Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pipin
    28. Veljača 2020. 09:25

Raštika

Anitram, meni ovo sve djeluje obecavajuce. Drzim ti fige ko kuca! 🤞🤞
    Ja mislim da mogu otpisat i ovaj ciklus… Jos 7 dana do m, jutros me poceo trbuh boliti. A primjecujem blaaaaaaaaago rozkasti iscjedak. Moras se bas potrudit da ga skuzis al tu je… Zadnjih 3,4 ciklusa krenem smedjarit po 5,6,7 dana prije M i onda krene M na tocan dan. Kaze gin da mi je to od mioma najvjerojatnije. Dala mi je jos ovaj ciklus pa da dodjem na kontrolu da vidimo da li miomi odlaze.
    Glupa sam sto sam se uopce ponadala s tim prokletim hsg-om. Realno, ak su nam nalazi super (osim moje lijeve strane) onda sam u ove dvije godine mogla zatrudnit vec sto puta. A nisam. Tako da mislim da bi se bas trebala spustit na zemlju barem neko vrijeme.
    Iducu osobu koju cujem da mi kaze dat ce bog, opusti se, volite se ili bilo koju drugu varijaciju na temu cu lagano nabit sakom u nos. 😂😂😂

Mislis da nije mozda implantacijsko ili tako nesto? A da ponovis test da vidimo tamni li? Nemoj jos gubiti nadu.  a gle, nekima to da se opusti bude dobitno, al svakome treba biti jasno da se nakon nekog vremena tesko opustiti. Neki dodu do trudnoce ako da se jako trude i shvate to kao zadatak. Svi smo drugaciji, a ti radi onako kako je vama prirodno...

LeLa2807
    28. Veljača 2020. 09:28

Raštika

Ja mislim da mogu otpisat i ovaj ciklus… Jos 7 dana do m, jutros me poceo trbuh boliti. A primjecujem blaaaaaaaaago rozkasti iscjedak. Moras se bas potrudit da ga skuzis al tu je… Zadnjih 3,4 ciklusa krenem smedjarit po 5,6,7 dana prije M i onda krene M na tocan dan. Kaze gin da mi je to od mioma najvjerojatnije. Dala mi je jos ovaj ciklus pa da dodjem na kontrolu da vidimo da li miomi odlaze.
    Glupa sam sto sam se uopce ponadala s tim prokletim hsg-om. Realno, ak su nam nalazi super (osim moje lijeve strane) onda sam u ove dvije godine mogla zatrudnit vec sto puta. A nisam. Tako da mislim da bi se bas trebala spustit na zemlju barem neko vrijeme.
    Iducu osobu koju cujem da mi kaze dat ce bog, opusti se, volite se ili bilo koju drugu varijaciju na temu cu lagano nabit sakom u nos. 😂😂😂

"TU" osobu ti ja imam doma - moj mm. Iss, jučer mi govori znači dobila si sto posto (??) hahah ja ono JESAM, hmm pa baš čudno da nisi začela (HAHHHHHHA KIDAM SE), dalje govori: nema veze, bitno da se mi volimo, doći će beba, Bog će nas nagradit siguran sam ovaj ili najkasniej idući ciklus. ahhaha tako da cure sad znate, 3/4 mj ostajem T po mm. hahahahahahaa
    čitam da ovo njesra od femisana navodno smanjuje miome, hahahaha zato i pijem.

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

zvjezdica37
    28. Veljača 2020. 09:33

Raštika

Rastika pozdrav.Ima nas jos sto se tice uranjenih bolova pred M.
    Mene pocne isto tako boliti i ako ne pijem redovito analgetike krenu mucnine i vrtoglavice.
    Prosli ciklus sam do m popila sigurno 20 tableta.uzas,neznam kako tko dozivljava bolove ali ovo kod mene su strave ...jedino tako ih obuzdam.
    Radila sam ljetos uzv hsg...nezmam ni sama zasto...naplacala se privatnika i namucila na pretrazi,folikulometrijama,lijekovima i dobila od svega dobar racun i sipak.
    Eto vise srece drugi put.
    Opustit se,lako za reci i nist vise od toga.

• justagirl2201
    28. Veljača 2020. 09:37

Martina vidim jasnu sjenu!!!! 😊😍🤞🤞🤞

Raštika
    28. Veljača 2020. 09:40

Pipin, ma nesto ne vjerujem da je implantacija. Ne bi se hvatala za tu slamku spasa samo da me ne sjebe jos vise kad dodje m.  Najgore sto vise nemam ideja sta bi moglo upaliti. Sve sam isprobala. Cak smo imalo i periode opustenosti, ono boca vina, mazenje, sexy ves i ćorak!
    Lela, sve znam. Isti je i ovaj moj. 
    Ja cu probat s cuvarkucom za miome. Pila sam femisan jedno vrijeme i nije mi pomogao. Cak mi je zbrckao cikluse tako da mi se ne da s njim opet zezat. Isprobala sam sve alternativne nacine, pripravke pa cak i jadrankin jod od kojeg sam skoro bez menge ostala tako da se drzim  za sad samo vitamina. Vidim da dobro djeluju na mene ako nista drugo zdrava sam cijelu zimu dok su oko mene svi imali bas teze oblike gripe. A ja cijeli zivot dobijem temp svaki puta kad krenu epidemije gripa, prehlada... 

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

Raštika
    28. Veljača 2020. 09:44

zvjezdica37

Raštika

Mene pocne isto tako boliti i ako ne pijem redovito analgetike krenu mucnine i vrtoglavice.
    Prosli ciklus sam do m popila sigurno 20 tableta.uzas,neznam kako tko dozivljava bolove ali ovo kod mene su strave …jedino tako ih obuzdam.
    Radila sam ljetos uzv hsg…nezmam ni sama zasto…naplacala se privatnika i namucila na pretrazi,folikulometrijama,lijekovima i dobila od svega dobar racun i sipak.

Prosli ciklus sam do m popila sigurno 20 tableta.uzas,neznam kako tko dozivljava bolove ali ovo kod mene su strave …jedino tako ih obuzdam.
    Radila sam ljetos uzv hsg…nezmam ni sama zasto…naplacala se privatnika i namucila na pretrazi,folikulometrijama,lijekovima i dobila od svega dobar racun i sipak.
    Eto vise srece drugi put.
    Opustit se,lako za reci i nist vise od toga.

E tak i ja... Od svega imam samo tanak bankovni racun. I slom zivaca jer ne ide nakon svega 😂😂😂Zbog posla ne mogu dogovarat termine po opcim bolnicama jer za sve moram za split ici tako da sve rijesavam privatno.. 

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

LeLa2807
    28. Veljača 2020. 09:50

Raštika, ja ti isto sve rješavam privatno, jer su mi soc ginekolozi u RI, a radim u ZG  tako da ne uzimam slobodne dane, platim ovdje. koma.
    Daj mi javi kako je nakon čuvarkuće i meda jer to sviii hvale, a ja nikako da napravim.

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

Kaća
    28. Veljača 2020. 09:51

Jutro cure. Čitam vas već godinu dana od kako pokušavamo, al rijetki šta pišem jer nemam baš inspiraciju crpe me promašaji uzastopni. Ovaj mjesec se baš drugačije osjećam već nedugo nakon ovulacije. Zanima me kad su vama počeli prvi simptomi. Nikad nisam i ala problema sa želudcom a već dva dana mi se diže kiselina. Jučer na guc pive loše mi je došlo a jutros mi se na kavu žgaravica javila. Inače trebam dobit 1.3. a imam grčeve već zadnja 3 dana što mi se inače ne događa pred menstruaciju. Oprostite na dužem postu i u naprid hvala za odgovor. ♥️ 

👩🏻‍🦰29 🧔33
    3/21 AIH - ❌
    4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
    6/21 - stimulirani IVF ❌
    2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
    22.3.2022. Helena ♥️
    25.2.2024. ➕ (4+1)
    *Trombofilija

Ginny
    28. Veljača 2020. 09:52

rastika hahaha to ti je isto ko sta su meni govorili za spontani - bog je tako htio, bolje prije nego kasnije i ostale gluposti jel... ono mrš! i to opusti se, opustim te nogom u guzicu....
    anitram vidi se sjena , drzim fige! ja na poslu a napravila sam lh trakiccu hahahah, poludila sam ocito, idem cirnit kako se ponasa hahahah

🧘‍♀️37g, blaga trombofilija
    🧘‍♂️37g, oligoasthenozoospermia
    🧒2012g
    👱‍♀️2014g
    trudimo se od 05/2019
    miss.ab 12/2019 u 12tt

Pipin
    28. Veljača 2020. 09:54

Crookshanks

rastika hahaha to ti je isto ko sta su meni govorili za spontani - bog je tako htio, bolje prije nego kasnije i ostale gluposti jel… ono mrš! i to opusti se, opustim te nogom u guzicu….
    anitram vidi se sjena , drzim fige! ja na poslu a napravila sam lh trakiccu hahahah, poludila sam ocito, idem cirnit kako se ponasa hahahah

Da, najdrazi komentar na spontani: bolje da je tako bilo, mozda nesto nije valjalo. Bolje za koga tocno?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.