Ah Tonia bas mi je zao 😓😓
Sta je ovo, zar bar svaka od nas mora prolaziti kroz to, pa strasno 😣😣😥😥
JA - 31, MM 34
Radimo na bebi od 6/2019
Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.
Ja se cijeli dan borim da ne kupim test pa da ga za vikend popiskim. Dolje sam bas napuhana ,cicke i dalje boluckaju, nekako bi se jos htjela nadat sad preko vikenda. Imam lh trakicu ,to cu sutra sigurno iskoristit 🤣
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Tonia žao mi je. 😔
Ja sam kupila dva testa ali se ne usudim... Čekati ću još malo. Možda procurim. Vec dva dana imam užasne grčeve i jajnik me svako malo probode. Sise bole na dodir i to od pazuha prema dolje.
Prema lh trakici pik je bio prije 10-11 dana.. Al ja nekako mislim da je bio kasnije, odnosno prije nekih 8 dana...
Mala
Htjela sam napisat da mislim da je ovulacija bila kasbije vez obzira na pik
Mala
Ja ne znam sta da vise mislim.... Sad na poslu otisla na wc kad ono smedjkasto na gacicama.... 7 dana prije M!
Cure koje imate miome da li se vama to dogadja? Jer nije mi se prije nikad to dogadjalo do unazad par mjeseci. Ni vrkuta nije pomogla. Osjecam se da prostite bas posrano.
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Stigla sam kuci sa posla, i jedva se suzdržala da ne gledam onaj test od jutros. Bez uspjesno, uglavnom crta se sada jos vise primijeti.
Kupila sam danas neki test od 10MlU, u apoteci, ali su crvene linije.
Vidjeti cu ujutro sta kaze. Sutra mi je 12 dpo.
Zao mi je Tonia, isplaci se, beskrajno mi je zao.
Danas sam bezbroj puta pislila, i imam neka probada ja na lijevoj strani oko pupka. Grudi basss bole.
Rastika moguca impl
Kad si pocela s vrkutom?
Ja pocela danas kapsule pa me zanima.
Ninuska ti sa crvenim/rozim crtama glase za pouzdanije 👍
Blizi se, i cb mi se nasmijesio 😂😜
https://ibb.co/zVfrd8Z mm zvao oce kupit pivo meni, druškat cemo se ipak izgleda😎😂
🧘♀️37g, blaga trombofilija
🧘♂️37g, oligoasthenozoospermia
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
Sortiraj odgovore
Najstariji