Anitram tvoja mama je pusila sigurno doata i opet ke zatrudnila??
Da minimalno kutiju dnevno. Nije prestala niti u jednoj trudnoci. Svi smo rodeni u terminu i zdravi. Kako bi rekli Apgar 10/10 kod svakog. Strastveni pusac je bila. Do smrti je pusila.
Ja to malo gledam sa druge strane. Tad se pusilo koliko je tko htio.... Ali i disali su cistiji zrak, jeli manje zagacenu hranu. Pili cistiju vodu. Moji bar radili u polju tamo se suncali kupali u rijeci. Jeli svjeze ubrano. Radili svoju zemlju... Uzgojili svoje meso ulovili svoju ribu. Puno manje stresa vise fizičkog rada.. Zivot bez zracenja mobitela bez sjedenja pred TVom. Nekako mislim da su onda cigarete bile jedino ne zdravo sto su u sebe unosili. A sad je nekako manje zdravo sve pa su one kap koja preliva.
Ja cu pokusat od sutra prestati.... Ako ne bude islo pusit cu do 3 max na dan..... Tako sam prosle korizme. Izbacit cu slatko...

Cak sam im se ja zalomila. 🤭 Mislila je da je usla u neku ranu menopauzu. Nije imala 3 mjeseca i ona se ponadala da je nece vise ni imat. 🤣🤣🤣. A bila je malo jaca i krupnija pa se nije primjetilo nista. Ali na godisnjem sistematskom na poslu su imali ginekoloski pregled i naravno opa eto mene. A prije toga je rodila moja dva brata i sestru. Da dam primjer razlika izmedu mog najstarije brata i mene je 20 godina. Dakle imala je trudnoce '62 , '69, '74 i '82 . Prve tri su planirane. 🤭
Ti si bas htjela doc
🙃 🤭 😂 😂. Bravo borac u genima tako da nista ne brini! Tak i sebi kazem ja se nisam zalomila al sam se prije 36,5g rodila sa 6mj i malo vise od kilogram... Svi osim mame digli ruke od mene.... I evo i mene! Nr mogu ludja bit
🙃 🤭 😂 😂 😂 😂

Bravo Rita36 pokusaj👍👍👍👍
Justgirl to je to ,tamnija je dosta i nebrini se ovaj put je to to🥰
Cure koje ste trudne moze jedan eksperiment???
Ako imate bijeli pastu za zube da pomjesate malo urina da vidite dal ce poplavit smjesa😂😂
Danas sam to cula od jedne cure da isto tako funkcionira test trudnoce pa bih vas molila da nam kazete dal je to istina😂😂😂😂
Cak sam im se ja zalomila. 🤭 Mislila je da je usla u neku ranu menopauzu. Nije imala 3 mjeseca i ona se ponadala da je nece vise ni imat. 🤣🤣🤣. A bila je malo jaca i krupnija pa se nije primjetilo nista. Ali na godisnjem sistematskom na poslu su imali ginekoloski pregled i naravno opa eto mene. A prije toga je rodila moja dva brata i sestru. Da dam primjer razlika izmedu mog najstarije brata i mene je 20 godina. Dakle imala je trudnoce '62 , '69, '74 i '82 . Prve tri su planirane. 🤭
Ti si bas htjela doc
🙃 🤭 😂 😂. Bravo borac u genima tako da nista ne brini! Tak i sebi kazem ja se nisam zalomila al sam se prije 36,5g rodila sa 6mj i malo vise od kilogram… Svi osim mame digli ruke od mene…. I evo i mene! Nr mogu ludja bit
🙃 🤭 😂 😂 😂 😂
Ooooo bome pravi borac od malena👍👍👍👍...takva ostani do kraja i ne odustaj 😉😉
Bravo Rita36 pokusaj👍👍👍👍
Justgirl to je to ,tamnija je dosta i nebrini se ovaj put je to to🥰
Cure koje ste trudne moze jedan eksperiment???
Ako imate bijeli pastu za zube da pomjesate malo urina da vidite dal ce poplavit smjesa😂😂
Danas sam to cula od jedne cure da isto tako funkcionira test trudnoce pa bih vas molila da nam kazete dal je to istina😂😂😂😂
Odlicna ideja znam zato a ne znam funkcionira.? Ajde justagirl...... Mora bit cisto bijela pasta...

Da cisto bijela pasta 😂😂😂
Jednaka kolicina urina se pomjesa s jednakom kolicinom paste i ceka 3,4min i ako se zapjeni i poplavi onda je trudnoca👍
Lela i vi koje pusite koliko zapalite dnevno ?
Ja 5 otprilike
Morat cu nekako kao anitram skroz prestat😱😱😱
I ja sam htjela pitati za pušenje? Jer kad sam ginekologinju pitala za pušenje, rekla je pa trebalo bi prestati...i muž i ja pušimo...ali on skroz malo...dok ja više od njega...ali zadnja 2-3 mjeseca sam smanjila na nekih 7-8 cigareta dnevno...
I svaki ciklus si kazem da cu prestati ili još smanjiti i nikako...

url=https://lilypie.com]
Anitram tvoja mama je pusila sigurno doata i opet ke zatrudnila??
Da minimalno kutiju dnevno. Nije prestala niti u jednoj trudnoci. Svi smo rodeni u terminu i zdravi. Kako bi rekli Apgar 10/10 kod svakog. Strastveni pusac je bila. Do smrti je pusila.
Ja to malo gledam sa druge strane. Tad se pusilo koliko je tko htio…. Ali i disali su cistiji zrak, jeli manje zagacenu hranu. Pili cistiju vodu. Moji bar radili u polju tamo se suncali kupali u rijeci. Jeli svjeze ubrano. Radili svoju zemlju… Uzgojili svoje meso ulovili svoju ribu. Puno manje stresa vise fizičkog rada.. Zivot bez zracenja mobitela bez sjedenja pred TVom. Nekako mislim da su onda cigarete bile jedino ne zdravo sto su u sebe unosili. A sad je nekako manje zdravo sve pa su one kap koja preliva.
Ja cu pokusat od sutra prestati…. Ako ne bude islo pusit cu do 3 max na dan….. Tako sam prosle korizme. Izbacit cu slatko…
Istina sve...pričala sam sa ženom u biljnoj ljekarni koja pravi čajeve od macine trave...i razne čajeve za čišćenje i protiv upala, tumora...bla bla...
Ugl ona kaže da zaboravim na trgovacke lance, na kruh i sve kupovno...kaze da nam je hrana toliko gmo i da se u ljudima prave promjene da nismo toga niti svjesni...
Kaže da joj dolaze curice koje sa 7 god dobivaju mjesečnicu...
A kaže ove što dobiju sa 9-10 godina je vec normalno...
Rekla je samo konzumirati hranu sa tržnice, domaće, tj od onih od kojih znamo da imaju svoje domaće i da nije špricano sa svime...
A u današnjem vremenu meni je to nemoguće...morala bih se baš posvetiti tomu, a nemam vremena...čim mi nešto zafali za ručak, najlakse mi je skoknuti u najbližu trgovinu i kupiti...😣

Sto se tice pusenja, ja sam pusila od pola kutije do kutiju dnevno, ovisno kakav bi mi bio dan, da li bi imala vremena sjedit i pusit ili ne, ali eto pred nego sto cu radit test se desilo da sam radila na terenu od 6 do 4 i imala samo 2 pauze i to bi zapalila cigaru na svakoj pauzi i nakon toga dosla kuci i isla na kurs, tako da sam recimo neka 2 tjedna pusila po 6 cigara dnevno.. I Cim sam ugledala pozitivan test nakon toga vise nisam ni jednu zapalila. Vuce me da zapalim ali jednostavno neću.
Jedan ginekolog mi je rekao da zene koje puno puse prije trudnoce i u trudnoći naprave nagli prekid unosa nikotina odnosno bace skroz cigare mogu napraviti vecu stetu svom organizmu i ne rođenom djetenu nego da postepeno prestaju... On je objasnio nemoj dnevno kutiju pusit, pusi pola kutije pa to pola postepeno smanji na pola od pola i tako prestani.
Sto se tice ovog testa sa pastom za zube, nemam bijele da isprobam...

Chiano6 naravno da ce svi doktori rec da treba prestat pusit...a i oni puse😂😂
Trebale bi barem dosta smanjit al ajde do 5 dnevno pokurim pa nemogu rec da je to puno😂😂
Ma danas je hrana,zrak,sve zagadeno😱
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji