Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kaća
    29. Veljača 2020. 07:20

Kiky želim ti svu sreću da ugledaše plus u ovom ciklusu. Oprosti molim te nisam pratila, koliko imate godina ti i dragi?

👩🏻‍🦰29 🧔33
    3/21 AIH - ❌
    4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
    6/21 - stimulirani IVF ❌
    2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
    22.3.2022. Helena ♥️
    25.2.2024. ➕ (4+1)
    *Trombofilija

Kiky 🥰
    29. Veljača 2020. 07:32

Kaća

Kiky želim ti svu sreću da ugledaše plus u ovom ciklusu. Oprosti molim te nisam pratila, koliko imate godina ti i dragi?

Ja cu 33 a muz 34 god.  A ti i tvoj dragi?

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

Kaća
    29. Veljača 2020. 07:34

Ja 25, on 29. Pričala sam s ginekologicom u 12. mj i rekla mi je ako se ništa ne dogodi do 3. mj da dođem pa ćemo krenit s nekim laganim i osnovnim pretragama iako su meni ciklusi u dan i osjetim svaku ovulaciju. Nisam ni sama pametna dal' da nam dam još malo vremena. Ne znam oče li nas pretrage smiriti ili unit dodatnu nervozu. 

👩🏻‍🦰29 🧔33
    3/21 AIH - ❌
    6/21 - stimulirani IVF ❌
    22.3.2022. Helena ♥️
    25.2.2024. ➕ (4+1)
    *Trombofilija

Kiky 🥰
    29. Veljača 2020. 07:41

Ja sam pocetkom 11mj bila dogovorila sam se sa ginekologom da pricekamo jos 6mj pa cemo i mi krenuti sa pretragama. Mi cemo cekati jesen posto moj muz plovi i 4-5mj ce ici ca tako da cemo na jesen krenuti sa pretragama. Nama je dosta tesko jer par mj je doma a par mj ga nema..

Ja 33g,mm 34g
    💙 Stiže nam dečko 💙

Kiky 🥰
    29. Veljača 2020. 07:43

Kaća

Ja 25, on 29. Pričala sam s ginekologicom u 12. mj i rekla mi je ako se ništa ne dogodi do 3. mj da dođem pa ćemo krenit s nekim laganim i osnovnim pretragama iako su meni ciklusi u dan i osjetim svaku ovulaciju. Nisam ni sama pametna dal' da nam dam još malo vremena. Ne znam oče li nas pretrage smiriti ili unit dodatnu nervozu.

Ja nekako sve odgadjam i sve mislim doci ce i bez pretraga. Ali ocito je da ne dolazi. Dajte si jos malo vremena i onda krenite. 

Ja 33g,mm 34g
    💙 Stiže nam dečko 💙

Kaća
    29. Veljača 2020. 07:47

A to mi je sada stanje uma, već sutra kad procurim ću se ja smiriti pa će bit "ajde sačekati ćemo još malo". A je baš je zeznuto to kad ste odvojeni najteže je izgurati te dane kad stigne menstruacija onda se opet uhvatiš u nadalje i borbu s novim ciklusom. Evo mi ćemo sad napokon otputovati u treći mjesec na tri dana. Prvi put nakon svadbe da se odvoji od svakodnevnice i poslov koji nam uzimaju svu energiju. I to se baš potrefilo da idemo na plodne dane. Novi ciklus nova nada. Možemo mi to. Baš ste super sve tu kako se bodrite. Doći će i naš plus 😊😊

👩🏻‍🦰29 🧔33
    3/21 AIH - ❌
    6/21 - stimulirani IVF ❌
    22.3.2022. Helena ♥️
    25.2.2024. ➕ (4+1)
    *Trombofilija

• Malela
    29. Veljača 2020. 08:00

Jutro cure, želim vam ugodan vikend. 
    Tonia jako mi je žao, budi hrabra i jaka. Doći će bebica❤️.
    Kaća žao mi je, razočarala si se i ti osjećaji su bas zeznuti. Ovo putovanje bi vam moglo biti bas do bitno.
    Bosch i justagirl iskrene čestitke. Plus kao kuća ogromona Bosch, a beta justagirl neka samo raste. Želim vam lijepe i mirne trudnoće.
    Meni je danas 1dpo, malo sam optimistična, malo potonem ali ipak se u većini nadam da možda nesto bude ❤️❤️❤️. 

Kiky 🥰
    29. Veljača 2020. 08:00

Kaća

A to mi je sada stanje uma, već sutra kad procurim ću se ja smiriti pa će bit "ajde sačekati ćemo još malo". A je baš je zeznuto to kad ste odvojeni najteže je izgurati te dane kad stigne menstruacija onda se opet uhvatiš u nadalje i borbu s novim ciklusom. Evo mi ćemo sad napokon otputovati u treći mjesec na tri dana. Prvi put nakon svadbe da se odvoji od svakodnevnice i poslov koji nam uzimaju svu energiju. I to se baš potrefilo da idemo na plodne dane. Novi ciklus nova nada. Možemo mi to. Baš ste super sve tu kako se bodrite. Doći će i naš plus 😊😊

Meni je toliko lakse prebrodit ciklus od kad sam na oveome forumu jer znam da sve borimo sa istim "problemom"... koliko god mi bude tesko rijeci utjehe sa ovog foruma puno znace, malo me smire🥰 
    Eto to vam je prava prilika, malo cete se maknut iz svakodnevnice, opustite se na najjace i mora urodit plodom 🥰🥰

Ja 33g,mm 34g
    💙 Stiže nam dečko 💙

Kaća
    29. Veljača 2020. 08:04

Malela hvala ti.
     Super ste sve, sad čekamo koliko sam vidila ovih dana će bit piškilica ☺️☺️ čekamo puno plusića da nas oraspolože. Cure sretno jedva čekam vaše rezultate i veselim se s vama. ♥️♥️

👩🏻‍🦰29 🧔33
    3/21 AIH - ❌
    6/21 - stimulirani IVF ❌
    22.3.2022. Helena ♥️
    25.2.2024. ➕ (4+1)
    *Trombofilija

Kaća
    29. Veljača 2020. 08:10

Kiky sretno, bacaj se u akciju uživaj u svom mužu. Meni bude nekako lakše kad se posvetim odnosu i ničem drugom. Ne razmišljam kao "okej idemo napravit bebu" . Jednostavno uživaj u trenutcima kad ste zajedno i iskazujete jedno drugome ljubav i plusić će doć. Sretno ♥️♥️

👩🏻‍🦰29 🧔33
    3/21 AIH - ❌
    6/21 - stimulirani IVF ❌
    22.3.2022. Helena ♥️
    25.2.2024. ➕ (4+1)
    *Trombofilija

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.