Cure na žalost beta je pala, 744 a bila je 1200…sad idem na ultrazvuk pa da vidim kaj ce mi rec
😓😱😰😰😰😰😱 O Boze dragi
..... Zao mi je.... Ne kuzim se u betu puno jer jos nikad nisam bila T........ Al znam da pad nije dobro. Ili? Drzi se draga drzi....
Tonia bas mi je zao , grlim!!!
miakamo dBd da ih sve podijelila :D
Heheheheh i ja kazem 😙
35 godina
M-normozoospermia
Vrkuta, letrox, vitamin d
Pokusavamo od 02/2020
Cure na žalost beta je pala, 744 a bila je 1200…sad idem na ultrazvuk pa da vidim kaj ce mi r
Joj kako mi je samo zao. Sta ti je zivot. Drzi se, bit ce sve dobro na kraju, vase sunce ce stici <3
Jutros se bolje vidilo 🤔 izgleda kao da nije suha al ima po ure da sam je napravila, ostala je takva 🤷♀️
https://ibb.co/MSm4VNP
Napravir cu jednu i kad dođem doma i veceras pa da vidimo 😂😂 i plus cb napravim poslin 🤔
🧘♀️37g, blaga trombofilija
🧘♂️37g, oligoasthenozoospermia
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
Tonia, drzi se! Javi sto je bilo na uzv. 🤞❤️❤️❤️
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Biokemijska... Malo se tresem... Imala sam stvarno čvrstu nadu da ce ipak sve biti ok... A sad isplakat se i ić dalje
👩🦰31g 🧔34g
👫 9g
👰🤵6g
24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
27.02.2020. Biokemijska (7+2)
30.05.2020. Biokemijska (6+3)
11.09.2020. Laparatomija mioma
Trudimo se od 2017.
Desni jajnik blago PCOS
✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
💉 Gynositol, cikla
Ne redoviti ciklusi
Ponovni pokušaji od 05/21
+ 28.10.
Tonia zao mi je..dat ce Bog jednom ce Sve bit ok..😔
Lelo upravu si za to sto kazes...i ja sam nestrpljiva..al bitno je da imamo nekog pored sebe ko to Sve sa nama zajedno prolazi iz dana u dan..u ove 2,5 god toliko padova da sama nikad nebi izdrzala bez njegove podrske...hvala Bogu zdravi smo beba ce stic kad bude vrijeme...Danas sam narucila femisan a, stici ce kroz par dana pa pocinjem odma cim vjestica dodze...jos Mart nam ostane da pokusamo.. pa onda u April krecemo sa pretragama ..ne nadam se iskreno previse...cak sam i postala sigurna da postoji Problem i da zbog Toga beba ne dolazi vec ovako dugo...kako god Sve je u Bozijim rukama
28 godina/ 2,5 god pokusavanja /2 Biokemijske
Biokemijska… Malo se tresem… Imala sam stvarno čvrstu nadu da ce ipak sve biti ok… A sad isplakat se i ić dalje
Zao mi je od sveg srca draga moja drzi se, isplati, oporavi. Ceka vas vase sunceko, kad tad!
Sortiraj odgovore
Najstariji