Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rita88
    28. Veljača 2020. 09:54

Ninuska ja cak vidim neku sjenu , ponovi za.koji dan opet test , drzim 🤞
    Anitram i kod tebe vidim sjenu, vjerujem isto da ce se podebljat za koji dan 🤞
    Bosco ako.sam dobro nik zapamtila, kod tebe je pluscina i to kakva , cestitke od srca 🥰
    Rastika jel ti muz radio spermiogram, mozda si vec pisala.al sorry nemrem sve zapamtit. Jesi probala ici na folikulometriju? Ja idem vec par.ciklusa i imam tempirane odnose al nazalost nista ,sad smo dosli do IVF kao sto vidis u mom potpisu.
    Lela muz ti je super,lijepo je imat takvu podrsku, to puno znaci ,zamisli da ste oboje u banani ,e onda bi bio problem. Moj muz je meni potpora,nije nesto rjecit al njegov zagrljaj mi sve kaze 🙃

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

Ginny
    28. Veljača 2020. 09:59

https://ibb.co/xq8kjsW 😎 blizi se. Napravit cu poslin jos jedan, dva sam ponila hahahah, iako ne znam oce uopce bit akcije, tjesim se dq nije kasno ni sutra 🤔 a preksinoc je bilo akcije, mozda su mu izdrzljiviji spermici pa prezive dok se jajna stanica otpusti hehe

🧘‍♀️37g, blaga trombofilija
    🧘‍♂️37g, oligoasthenozoospermia
    🧒2012g
    👱‍♀️2014g
    trudimo se od 05/2019
    miss.ab 12/2019 u 12tt

• anaid
    28. Veljača 2020. 10:03

Kaća

Jutro cure. Čitam vas već godinu dana od kako pokušavamo, al rijetki šta pišem jer nemam baš inspiraciju crpe me promašaji uzastopni. Ovaj mjesec se baš drugačije osjećam već nedugo nakon ovulacije. Zanima me kad su vama počeli prvi simptomi. Nikad nisam i ala problema sa želudcom a već dva dana mi se diže kiselina. Jučer na guc pive loše mi je došlo a jutros mi se na kavu žgaravica javila. Inače trebam dobit 1.3. a imam grčeve već zadnja 3 dana što mi se inače ne događa pred menstruaciju. Oprostite na dužem postu i u naprid hvala za odgovor. ♥️

Dobrodosla.. zvuci dobro, ako sutra moras dobit vec slobodbo napravis test, trebao bi i te kako dobro pokazat +... sretno :)

JA - 31, MM 34
    Radimo na bebi od 6/2019
    Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
    Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.

Raštika
    28. Veljača 2020. 10:09

Rita, je radio je spermiogram i nalaz mu je stvarno super. Folikumetriju nisam. Al zadnja dva posjeta ginu su bila pred o di je vidjela da se sprema, zadebljanje maternice i bas je rekla evo ga, ajde sad kuci se sexat. 😂😂😂 I nista.
    Ja sam i po struci i po nacinu razmisljanja pravi inzinjer. I ja kad vidim problem imam odmah i rjesenje... Ali s ovim zatrudnjivanjema nemam rjesenja. Sve sam opcije ispucala i mislim da me to i najvise i nervira od svega. Nisam valjda naviknula da nesto ne mogu 'popraviti'. 🤷‍♂️ Ovi u poliklinici cito me salje na inseminaciju i to su mi napisali na nalaz da krenem odmah s obzirom na godine i na cinjenicu da mi radi samo desni jajovod. A moja gin ne bi letila s tim njoj je prica:oni hoce samo prodat proizvod, imate super nalaze i ti i momak i jedan dobar jajovod pa kao ajte jos na prirodnjaka probavat. A i to me izludjuje. Jedan ima jednu pricu drugi drugu. A ja se vrtim ko budala, ne znam sta uopce napraviti. Pa sam odlucila ovako... Iskoristit mogucnost lakseg zatrudnjivanja iduca 3,4 mj nakon hsg-a i taman ce sezona krenuti za mjesec dana i pocet cu raditi ludjackim tempom po cijele dane bez slobodnog dana tako da nema sanse da idem za split na inseminacije. Odradit sezonu, uzet lovu i na jesen krenut na inseminaciju. Plan je dobar. Bar nesto. 😂😂😂

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

Kaća
    28. Veljača 2020. 10:10

Anaid u početku sam radila testove dva dana prije pa bi uvik u suzama završilo. Strpiti ću se do ponediljka ako ne dobijem raditi ću test jer se inače može navijat sat po mojim ciklusima. Baš sam uzbuđena, ali i jako oprezna s isčekivanjem 

👩🏻‍🦰29 🧔33
    3/21 AIH - ❌
    4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
    6/21 - stimulirani IVF ❌
    2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
    22.3.2022. Helena ♥️
    25.2.2024. ➕ (4+1)
    *Trombofilija

Ginny
    28. Veljača 2020. 10:15

ne mozes prominit jel pozitivno ili negativno, po mom iskustvu simptomi/nedostatak simptoma, sve je to relativno. kad sam mislila da sam trudna nisam bila/bila sam, zavisi kako u kojoj trudnoci hahah. drzimo ti fige da bude plus ko kuca!
    rastika to i mene nervira, nema univerzalnog rijesenja :/ 

🧒2012g
    👱‍♀️2014g
    trudimo se od 05/2019
    miss.ab 12/2019 u 12tt

Bosco
    28. Veljača 2020. 10:19

Sta se tice grceva, mene su bas jako jajnici bolili prije nekih 7 dana, trajalo je nekih 3 dana i sad plus🤔

Ginny
    28. Veljača 2020. 10:21

mene su bolili jajnici u prosloj trudnoci al bolili su me i prosli mjesec pa nista hahah, a mozda mi je jos sve poremeceno od kiretaze, ko ce to znat....

🧒2012g
    👱‍♀️2014g
    trudimo se od 05/2019
    miss.ab 12/2019 u 12tt

Ginny
    28. Veljača 2020. 10:23

evo link na one one step testice koje sam spominjala 
    https://www.ebay.co.uk/itm/35-Pregnancy-Test-Strips-10mIU-Home-Urine-Tests-One-Step/140298030319?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&_trksid=p2057872.m2749.l2649
    trazim lh trakice a da su iz uk , ima koja provjereni link, ja imam samo na kineze, ko zna kad bi to doslo...

🧒2012g
    👱‍♀️2014g
    trudimo se od 05/2019
    miss.ab 12/2019 u 12tt

LeLa2807
    28. Veljača 2020. 10:24

Rita88

Ninuska ja cak vidim neku sjenu , ponovi za.koji dan opet test , drzim 🤞
    Anitram i kod tebe vidim sjenu, vjerujem isto da ce se podebljat za koji dan 🤞
    Bosco ako.sam dobro nik zapamtila, kod tebe je pluscina i to kakva , cestitke od srca 🥰
    Rastika jel ti muz radio spermiogram, mozda si vec pisala.al sorry nemrem sve zapamtit. Jesi probala ici na folikulometriju? Ja idem vec par.ciklusa i imam tempirane odnose al nazalost nista ,sad smo dosli do IVF kao sto vidis u mom potpisu.
    Lela muz ti je super,lijepo je imat takvu podrsku, to puno znaci ,zamisli da ste oboje u banani ,e onda bi bio problem. Moj muz je meni potpora,nije nesto rjecit al njegov zagrljaj mi sve kaze 🙃

Rita88, u pravu si. Mah, ja budem ljuta u momentu dobivanja M na cijeli svijet i onda bi htjela da i on kuka, a mislim da kuka da bi još više poludila. 
    Cure, ja poslovno idem u 5 mj na putovanje tako da je mm uzeo avio kartu jučer i idemo skupa u "grad ljubavi"  možda nam se tamo potrefi hahahahahha

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.