Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    28. Veljača 2020. 21:32

Pa evo i ja sam 7 ciklus pa nista al svejedno smatram da i daje nastavljam s folnom dokle god ne zatrudnim😂
    Super ti je i femisan piti naravno ako osjetis da pomaze.
    U femisanu je vrkuta ,zato sam ja sad pocela s kapsulama vrkute umjesto femisana🥰

Anchyy
    28. Veljača 2020. 21:39

..pišnula opet, bi bil pik ?

28. Veljača 2020. 21:40

Azurirajte si potpise. Nece vam se automatski. Morate sve ispocetka. Kao prvi put. 😉

Kiky 🥰
    28. Veljača 2020. 21:40

A meni je sam caj od vrkute bas napravio sranje kad moram tako rec poremetio mi cijeli ciklus. Imam uredne cikluse i kad sam pocela piti caj od vrkute ciklusi se skratili i po 6-7 dana imala m i to obilnu. Oko 2 mj sam ju pila i prestala. A femisan mi bas pase

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

28. Veljača 2020. 21:41

Anchyy

..pišnula opet, bi bil pik ?

Jakoookoo blizuuuu...cini mi da ce ti bit ce u noci nekad pravi. Kreni - akcija. 🤭😉

Rita37🤰
    28. Veljača 2020. 21:49

Marinalin

Rita36 super👍👍
    Tako i ja baby planung 0
    Pa to je sasvim ok sto pijes👍
    Ja se trudim samo dignut imunitet prirodno a i imunitet je bitan za zacece👍

Ja nisam bila bolesna godinama... Ni prehlada ni nista.     Svaku zimu svi oko mene boluju ja nista.    Tak da mislim da je sa imunitetom sve ok.   

28. Veljača 2020. 21:52

Rita36 ja imunitet dizem zbog hpv😂😂
    Nisam ni ja nikad bolesna😂😂😂

Ginny
    28. Veljača 2020. 21:58

Joj jedva progutam ovo sta pijem trenutno, necu nista dodavat sad - folat, b komplex i neki prenatal sa svim pizdarijama unutra, dosta za pocetak, prenatal i b komplex sam nekidan pocela, folat pijem vec drugi ciklus. Ja mislila opwt napravir lh trakicu al nemam vise 🤬😭 al O je blizu tako da akcija danas, sutra i prekosutra, valjda cemo uspit pokrit 🙌🤞

🧘‍♀️37g, blaga trombofilija
    🧘‍♂️37g, oligoasthenozoospermia
    🧒2012g
    👱‍♀️2014g
    trudimo se od 05/2019
    miss.ab 12/2019 u 12tt

Rita37🤰
    28. Veljača 2020. 22:25

Marinalin

Rita36 ja imunitet dizem zbog hpv😂😂
    Nisam ni ja nikad bolesna😂😂😂

Eee to si mi rekla da ja nemam 
    🙃 🤭 😂 😂 Oook hahahah sve pet... Samo dizi 
    🙃 

working_mom
    28. Veljača 2020. 22:26

Marinalin

Working mom danas sam pocela pit kapsule vrkute
    Onda cu inja pit jednu ujutro drugu navece😂
    Koliko dugo ih pijes?

Pocela par dana prije O. Kad je trebala biti po kalendaru, lh trakice bile negativne, a onda 4 dana nakon toga, javio se iscjedak i lh trakica bila bas tamna. Vec sam mislila sa nista od O ovaj mjesec , al ipak je bila. Ne mogu reci da je od vrkute, ali vjerujem da nije odmogla. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.