncentrirati na rpehranu, vježbanje i naravno razne ljekove koje ću nadam se dobiti da mi.se to sve unormali.
    Dajem si nekih 3 mjeseca jer mislim da mogu do tada to izregulirati ako se stvarno potrudim..

🙍🏼‍♀️ - 30g;blaga IR bez terapije, malo
    povišen TSH
    🙍🏻‍♂️- 34g, 2020: oligoasthenozoospermia 7 nakon vitamina, zdrave prehrane i treniranja u 11.2021. - normozoospermia :)
    Pokušavamo od 6.2019.
    1. IVF 11/2021 - rekovelle+cetrotide - čekamo 17.11. da dobijem M i krećemo s bockanjem

28. Veljača 2020. 18:49

Working mom danas sam pocela pit kapsule vrkute
    Onda cu inja pit jednu ujutro drugu navece😂
    Koliko dugo ih pijes?

28. Veljača 2020. 18:50

Irma90 bas mi zao al znam da se tommyfame brzo rijesila ureaplazme pa drzim fige da ces i ti🙏🏽

🌸TiKiDi🌸
    28. Veljača 2020. 18:50

Irma onda cemo se nas dvije pratiti zajedno za tri mjeseca 😉
    Meni je estrogen ok pa cu probati taj nocurak da vidim kako djeluje na mene. Femisan sam probala, ali nista od njega, kod mene nikakvog pomaka. 

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

• justagirl2201
    28. Veljača 2020. 19:06

Cure evo da vam se malo pohvalim...jako sam sretna danas jer mi je beta na 18dpo danas 1224.
    Prije 2 dana je bila 491 tak da se jako veselim prvom pregledu i nadam se da će sve biti ok 😍😍😍
    Ima li piškalica danas? 😘😘😘

Aneee
    28. Veljača 2020. 19:35

Justagirl2201  super vijesti 😊
    Neka probala macu u kapsulama A ne čaj? Ima kakve razlike? Jer sam danas macu kupila jer je ona dobra za štitnjaču pa da i to malo probam 🙈

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

28. Veljača 2020. 19:38

Ana b ja pijem macin caj al mislim da to nije isto kao maca prah,barem sam tako cula😂
    Vise necu ni piti caj jer meni ne djeluje a pila sam ga 3,4Mj
    Ovo je moja apotheka dona koju pijem svaki dan 😂

Aneee
    28. Veljača 2020. 19:39

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙

Aneee
    28. Veljača 2020. 19:47

Ovak to izgleda kod mene 🤣🤣🤣🤣 
    Ali  trenutno uzimam samo moje tablete za štitnjaču i folnu ovu rozu sa vitaminima ove druge dvije ne (to je bilo samo isprobavanje koja folna je bolja ali ova roza je sa dodatnim vitaminima pa zato nju) 🤣🤣

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.