Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    21. Siječanj 2020. 22:13

justagirl2201

Evo zoom:
    https://ibb.co/mSc0bYm

Znaci ako je pozitivan test,slobodno mozes piti alkohol,ne moze aposlutno naskoditi djetetu prvih 12 tjedana odnosno onih kriticnih 12 tjedana..ni alkohol,ni zivciranje,nista ne moze utjecati na zadrzavanje ploda osim naseg organizma,prirode i onoga Gore...zato,sretan rodendan sutra,slobodno eksaj i veseli se,a ja vidim slabu crticu! Imaj samo na umu da ti od alkohola ne moze apsolutno nista biti ko ni plodu ukoliko si trudna a ja ti od srca zelim za rodendan da jesiiii! 🤞🏻

Irma90
    21. Siječanj 2020. 22:14

Samo vas pozdravljam iz prikrajka!
    Justagirl ja ti vidim neku sjenicu ali stvarno ne znam zašto ti se to ne podebljava... 

Prijavljujem žiganje na desnoj strani, kao u desnom jajniku malo.jače nego jučer 😊

🙍🏼‍♀️ - 30g;blaga IR bez terapije, malo
    povišen TSH
    🙍🏻‍♂️- 34g, 2020: oligoasthenozoospermia 7 nakon vitamina, zdrave prehrane i treniranja u 11.2021. - normozoospermia :)
    Pokušavamo od 6.2019.
    1. IVF 11/2021 - rekovelle+cetrotide - čekamo 17.11. da dobijem M i krećemo s bockanjem

• justagirl2201
    21. Siječanj 2020. 22:35

Hvala curke...al neki glasić u meni mi govori: dobit ces M na rockas 😂 stvarno nemam osjecaj o T...al mi je drago podjelit s vama jer mi je sto upitnika nad glavom...sutra slavim rođendan kakav god ishod ovoga bilo ❤❤❤❤

LeLa2807
    21. Siječanj 2020. 22:37

justagirl2201

Hvala curke…al neki glasić u meni mi govori: dobit ces M na rockas 😂 stvarno nemam osjecaj o T…al mi je drago podjelit s vama jer mi je sto upitnika nad glavom…sutra slavim rođendan kakav god ishod ovoga bilo ❤❤❤❤

Nek ti bude najsretniji do sad :)

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

Mallla
    21. Siječanj 2020. 23:07

Justagirl2201 je ovaj ciklus popiškila testova za sve nas 😂😉 Nego vidi se nešto šta je je... Šta god da bilo Sretan tebi rođendan, opusti se uživaj a prava crta će kad tad doć!

url=https://lilypie.com]

• Anitor
    21. Siječanj 2020. 23:28

točkicaa

Jel netko pio Infolic?!
    Ja sam danas kupila pa planiram sutra krenut piti a ne znam jel se to pije cijeli mjesec ili samo do O?
    Znaci pala sam unesvjest kad sam vidila da sam to platila oko 130kn a tamo samo 20 vrecica, a pije se 2 dnevno. Znaci to je samo za 10 dana 😳🙄

Gdje si to kupila, pitam jer je cak i jeftino. Ja inace narucujem iz njemacke po toj cijeni. Kod nas u zagrebu je 210 kn 20vrecica. Ili ja mozda nisam nasla jeftinije ovdje

• Anitor
    21. Siječanj 2020. 23:39

justagirl2201

Hvala curke…al neki glasić u meni mi govori: dobit ces M na rockas 😂 stvarno nemam osjecaj o T…al mi je drago podjelit s vama jer mi je sto upitnika nad glavom…sutra slavim rođendan kakav god ishod ovoga bilo ❤❤❤❤

Meni ovo izgleda da si dobila najbolji poklon za rodendan 😊

• justagirl2201
    21. Siječanj 2020. 23:40

Daj Bože Anitor, ali ne želim se nadat...već je 11dpo i plus bi trebao biti jasno vidljiv....jednom će biti ❤ 

sanja0508
    21. Siječanj 2020. 23:50

justagirl2201

Evo zoom:
    https://ibb.co/mSc0bYm

Piškilica naša 😍
    Zelim ti da se lijepo zabavis i opustis za rodendan, popijes koju i uzivas.
    Neka crtica na ovom testu se bas lijepo vidi. Drzim fige da se nesto kuha tu. 
    Uzivaj sutra za sve nas 😘

Ja 33 godina, MM 31
    15.2.2021 + 🤞❤
    2.5.2021- stiže dečko 💙💙
    31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙

Aneee
    22. Siječanj 2020. 00:59

Justagirl2201 vidim sjenu 😊 na onim do sada sto si radila ovaj mjesec ništa nisam vidila al sad vidim...🤞🏼
    Pa nek ti je sretan rođendan 😊

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.