Sto se tice pusenja, ja sam pusila od pola kutije do kutiju dnevno, ovisno kakav bi mi bio dan, da li bi imala vremena sjedit i pusit ili ne, ali eto pred nego sto cu radit test se desilo da sam radila na terenu od 6 do 4 i imala samo 2 pauze i to bi zapalila cigaru na svakoj pauzi i nakon toga dosla kuci i isla na kurs, tako da sam recimo neka 2 tjedna pusila po 6 cigara dnevno.. I Cim sam ugledala pozitivan test nakon toga vise nisam ni jednu zapalila. Vuce me da zapalim ali jednostavno neću.
Jedan ginekolog mi je rekao da zene koje puno puse prije trudnoce i u trudnoći naprave nagli prekid unosa nikotina odnosno bace skroz cigare mogu napraviti vecu stetu svom organizmu i ne rođenom djetenu nego da postepeno prestaju… On je objasnio nemoj dnevno kutiju pusit, pusi pola kutije pa to pola postepeno smanji na pola od pola i tako prestani.
Sto se tice ovog testa sa pastom za zube, nemam bijele da isprobam…
Ali zato imas novi nick
🙃
🍀 👯♀️👯♀️👯♀️👯♀️👯♀️🙆♀️🙆♀️🥰🥰🥰🤸♀️🤸♀️🤸♀️ Super jeee! Zato i kontam zacrtala sam ove god bit trudna pa bolje prestat prije nego se muciti u trudnoci i sebe i mrvicu u sebi. Pokusat cu... Inace pusim 6-8 na dan.. Kad sam na odmoru dole pusim duplo vise. Al proslu korizmu sam bez problema pusila minimalno. Zapalila samo kad poludim i samo sam senza svaku pitala (jel ti treba 😂?) trebala mi je svaka treca.. Volila bi sad korizmu do tri. . Pa ok na odmoru za uskrs ako nisam trudna cu ipak vise... Pa prestat kad se vratim... Na ja samo kad procurim taj dan budem toliko ljuda da sjednem pred kutiju..... Necu vise! Dosta je. Meni doktori nisu rekli nista za sad. Ali kontam ono trazim pomoć a ono sto sama mogu pomoc ja ne pomazem.... Sto se tice hrane na odmoru jedem najvise domace a ovdje u njem samo iz trgovina... Sta cu dr....

Cak sam im se ja zalomila. 🤭 Mislila je da je usla u neku ranu menopauzu. Nije imala 3 mjeseca i ona se ponadala da je nece vise ni imat. 🤣🤣🤣. A bila je malo jaca i krupnija pa se nije primjetilo nista. Ali na godisnjem sistematskom na poslu su imali ginekoloski pregled i naravno opa eto mene. A prije toga je rodila moja dva brata i sestru. Da dam primjer razlika izmedu mog najstarije brata i mene je 20 godina. Dakle imala je trudnoce '62 , '69, '74 i '82 . Prve tri su planirane. 🤭
Ti si bas htjela doc
🙃 🤭 😂 😂. Bravo borac u genima tako da nista ne brini! Tak i sebi kazem ja se nisam zalomila al sam se prije 36,5g rodila sa 6mj i malo vise od kilogram… Svi osim mame digli ruke od mene…. I evo i mene! Nr mogu ludja bit
🙃 🤭 😂 😂 😂 😂
Ooooo bome pravi borac od malena👍👍👍👍…takva ostani do kraja i ne odustaj 😉😉
Hvala ti.
🍀😘

Sto se tice pusenja, ja sam pusila od pola kutije do kutiju dnevno, ovisno kakav bi mi bio dan, da li bi imala vremena sjedit i pusit ili ne, ali eto pred nego sto cu radit test se desilo da sam radila na terenu od 6 do 4 i imala samo 2 pauze i to bi zapalila cigaru na svakoj pauzi i nakon toga dosla kuci i isla na kurs, tako da sam recimo neka 2 tjedna pusila po 6 cigara dnevno.. I Cim sam ugledala pozitivan test nakon toga vise nisam ni jednu zapalila. Vuce me da zapalim ali jednostavno neću.
Jedan ginekolog mi je rekao da zene koje puno puse prije trudnoce i u trudnoći naprave nagli prekid unosa nikotina odnosno bace skroz cigare mogu napraviti vecu stetu svom organizmu i ne rođenom djetenu nego da postepeno prestaju… On je objasnio nemoj dnevno kutiju pusit, pusi pola kutije pa to pola postepeno smanji na pola od pola i tako prestani.
Sto se tice ovog testa sa pastom za zube, nemam bijele da isprobam…
Ali zato imas novi nick
🙃
🍀 👯♀️👯♀️👯♀️👯♀️👯♀️🙆♀️🙆♀️🥰🥰🥰🤸♀️🤸♀️🤸♀️ Super jeee! Zato i kontam zacrtala sam ove god bit trudna pa bolje prestat prije nego se muciti u trudnoci i sebe i mrvicu u sebi. Pokusat cu… Inace pusim 6-8 na dan.. Kad sam na odmoru dole pusim duplo vise. Al proslu korizmu sam bez problema pusila minimalno. Zapalila samo kad poludim i samo sam senza svaku pitala (jel ti treba 😂?) trebala mi je svaka treca.. Volila bi sad korizmu do tri. . Pa ok na odmoru za uskrs ako nisam trudna cu ipak vise… Pa prestat kad se vratim… Na ja samo kad procurim taj dan budem toliko ljuda da sjednem pred kutiju….. Necu vise! Dosta je. Meni doktori nisu rekli nista za sad. Ali kontam ono trazim pomoć a ono sto sama mogu pomoc ja ne pomazem…. Sto se tice hrane na odmoru jedem najvise domace a ovdje u njem samo iz trgovina… Sta cu dr….
Ja sam kraj 12 mjeseca i početak 1 pusila minimalno 2 kutije (godišnji jbga) i onda teren nakon toga smanjila i eto sad ne pusim... Tako da sve se može i samo polako ne treba šokirati organizam.... A. Moja prehrana je strasna, svo meso dolazi u obzir uz kombinaciju tjestenine, riže, krumpira i špinata,eventualno grah. Ostalo ne dolazi u obzir

Ja sam pušač od 1.og srednje. Nisam okorjeli ali skoro pa kutija dnevno. Sad sam smanjila minimalno...max 5 dnevno....nije lako....ali je netko napisao da nije dobro naglo prestat i slazem se. Ne treba mi jos sad i stres odvikavanja. Moja mama i sestre su u svim trudnocama zapalile svaki dan 2-3 uz kavu, nekad i vise i sve ok...ja naravno planiram skroz prestat...al naglo ne mogu
Cure napravite taj test sa pastom hahaha. Ja htjela kupit test al isla sa kolegicama na vino iza posla tako da nisam bila sama
Vidjet cu imam lu doma bijelu pastu hahahahahahahhhhahahha

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Evo cure ja ću sad napraviti test sa pastom .. Znači bijela pasta i urin.. Mora poplaviti?
Ja sam čula da se mora zapjeniti 🙈🙈🙈
Evo sad ću pa javim

Sve trenutne trudnice nemaju bijelu pastu, a mi ne trudnice imamo 🤣🤣
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Da bijela cista pasta i onda ako ste trudne poplavi i zapjeni se😂a ja koja sam NETRUDNA imam cisto bjeli pastu😂😂😂😂
Marina i justgirl sutra ima da kupite pastu😂
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji