Hahhaha imam i ja kinder wunsch al ga nisam slikala
Slikala sam samo ono sto konzumiram trenutno😂
Inofolic sam odustala,imam i kapsule nocurka isto odustala.
Doista nemogu 500tableta cugat😱😱😱
Tak i ja odustala od puno toga 😅 inofolic mi je bio previše sa femisan kapima jer popij 2 čaše ovog 3 čaše onog pa čitav dan samo to pijem pa sam si rekla ma neću toliko miješati 😅😅
A i za ovo piše da je za plodnost i imunitet ova maca pa sad dali je ista ili ne nez 😅😅
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Hej svima,
Evo i mene.
Malo sam.se maknula od foruma jer sam baš nekako otpisala ovaj ciklus a i sve buduće.
Stigli mi nalazi - imam povišen TSH, inzulinsu rezistenciju i pre nizak progesteron za tu fazu ciklusa.
I naravno ureaplasmu.
Znači totalno sam out.
Baš sam nekako depresivna zbog toga ali drago mi je da sam si privatno napravila te nalaze. Prije godinu dana mi je TSH recimo bio ok a sad mi je duplo viši…
Samo sam vam to htjela reći.
Sad se moram.koncentrirati na rpehranu, vježbanje i naravno razne ljekove koje ću nadam se dobiti da mi.se to sve unormali.
Dajem si nekih 3 mjeseca jer mislim da mogu do tada to izregulirati ako se stvarno potrudim..
E ja sam ti se rijesila Ureaplasme iz prve 💪mm i ja samo ti pili Doksiciklin i eto uspijeli smo.. veli dr.mogli smo i Sumameb (mislim da je) no Doksi je najjači za tu beštiju o kojoj nisam cula ništa dobro,nažalost.
Naravno,i prehranu smo regulirali..nema više UH,slatkoga,cak smo i alkohol smanjili..tak da mislim da je i to pomoglo 😊
Jesi dobila sta za Ureaplasmu?
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
06/25 počeli raditi na no.2 💫
*A goal without a plan is just a wish
A ti probaj macu pa ces vidit.😂
Ja vise nista ne kupujem👌
Samo pijem jos smothie svako jutro miks voca,cikle..
Nema smisla sve kupovat sta cujem jer svakom razlicito pomogne.
A jos kad cujem oko sebe da nisu nista pile inostale trudne tek onda sam se zarekla da vise nista NE kupujem👌
Ma da to sam si i ja čak mislila onome kome nešto "pomogne" je možda samo puka slučajnost da baš taj ciklus ostane trudna a sad tko zna 😅
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Ana b ja pijem macin caj al mislim da to nije isto kao maca prah,barem sam tako cula😂
Vise necu ni piti caj jer meni ne djeluje a pila sam ga 3,4Mj
Ovo je moja apotheka dona koju pijem svaki dan 😂
Omg! Zeno ti se bas dala u ovo 🤣🤣 svaka čast 🥰🥰
Meni je sutra prvi plodni dan i sad sam primjetila dostaaa prozirne sluzi..neznam jesam ikad imala ovoliko sluzi 😄😄 jedino sto se promjenilo je to sto sam počela redovito piti vrkutu i marelju,nocurak i folnu..
Et sad neznam jel to dobar znak..mislim ipak sam par dana od O 🤷♀️
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
06/25 počeli raditi na no.2 💫
*A goal without a plan is just a wish
Ja sam nocurak 2 mjeseca pila, nikva razlika u sluzi..
Ovaj mjesec femisan, druga prica...
Po meni je O bila ili jucer ili danas u noci na jutro, temo je vec lagano skoknula...
S obzirom da sluz polazem velike nade za ovaj ciklus jedino ako nismo plivace izmorili posto smo akcijali svaki dan 😏
JA - 31, MM 34
Radimo na bebi od 6/2019
Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.
Anaid i meni nocurak nije djelovao preprosli ciklus pa sam odma prestala pit👍
Tommy fame moram dignut imunitet zbog hpv pa sam zato pocela aroniju i beza glukan😔
A ovo ostalo su vitamini samo😂
Sortiraj odgovore
Najstariji