Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    jasamja
    28. Veljača 2020. 13:23

Tonia

Biokemijska… Malo se tresem… Imala sam stvarno čvrstu nadu da ce ipak sve biti ok… A sad isplakat se i ić dalje

Tako mi je zao 😭 isplaci se a onda glavu gore i hrabro naprijed ❤️😘

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

• justagirl2201
    28. Veljača 2020. 13:23

Ajme Tonia....uzasno mi je žao 😕 nema riječi kojima te mozemo utješiti ali tu smo za tebe.....pa bas ti je bila visoka beta za biokemijsku...ne razumijem koji je uzrok tome 😕😕

jelenajelena
    28. Veljača 2020. 13:27

LeLa2807

Jelena, Marina, nema odustajanja. teško je i bolno, ja sam zadnjih par dana bila baš depresivna, odmah iza posla bi išla spavat odbila sam sva druženja i kave, nije mi bilo do ničega. trenutno nisam nabrijana u smislu ajme ovaj mjesec ce biti +, ali nisam više depresiva što je pomak.
    ja sam u dubini duše zaista sigurna da ćemo sve ostvarit željene T, samo nas netko iskušava. Meni se isto činilo da nema smisla ništa drugo u mom životu, a to je loše. Kao što je Raštika pisala, do sad sam svemu nalazila rješenje, a ovdje ga nema. rješenje je ono najteže - strpljenje. ja priznam da imam problem sa strpljenjem, pogotovo kad je nešto ovako veliko u pitanju.

Ali kad god padnem tako na dno, sjetim se da može biti gore, a to je bolest. nemojte mislit da ovo pišem onako klišejevski, ali kad se sebe sjetim prije tri godine dok sam čekala phd nalaz i drugu operaciju dojke i zaklela se da više neću plakat radi ničeg jer život je predivan i svi možemo makar jednu stvar nać radi koje trebamo biti zahvalni, a da ne govorim više, sjetim se te tuge, straha i neizvjesnosti.
    A danas sam zdrava, imam mm, sa kojim mogu barem radit na bebi. Mislim da smo sretnice što makar imamo partnere, a u danasnjem svijetu ludjaka to je lutrija i za naci.
    nemojte klonuti duhom, znam da je tesko i meni je jako i plakala sam par dana, a danas sam ok.
    jelena, znam da već dugo pokušavate i ne mogu ni zamislit tvokju bol i razocaranje, ali budi blaga prema sebi ti divna hrabra zeno. znas koliko njih bi odustalo, a tvoja beba ceka pravi trenutak kad ce doci i uljepsat vam zivot.
    MalaD, meni se i vidi i ne, ne znam više jel mi se preslikava u očima crta, ali svakako ponovi i daj Bože da tamni.

Hvala ti draga,rasplakala si me😥....proci ce sve ako.bog doci ce nase bebice...💞💞

Ja-27
    MM-33
    6god pokusavanja
    3spontana i vm...

jelenajelena
    28. Veljača 2020. 13:32

Tonia

Cure na žalost beta je pala, 744 a bila je 1200…sad idem na ultrazvuk pa da vidim kaj ce mi rec

Tonia,ja sam imala VM,prije 2god.....kad mi je kasnila M,test pozitivan bio,za tri dana me je tako jako stomak bolio da nisam mogla ustat pola sata,na podu sam lezala,subota je bila......a dok. Sam tek u pon isla....moja beta je bila 1150,pa je pala na 1000,a krvarila nisam,,da bi tek u srijedu otisla na hitnu i hitno na operaciju,razumijem te draga,drzi se i jakoooo mi je zaoooo,saljem ti veliiiiikiiiiii zagrljaj 💞💞💞

Ja-27
    MM-33
    6god pokusavanja
    3spontana i vm...

jelenajelena
    28. Veljača 2020. 13:34

Tonia

Biokemijska… Malo se tresem… Imala sam stvarno čvrstu nadu da ce ipak sve biti ok… A sad isplakat se i ić dalje

Tonia,,,,znam da te nemogu utjesit nikako,ali opet mozda je i bolje da nije VM,,,,,ovako znas da mozes ostati trudna,,,,,doci ce ubrzo odma druga vidices.......

Ja-27
    MM-33
    6god pokusavanja
    3spontana i vm...

Bosco
    28. Veljača 2020. 13:47

Tonia

Stvarno mi je zao😔 

LeLa2807
    28. Veljača 2020. 13:54

Tonia, žao mi je silno, ne mogu zamisliti tu bol koju sad prolaziš, želim ti da skupiš snage i što prije se oporaviš. uz tebe smo ovdje, čuvaj se. 
    Jelena, naravno da će doći, vidjet ćeš. moji prijatelji (obiteljski) su nakon 12 MPO postupaka, 8 spontanih dobili sina koji sad ima 11 godina... dakle, ja se toj ženi divim i uvijek ću se diviti. 

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

Kiky 🥰
    28. Veljača 2020. 14:00

Tonia drzi se i znam da ti je tesko isplaci se i idemo dalje.... ja sam prosli ciklus mala biokemijsku medjutim ja sam brzo procurila tako da ni nisam dugo bila trudna cak nisam ni betu napravila jer nije bilo potrebe kad je otislo samo od sebe. Bilo mi je tesko a sad sam opet u novom ciklusu i novome pokusaju i znam da ce kad tad uspjet bilo prirodno ili na potpomognutoj, necu odustat! 
    Drzi se, sad ti je tesko ali vec sljedeci ciklus moze biti dobitan i da je sve u redu!

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

28. Veljača 2020. 14:03

Tonia, žao mi je što je bila biokemijska.  Ali gledaj naprijed, malo sam istraživala po internetu nakon što me moje malo sunce napustilo i naišla na članak u kojem je pisalo da žene koje su imale biokemijsku uglavnom ubrzo nakon toga zatrudne i imaju uredne trudnoće. Otpusti to sad i već te za dva tjedna čeka nova šansa. Premda je to tek početak putovanja, znaš da možeš ostati trudna i to je stvarno velika stvar. Drži se! 

• Miakamo
    28. Veljača 2020. 14:04

Zao mi je Tonia. Drzi se 😔

35 godina
    M-normozoospermia
    Vrkuta, letrox, vitamin d
    Pokusavamo od 02/2020

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.