Pa evo i ja sam 7 ciklus pa nista al svejedno smatram da i daje nastavljam s folnom dokle god ne zatrudnim😂
Super ti je i femisan piti naravno ako osjetis da pomaze.
U femisanu je vrkuta ,zato sam ja sad pocela s kapsulama vrkute umjesto femisana🥰
Azurirajte si potpise. Nece vam se automatski. Morate sve ispocetka. Kao prvi put. 😉
A meni je sam caj od vrkute bas napravio sranje kad moram tako rec poremetio mi cijeli ciklus. Imam uredne cikluse i kad sam pocela piti caj od vrkute ciklusi se skratili i po 6-7 dana imala m i to obilnu. Oko 2 mj sam ju pila i prestala. A femisan mi bas pase
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
..pišnula opet, bi bil pik ?
Jakoookoo blizuuuu...cini mi da ce ti bit ce u noci nekad pravi. Kreni - akcija. 🤭😉
Rita36 super👍👍
Tako i ja baby planung 0
Pa to je sasvim ok sto pijes👍
Ja se trudim samo dignut imunitet prirodno a i imunitet je bitan za zacece👍
Ja nisam bila bolesna godinama... Ni prehlada ni nista. Svaku zimu svi oko mene boluju ja nista. Tak da mislim da je sa imunitetom sve ok.
Rita36 ja imunitet dizem zbog hpv😂😂
Nisam ni ja nikad bolesna😂😂😂
Joj jedva progutam ovo sta pijem trenutno, necu nista dodavat sad - folat, b komplex i neki prenatal sa svim pizdarijama unutra, dosta za pocetak, prenatal i b komplex sam nekidan pocela, folat pijem vec drugi ciklus. Ja mislila opwt napravir lh trakicu al nemam vise 🤬😭 al O je blizu tako da akcija danas, sutra i prekosutra, valjda cemo uspit pokrit 🙌🤞
🧘♀️37g, blaga trombofilija
🧘♂️37g, oligoasthenozoospermia
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
Rita36 ja imunitet dizem zbog hpv😂😂
Nisam ni ja nikad bolesna😂😂😂
Eee to si mi rekla da ja nemam
🙃 🤭 😂 😂 Oook hahahah sve pet... Samo dizi
🙃
Working mom danas sam pocela pit kapsule vrkute
Onda cu inja pit jednu ujutro drugu navece😂
Koliko dugo ih pijes?
Pocela par dana prije O. Kad je trebala biti po kalendaru, lh trakice bile negativne, a onda 4 dana nakon toga, javio se iscjedak i lh trakica bila bas tamna. Vec sam mislila sa nista od O ovaj mjesec , al ipak je bila. Ne mogu reci da je od vrkute, ali vjerujem da nije odmogla.
Sortiraj odgovore
Najstariji