Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LeLa2807
    28. Veljača 2020. 17:32

Ja imam miom ali prvi glas da bi od njih bilo, meni to ginekolozi nisu rekli.

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

working_mom
    28. Veljača 2020. 17:44

Marinalin

Kad si pocela s vrkutom?
    Ja pocela danas kapsule pa me zanima.

I ja ih pijem, jednu ujutro, drugu navecer. Pise u uputama 1-2 na dan , ali ne i kada se piju, ujutro, navecer, po dva puta ili odjednom, pa sam ih razdvojila. 
    Kako vi pijete? 

🌸TiKiDi🌸
    28. Veljača 2020. 17:47

Raštika

Ja ne znam sta da vise mislim…. Sad na poslu otisla na wc kad ono smedjkasto na gacicama…. 7 dana prije M!
    Cure koje imate miome da li se vama to dogadja? Jer nije mi se prije nikad to dogadjalo do unazad par mjeseci. Ni vrkuta nije pomogla. Osjecam se da prostite bas posrano.

Meni je bilo od vrkute to, na kraju sam ju prestala piti jer mi ocito nije odgovarala... Mozda neki blagi dizbalans hormona. Implantacija je isto moguca i nadam se da se kod tebe radi o njoj 🤞

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

• Miakamo
    28. Veljača 2020. 17:48

LeLa2807

Ja imam dva manja al to mi se nikad niie desavalo. Moguce da je implantacijsko.

35 godina
    M-normozoospermia
    Vrkuta, letrox, vitamin d
    Pokusavamo od 02/2020

Ginny
    28. Veljača 2020. 17:49

Navijamo za implatacijsko 🙌🙌🙌🤞🤞🤞 

🧘‍♀️37g, blaga trombofilija
    🧘‍♂️37g, oligoasthenozoospermia
    🧒2012g
    👱‍♀️2014g
    trudimo se od 05/2019
    miss.ab 12/2019 u 12tt

🌸TiKiDi🌸
    28. Veljača 2020. 17:53

Cure jel netko probao one kapsule ulja noćurka za plodnu sluz? Dok jos nismo u pokusavanju da isprobam ako mi bude odgovaralo pa onda nastavim kad budemo krenuli... Nisam imala prije neku posebnu sluz za vrijeme O, jedino u postupcima kad sam bila na stimulaciji i to uglavnom par dana prije same O. 

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

LeLa2807
    28. Veljača 2020. 17:54

Miakamo

LeLa2807

Ja imam dva manja al to mi se nikad niie desavalo. Moguce da je implantacijsko.

Ja jedan mali. Ne radi probleme. Ali od mioma moze biti samo pojačano krvarenje za vrijeme M, ne mimo ciklusa. Tebi je mozda impl. Od mioma nije sigurno ne bi islo smedje nego krv. Oni su nakupine krvi. 

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙

LeLa2807
    28. Veljača 2020. 17:55

TiKi92

Cure jel netko probao one kapsule ulja noćurka za plodnu sluz? Dok jos nismo u pokusavanju da isprobam ako mi bude odgovaralo pa onda nastavim kad budemo krenuli… Nisam imala prije neku posebnu sluz za vrijeme O, jedino u postupcima kad sam bila na stimulaciji i to uglavnom par dana prije same O.

Ja nisam, sad sam na femisanA kapima jer ih zenske tu hvale. Ja ih pijem 3x dnevno. I tako cu do kraja ciklusa. Neke kazu 2x ja cu 3x30 kapi. 

Ja nocurak ne smijem. Operirala dojku. Nedaju mi. VI koje imate visak estrogena pazljivo sa nocurkom. 

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙

LeLa2807
    28. Veljača 2020. 17:56

LeLa2807

TiKi92

Cure jel netko probao one kapsule ulja noćurka za plodnu sluz? Dok jos nismo u pokusavanju da isprobam ako mi bude odgovaralo pa onda nastavim kad budemo krenuli… Nisam imala prije neku posebnu sluz za vrijeme O, jedino u postupcima kad sam bila na stimulaciji i to uglavnom par dana prije same O.

Ja nisam, sad sam na femisanA kapima jer ih zenske tu hvale. Ja ih pijem 3x dnevno. I tako cu do kraja ciklusa. Neke kazu 2x ja cu 3x30 kapi.

Ja nocurak ne smijem. Operirala dojku. Nedaju mi. VI koje imate visak estrogena pazljivo sa nocurkom.

Visak estrogena su vam izrasline po dojkama, miomi npr. Tako se manifestira pa FYI. :D

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙

• Miakamo
    28. Veljača 2020. 18:03

LeLa2807

LeLa2807

TiKi92

Visak estrogena su vam izrasline po dojkama, miomi npr. Tako se manifestira pa FYI. :D

To sam i ja vidjela da je neko pisao od cura. Je li u femisan A kapima ima nocurka? Pise na njima da su dobre za miome ciste itd. Ja isto nisam primjetila da imam te sluzi pa bih probala te kapi.

35 godina
    M-normozoospermia
    Vrkuta, letrox, vitamin d
    Pokusavamo od 02/2020

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.