Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kiky 🥰
    21. Siječanj 2020. 21:43

Imam jos 6 dana do stvari. To sam danas bezveze posto imam tih testova pa sam malo pisnula i pustila. Pogledam za sat vremena i vidi se sjena ali nemogu ulovit na kameri jer je dosta slaba ali vidi se nesto. Sad dali ce se pojacat vidit cemo. Napravit cu odmah ujutro sa prvim urinom pa cemo vidit sutra dali ce mozda bit tamnija. Od simptoma imam nekakve grceve non stop u desnom jajniku kao da me nesto probada. I grudi otecene nesmjem ih taknut, prije 3 dana su pocele bolit. Ali kod mene to nije pravilo jer i inace nekad znaju bolit kako koji mjesec. Sad mi je ta sjena malo dala nadu, samo da se ne razocaram kao svaki put😔

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

LeLa2807
    21. Siječanj 2020. 21:44

kristinak

Imam jos 6 dana do stvari. To sam danas bezveze posto imam tih testova pa sam malo pisnula i pustila. Pogledam za sat vremena i vidi se sjena ali nemogu ulovit na kameri jer je dosta slaba ali vidi se nesto. Sad dali ce se pojacat vidit cemo. Napravit cu odmah ujutro sa prvim urinom pa cemo vidit sutra dali ce mozda bit tamnija. Od simptoma imam nekakve grceve non stop u desnom jajniku kao da me nesto probada. I grudi otecene nesmjem ih taknut, prije 3 dana su pocele bolit. Ali kod mene to nije pravilo jer i inace nekad znaju bolit kako koji mjesec. Sad mi je ta sjena malo dala nadu, samo da se ne razocaram kao svaki put😔

I kod mene grudi nis ne igraju ulogu :) haha tako da... Grčenje osjetim, a opet moze biti takav ciklus pijem vrkutu mozda i od nje.. Bo

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

LeLa2807
    21. Siječanj 2020. 21:45

justagirl2201

Hej curke…sutra mi ročkas a običaj na poslu eksat 2 kratke…ovo test od jutros:
    https://ibb.co/NtCX7fh
    Evaporacijska?

Ja popila dec vina razrijedjen sa vodom ali ne bevandu jer malo vino malo voda hahhahaha muckalo se u trbuhu xD

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙

dinaa91
    21. Siječanj 2020. 21:46

Ninuska

Zene jeste li vi kineze za pracenje ovulacija kupovali na Amazon? I koje preporučavate 👋👋

Ja sam narucivala One Step Ovulationstest...ovaj pur sam narucila femometar ovulationstest ima pakovanje ja msm 13e dodze 50 testva ja ovulaciju i 20 testova ja trudnocu..

28 godina/ 2,5 god pokusavanja /2 Biokemijske

• justagirl2201
    21. Siječanj 2020. 21:51

Marinalin ovo je zadnji koji mi je ostao od mullera a poslala sam vam jer se vidi ta linija i sad sam u dilemi dal da pijem sutra 😂😂😂
    https://ibb.co/0XgdBdL
    Mislim sta mislit o ovom?? Nije kinez, 11dpo mi je...zasto nije bijel test i gotovo? A opustila sam.se skroz...kupila sam seksi donje rublje da sutra proslavim s mužićem i nisam u bedu al uopce....cak cekam da mi dođe M pa da mozemo opet u akciju al me ovo zbunjuje....opterećenost nije više vjeruj mi!!

• justagirl2201
    21. Siječanj 2020. 21:53

Samo upitnik iznad glave...to je to

LeLa2807
    21. Siječanj 2020. 21:54

justagirl2201

Marinalin ovo je zadnji koji mi je ostao od mullera a poslala sam vam jer se vidi ta linija i sad sam u dilemi dal da pijem sutra 😂😂😂
    https://ibb.co/0XgdBdL
    Mislim sta mislit o ovom?? Nije kinez, 11dpo mi je…zasto nije bijel test i gotovo? A opustila sam.se skroz…kupila sam seksi donje rublje da sutra proslavim s mužićem i nisam u bedu al uopce….cak cekam da mi dođe M pa da mozemo opet u akciju al me ovo zbunjuje….opterećenost nije više vjeruj mi!!

A da probas sutra ujutro prvim jutarnjim pa si na miru.. 

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙

• justagirl2201
    21. Siječanj 2020. 21:59

To je od jutros....a sutra necu jer nemam vise testova i ne planiram kupovat...ak mi bude kasnila vise od 2 dana onda kupujem

• justagirl2201
    21. Siječanj 2020. 22:05

Evo zoom:
    https://ibb.co/mSc0bYm

21. Siječanj 2020. 22:08

Definitivno se vidi
    Samo da dalje tamni i super👍👍👍👍👍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.