Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Raštika
    28. Veljača 2020. 10:45

Kaća

Bre jednom mi je vizažistica jedna rekla da joj se na trudnice nikad puder lijepo ne zadržava na nosu. Da se ljuska i odvaja od nosa. I da je tako jednoj curi rekla da je trudna Iako ova nije znala. Pa eto još jedna mala tajna za otkrivanje trudnoće. Al ne znam dali se prije neočekivane može to dogoditi. Valjda ima veze s otpuštanjem hormona kroz tijelo i promjenama na koži.

Prije bi rekla da vizazistica ne zna dobro svima hidratizirati kozu prije stavljanja pudera. 😂😂😂😂 Tako ti meni reagira puder ak ga stavim za vrijeme bure. Doslovno moram lice namazat nekom teskom maščobom da izbjegnem perutanje ispod pudera oko nosa. 

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

Raštika
    28. Veljača 2020. 10:47

Marinalin

I mi smo bili u gradu ljubavi u 11mj u Parizu🥰🥰
    Rastika i zvjezdica ja idem u cetvrtak na hsg i bas se tjesim da nakon toga cu zatrudnit,znam da cu se tek onda razocarat kao i vi ako ne zatrudnim😂
    Katastrofa covijece i ja cu majke mi odvalit samar onome ko mi kaze da se opustim😤😤

Ko zna.... Mozda ti upadnes u onu pozitivnu statistiku. Nikad ne znas. 😉 Drzim fige da bude dobitno! 🤞🤞

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

Ginny
    28. Veljača 2020. 10:48

ja sam toliko optimisticna da sam narucila i lh trakice , 30kom, nek se nađe lol

🧘‍♀️37g, blaga trombofilija
    🧘‍♂️37g, oligoasthenozoospermia
    🧒2012g
    👱‍♀️2014g
    trudimo se od 05/2019
    miss.ab 12/2019 u 12tt

Kaća
    28. Veljača 2020. 10:50

Raštika

Kaća

Bre jednom mi je vizažistica jedna rekla da joj se na trudnice nikad puder lijepo ne zadržava na nosu. Da se ljuska i odvaja od nosa. I da je tako jednoj curi rekla da je trudna Iako ova nije znala. Pa eto još jedna mala tajna za otkrivanje trudnoće. Al ne znam dali se prije neočekivane može to dogoditi. Valjda ima veze s otpuštanjem hormona kroz tijelo i promjenama na koži.

Prije bi rekla da vizazistica ne zna dobro svima hidratizirati kozu prije stavljanja pudera. 😂😂😂😂 Tako ti meni reagira puder ak ga stavim za vrijeme bure. Doslovno moram lice namazat nekom teskom maščobom da izbjegnem perutanje ispod pudera oko nosa.

Sve je moguće 🤣🤣

👩🏻‍🦰29 🧔33
    3/21 AIH - ❌
    4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
    6/21 - stimulirani IVF ❌
    2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
    22.3.2022. Helena ♥️
    25.2.2024. ➕ (4+1)
    *Trombofilija

Pipin
    28. Veljača 2020. 10:55

Tonia - kakva je situacija danas?

MalaD
    28. Veljača 2020. 11:12

Bosco cestitam!!
    Danas mozda 9 dpo test ovakav-vidite vi sta? 

A ako tek 2 dpo onda je test cuda hehe.. 

Pipin
    28. Veljača 2020. 11:23

MalaD

Bosco cestitam!!
    Danas mozda 9 dpo test ovakav-vidite vi sta?

A ako tek 2 dpo onda je test cuda hehe..

hah neznam. gledam i nisam sigurna, cak mislim da i ne vidim (umisljam vec crtice). Ali 9dpo je rano znas? Ajde strpi se ti jos koji dan pa ponovi

28. Veljača 2020. 11:30

Hm ja ne vidim nista😱

jelenajelena
    28. Veljača 2020. 11:34

Anitram1982

jelenajelena

Jutro curke…..Martina pisi me za 25.3…..vjestica je stigla cak dva dana ranije☹

A hebem joj. Al ajmo to gledat ovako. Bar te nije zezala. Sad ides dalje. Novi ciklus nova nada. 👍👍. Znaci da je i O bila malo ranije. Na koji nacin pratis O. Sori ak si pisala prije al ima nas dosta i nemrem popamtiti sve.

U zadnje vrijeme bas nepratim puno nista...pijem.te cajeve i to je to....iako sam uvjek pozitivma,polako pocinjem da odustajem😞😞

Ja-27
    MM-33
    6god pokusavanja
    3spontana i vm...

Tonia♥️
    28. Veljača 2020. 11:35

Pipin

Tonia - kakva je situacija danas?

Evo sad cu po nalaz ić... Javim sve, hvala na brizi ❤️

👩‍🦰31g 🧔34g
    👫 9g
    👰🤵6g
    24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
    27.02.2020. Biokemijska (7+2)
    30.05.2020. Biokemijska (6+3)
    11.09.2020. Laparatomija mioma
    Trudimo se od 2017.
    Desni jajnik blago PCOS
    ✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
    💉 Gynositol, cikla
    Ne redoviti ciklusi
    Ponovni pokušaji od 05/21
    + 28.10.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.