Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    28. Veljača 2020. 11:39

Jelenajelena ti si kao ja pozitivna al pokleknes😱😱
    Identicno tako ja kad dobijem M.
    al onda me prode za dan dva😔

jelenajelena
    28. Veljača 2020. 11:41

Marinalin

Jelenajelena ti si kao ja pozitivna al pokleknes😱😱
    Identicno tako ja kad dobijem M.
    al onda me prode za dan dva😔

😥😥😥☹☹☹😞😞😞😞....

Ja-27
    MM-33
    6god pokusavanja
    3spontana i vm...

Anchyy
    28. Veljača 2020. 11:42

..bok cure :)
    ..nije me bilo jedno vrijeme..
    Šta mislite, se bliži pikec ??

• Miakamo
    28. Veljača 2020. 11:42

Crookshanks

evo link na one one step testice koje sam spominjala
    https://www.ebay.co.uk/itm/35-Pregnancy-Test-Strips-10mIU-Home-Urine-Tests-One-Step/140298030319?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&_trksid=p2057872.m2749.l2649
    trazim lh trakice a da su iz uk , ima koja provjereni link, ja imam samo na kineze, ko zna kad bi to doslo…

Hvala 😙

35 godina
    M-normozoospermia
    Vrkuta, letrox, vitamin d
    Pokusavamo od 02/2020

• Miakamo
    28. Veljača 2020. 11:45

MalaD

Bosco cestitam!!
    Danas mozda 9 dpo test ovakav-vidite vi sta?

A ako tek 2 dpo onda je test cuda hehe..

Ima neka sjena 🤞

35 godina
    M-normozoospermia
    Pokusavamo od 02/2020

MalaD
    28. Veljača 2020. 11:51

Anchyy

..bok cure :)
    ..nije me bilo jedno vrijeme..
    Šta mislite, se bliži pikec ??

Daaaaaaa
    Tonia javi se.. Sretno! 

LeLa2807
    28. Veljača 2020. 12:00

Jelena, Marina, nema odustajanja. teško je i bolno, ja sam zadnjih par dana bila baš depresivna, odmah iza posla bi išla spavat odbila sam sva druženja i kave, nije mi bilo do ničega. trenutno nisam nabrijana u smislu ajme ovaj mjesec ce biti +, ali nisam više depresiva što je pomak. 
    ja sam u dubini duše zaista sigurna da ćemo sve ostvarit željene T, samo nas netko iskušava. Meni se isto činilo da nema smisla ništa drugo u mom životu, a to je loše. Kao što je Raštika pisala, do sad sam svemu nalazila rješenje, a ovdje ga nema. rješenje je ono najteže - strpljenje. ja priznam da imam problem sa strpljenjem, pogotovo kad je nešto ovako veliko u pitanju.

Ali kad god padnem tako na dno, sjetim se da može biti gore, a to je bolest. nemojte mislit da ovo pišem onako klišejevski, ali kad se sebe sjetim prije tri godine dok sam čekala phd nalaz i drugu operaciju dojke i zaklela se da više neću plakat radi ničeg jer život je predivan i svi možemo makar jednu stvar nać radi koje trebamo biti zahvalni, a da ne govorim više, sjetim se te tuge, straha i neizvjesnosti.
    A danas sam zdrava, imam mm, sa kojim mogu barem radit na bebi. Mislim da smo sretnice što makar imamo partnere, a u danasnjem svijetu ludjaka to je lutrija i za naci.
    nemojte klonuti duhom, znam da je tesko i meni je jako i plakala sam par dana, a danas sam ok.
    jelena, znam da već dugo pokušavate i ne mogu ni zamislit tvokju bol i razocaranje, ali budi blaga prema sebi ti divna hrabra zeno. znas koliko njih bi odustalo, a  tvoja beba ceka pravi trenutak kad ce doci i uljepsat vam zivot. 
    MalaD, meni se i vidi i ne, ne znam više jel mi se preslikava u očima crta, ali svakako ponovi i daj Bože da tamni. 

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

• Miakamo
    28. Veljača 2020. 12:11

Upravo narucila 40 kom lh trakica i testica hcg. Bog zna kad ce stici 😂. Nadam se samo da ce biti nesto dok ih sve ne potrosim. 

35 godina
    M-normozoospermia
    Pokusavamo od 02/2020

Tonia♥️
    28. Veljača 2020. 12:33

Cure na žalost beta je pala, 744 a bila je 1200...sad idem na ultrazvuk pa da vidim kaj ce mi rec

👩‍🦰31g 🧔34g
    👫 9g
    👰🤵6g
    24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
    27.02.2020. Biokemijska (7+2)
    30.05.2020. Biokemijska (6+3)
    11.09.2020. Laparatomija mioma
    Trudimo se od 2017.
    Desni jajnik blago PCOS
    ✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
    💉 Gynositol, cikla
    Ne redoviti ciklusi
    Ponovni pokušaji od 05/21
    + 28.10.

Ginny
    28. Veljača 2020. 12:41

Tonia bas mi je zao , grlim!!! 
    miakamo dBd da ih sve podijelila :D

🧘‍♀️37g, blaga trombofilija
    🧘‍♂️37g, oligoasthenozoospermia
    🧒2012g
    👱‍♀️2014g
    trudimo se od 05/2019
    miss.ab 12/2019 u 12tt

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.