Jelenajelena ti si kao ja pozitivna al pokleknes😱😱
Identicno tako ja kad dobijem M.
al onda me prode za dan dva😔
Jelenajelena ti si kao ja pozitivna al pokleknes😱😱
Identicno tako ja kad dobijem M.
al onda me prode za dan dva😔
😥😥😥☹☹☹😞😞😞😞....
Ja-27
MM-33
6god pokusavanja
3spontana i vm...
..bok cure :)
..nije me bilo jedno vrijeme..
Šta mislite, se bliži pikec ??
evo link na one one step testice koje sam spominjala
https://www.ebay.co.uk/itm/35-Pregnancy-Test-Strips-10mIU-Home-Urine-Tests-One-Step/140298030319?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&_trksid=p2057872.m2749.l2649
trazim lh trakice a da su iz uk , ima koja provjereni link, ja imam samo na kineze, ko zna kad bi to doslo…
Hvala 😙
35 godina
M-normozoospermia
Vrkuta, letrox, vitamin d
Pokusavamo od 02/2020
Bosco cestitam!!
Danas mozda 9 dpo test ovakav-vidite vi sta?
A ako tek 2 dpo onda je test cuda hehe..
Ima neka sjena 🤞
35 godina
M-normozoospermia
Pokusavamo od 02/2020
..bok cure :)
..nije me bilo jedno vrijeme..
Šta mislite, se bliži pikec ??
Daaaaaaa
Tonia javi se.. Sretno!
Jelena, Marina, nema odustajanja. teško je i bolno, ja sam zadnjih par dana bila baš depresivna, odmah iza posla bi išla spavat odbila sam sva druženja i kave, nije mi bilo do ničega. trenutno nisam nabrijana u smislu ajme ovaj mjesec ce biti +, ali nisam više depresiva što je pomak.
ja sam u dubini duše zaista sigurna da ćemo sve ostvarit željene T, samo nas netko iskušava. Meni se isto činilo da nema smisla ništa drugo u mom životu, a to je loše. Kao što je Raštika pisala, do sad sam svemu nalazila rješenje, a ovdje ga nema. rješenje je ono najteže - strpljenje. ja priznam da imam problem sa strpljenjem, pogotovo kad je nešto ovako veliko u pitanju.
Ali kad god padnem tako na dno, sjetim se da može biti gore, a to je bolest. nemojte mislit da ovo pišem onako klišejevski, ali kad se sebe sjetim prije tri godine dok sam čekala phd nalaz i drugu operaciju dojke i zaklela se da više neću plakat radi ničeg jer život je predivan i svi možemo makar jednu stvar nać radi koje trebamo biti zahvalni, a da ne govorim više, sjetim se te tuge, straha i neizvjesnosti.
A danas sam zdrava, imam mm, sa kojim mogu barem radit na bebi. Mislim da smo sretnice što makar imamo partnere, a u danasnjem svijetu ludjaka to je lutrija i za naci.
nemojte klonuti duhom, znam da je tesko i meni je jako i plakala sam par dana, a danas sam ok.
jelena, znam da već dugo pokušavate i ne mogu ni zamislit tvokju bol i razocaranje, ali budi blaga prema sebi ti divna hrabra zeno. znas koliko njih bi odustalo, a tvoja beba ceka pravi trenutak kad ce doci i uljepsat vam zivot.
MalaD, meni se i vidi i ne, ne znam više jel mi se preslikava u očima crta, ali svakako ponovi i daj Bože da tamni.
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Upravo narucila 40 kom lh trakica i testica hcg. Bog zna kad ce stici 😂. Nadam se samo da ce biti nesto dok ih sve ne potrosim.
35 godina
M-normozoospermia
Pokusavamo od 02/2020
Cure na žalost beta je pala, 744 a bila je 1200...sad idem na ultrazvuk pa da vidim kaj ce mi rec
👩🦰31g 🧔34g
👫 9g
👰🤵6g
24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
27.02.2020. Biokemijska (7+2)
30.05.2020. Biokemijska (6+3)
11.09.2020. Laparatomija mioma
Trudimo se od 2017.
Desni jajnik blago PCOS
✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
💉 Gynositol, cikla
Ne redoviti ciklusi