Hahah sigurno pomaze sto pijete vitamine, folnu itd. Ja moram s doktorom vidjet kad ce me narucit.
O brate mili, meni ispalo da sam vec 6 tjedana, a neznam bas hahah🤭
Ima li jos cura koje rade testic🥰
Evo moj od danas kad pitas 🤪. Sam ne znam ni sama sta bi mislika. Kupiti cu danas opet taj zadnji koji sam radila pa cu popodne ponoviti. 🤦♀️
Sjena je jasno vidljiva. Drzim palceve da tamni!!!!
Jutro curke.....Martina pisi me za 25.3.....vjestica je stigla cak dva dana ranije☹
Ja-27
MM-33
6god pokusavanja
3spontana i vm...
Anitram pa sjena je tu😱😱😱😱😱😱😱😱
Hahahhaha jes...al nisam ziher dal je i dalje zbog stoperice ili se nes desilo. Jedino cemu se nadam da je zato sto je osjetljivost testa slabija od ona dva predhodna a crtica je jaca. Vidit cemo sta ce biti popodne i sutra ujutro.
Ima li jos cura koje rade testic🥰
Evo moj od danas kad pitas 🤪. Sam ne znam ni sama sta bi mislika. Kupiti cu danas opet taj zadnji koji sam radila pa cu popodne ponoviti. 🤦♀️
Ajmeee pa za ovo da vidis ne moraš ni škiljit 😊😊😊 bas se radujem danjem ishodu jujuju
Drzim figee 🤞🤞🤞❤
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
06/25 počeli raditi na no.2 💫
*A goal without a plan is just a wish
Jutro curke…..Martina pisi me za 25.3…..vjestica je stigla cak dva dana ranije☹
A hebem joj. Al ajmo to gledat ovako. Bar te nije zezala. Sad ides dalje. Novi ciklus nova nada. 👍👍. Znaci da je i O bila malo ranije. Na koji nacin pratis O. Sori ak si pisala prije al ima nas dosta i nemrem popamtiti sve.
Bosco, opusti se, nemas sjenu imas ooogromnu crtu/Plusic i sve je u redu. ajde bježi sa naše teme u jesenske bebe
Anitram, dakle ženo sve tamnija je sjena, štoperica je izašla pa ne ostaje baš toliko u tijelu, a možeš i pitat cure na potpomognutoj vol. 3 one će ti odmah potvrdit. hjoj baš se radujem radi tebe
Marinalin, ti si hard core healthy lifestyle ha svaka cast
Cure, meni je danas došao nalaz PAPA testa - uredan i popila sam Femisan ujutro, pijem sad zeleni čaj i ne pušim (za mene) već dva i pol dana hahahaha.
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
A majke mi sta sve pijem dode mi da se smijem😂😂😂
Morat cu vam danas poslikat svoju apotheku😂
Al ujutro obavezno zlica maslinovog ulja
I aronija sok😂i smothie koji miksam😂
Tako i ja samo kad vidim sta sam sve probala i sta sve koristim i ne ide nikako...
Sljedeci ciklus cu samo ciklu i nista vise
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Anitram, meni ovo sve djeluje obecavajuce. Drzim ti fige ko kuca! 🤞🤞
Ja mislim da mogu otpisat i ovaj ciklus... Jos 7 dana do m, jutros me poceo trbuh boliti. A primjecujem blaaaaaaaaago rozkasti iscjedak. Moras se bas potrudit da ga skuzis al tu je... Zadnjih 3,4 ciklusa krenem smedjarit po 5,6,7 dana prije M i onda krene M na tocan dan. Kaze gin da mi je to od mioma najvjerojatnije. Dala mi je jos ovaj ciklus pa da dodjem na kontrolu da vidimo da li miomi odlaze.
Glupa sam sto sam se uopce ponadala s tim prokletim hsg-om. Realno, ak su nam nalazi super (osim moje lijeve strane) onda sam u ove dvije godine mogla zatrudnit vec sto puta. A nisam. Tako da mislim da bi se bas trebala spustit na zemlju barem neko vrijeme.
Iducu osobu koju cujem da mi kaze dat ce bog, opusti se, volite se ili bilo koju drugu varijaciju na temu cu lagano nabit sakom u nos. 😂😂😂
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji