Biokemijska… Malo se tresem… Imala sam stvarno čvrstu nadu da ce ipak sve biti ok… A sad isplakat se i ić dalje
Zao mi je...😔...znam da je tesko i da se cini sve lose ali bit ce bolje. Zasjat ce sunce i sve ce biti u redu. Nazalost protiv nekih stvari ne mozemo ma koliko god mi zelili da bude sve u redu. Jaka i hrabra zena i uspjet ces. Sada daj sebi vremena da se isplaces i preboli a onda idemo dalje. Svi zajedno👍👍👍👍💪💪💪💪
Tonia jako mi je zao. Prosla sam dvije biokemijske i znam kako se osjecas. Nema rijeci utjehe, uz tebe smo , isplaci se 💗
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Samo da prijavim dolazak menge. Kaze muz sad se naruci ginekologu, provjeri nalaze stitne (imam hipertireozu) i onda se bacamo u akciju svaki dan 😊.
35 godina
M-normozoospermia
Vrkuta, letrox, vitamin d
Pokusavamo od 02/2020
Tonia, nemam riječi utjehe osim drzi se... It can't rain all the time! Glavu gore, jaka si, isplaci se, uzmi si vremena koliko god ti treba i u nove pobjede
Tonia jako mi je zao naravno i vjerujem brzo da ces opet zatrudnit cim se oporavis drz se❤️❤️❤️❤️
Tonia baš mi je žao 😔 tuga najveća. izbaci sve iz sebe isplaci se i onda opet u borbu. Ljubim 😘
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Hvala vam cure na podršci... Divne ste sve ♥️ bitno je i da smo uspjeli zatrudnjeti... Ocito ipak nije bilo vrijeme za drugu trudnoću, samo bas sam se nekako ponadala da će ovaj put bit uspjesna... Bitno mi je sad provjerit da je sve ok pa onda polako dalje
👩🦰31g 🧔34g
👫 9g
👰🤵6g
24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
27.02.2020. Biokemijska (7+2)
30.05.2020. Biokemijska (6+3)
11.09.2020. Laparatomija mioma
Trudimo se od 2017.
Desni jajnik blago PCOS
✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
💉 Gynositol, cikla
Ne redoviti ciklusi
Ponovni pokušaji od 05/21
+ 28.10.
Cure na žalost beta je pala, 744 a bila je 1200…sad idem na ultrazvuk pa da vidim kaj ce mi rec
Aaaa dragaaa,zao mi je 😥😥😥
No gledaj sa pozitivne strane..znas da mozes ostat trudna..tako da glavu gore i vjerujem da ce vrlo brzo doći bebica ❤❤
Znam stvarno dosta parova koji su cca.2mj nakon VM ostali trudni i sve je bilo okej..
Isplaci se,smazi cijelu Milku,pa se opet isplaci..vristi ako trebas..naruci pizzu i pogledaj Prijatelje
Saljem ti ogromni zagrljaj ❤❤❤❤
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
06/25 počeli raditi na no.2 💫
*A goal without a plan is just a wish
TONIA UuuuF bas sam se nadala da pad bete ne mora znacit najgore a nazalost na tvom primjeru sad znam. I zao mi je od sveg srca.... Drzite se skupa i izdrzite jako mi je zao...
😰... Bit ce bolje... I doc ce i vas sretni dan!
Sortiraj odgovore
Najstariji